fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

Image Alt
Verkkokurssi

ÄITI MAAN ALKEMIA VERKKOKURSSI

JuttaNiala.fi

ÄITI MAAN ALKEMIA VERKKOKURSSI

Hei sinä henkisen polun kulkija

Oletko kokenut, että vaikka olet työskennellyt ahkerasti henkisen kasvusi parissa, arkielämäsi ei ole täysin tasapainossa? Äiti Maan Alkemia verkkokurssi tarjoaa sinulle käytännönläheisiä työkaluja juurtumiseen, maadoittumiseen ja läsnäoloon kehossasi sekä turvallisen tilan luomiseen.

Kurssin työkaluina käytämme meditaatioita, hengitystietoisuusharjoituksia, sisäisiä mielikuvaharjoituksia, mudria, ääntä, somaattista kehoviisautta ja liikettä.

Kurssi koostuu neljästä kanavoidusta yhdeksänkymmenen minuutin pituisesta harjoituksesta, joka koostuu tasapainoisesti erilaisista elementeistä. Harjoitusvideoilla saat lisäksi mentorointia harjoittamiseesi, miten voit toteuttaa harjoituskokonaisuuksia ja syventää yksittäisiä harjoitteita. Saat vinkkejä harjoittamiseen ja harjoituksien reflektointiin, jotta voit halutessasi käydä kurssin toteuttaen itsetutkiskelua.

Äiti Maan Alkemia verkkokurssilla saat:

  • Neljä kanavoitua 90-minuuttista harjoitusta tasapainoisesti eri elementeillä.
  • Harjoitusvideoilla saat mentorointia ja ohjeet harjoittelun syventämiseksi.
  • Kurssimateriaalit käytössäsi 1.10.2024 asti.
  • Mahdollisuus käydä kurssia omassa tahdissasi.
  • Ei tarvetta etukäteistaidoille tai – tiedoille.

Äiti Maan Alkemia

Oletko työskennellyt paljon oman avautumisesi parissa, mutta silti tuntuu, että arkielämäsi ei ole tasapainossa tai valoisia kausia seuraa aina jonkinlainen turvattomuuden kausi tai romahdus? Saattaa olla, että olet keskittynyt liikaa ylempien energiakeskusten avautumiseen unohtaen perustan – alempien energiakeskusten vahvuuden. Jos perusta ei ole kunnossa, on kokonaisuutesi kuin korttitalo, joka voi hetkessä romahtaa.

Tämä kurssi auttaa sinua ymmärtämään, vahvistamaan ja kokemaan alimpien energiakeskustesi tärkeää roolia elämässäsi.  Energiakeskustesi tasapaino on hyvin oleellista henkisessä alkemiassa ja henkisellä polulla. Saat paljon käytännönläheisiä työkaluja juurtumiseen ja maadoittumiseen, läsnäoloon kehossasi sekä turvallisen tilan luomiseen.

Juurtumisella on moniulotteisia vaikutuksia kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Se luo turvan tilan olla ihmisyydessäsi ja toimia elämässäsi. Mitä enemmän olet juurtunut, sitä laajemmin sinussa tulee esille rohkeus toimia ja elää todeksi eri asioita. Kun olet juurtunut, kuuluvuuden tunteesi lisääntyy ja tuo mukanaan elämäsi tarkoituksenmukaisuutta.

Koska olemme ihmisiä, on keho kaiken keskiössä henkisessä harjoittamisessa. Keho tarjoaa turvan ja juurevuuden tuoda hienovaraisten ulottuvuuksien voiman ulottuvuuteen, jossa ihmisenä elää. Mitä enemmän kehosi on vahva ja voi hyvin, sen laajemmin kykenet ottamaan vastaan, kannattelemaan ja välittämään korkeaa energiaa.

Kurssin työkaluina käytämme meditaatioita, hengitystietoisuusharjoituksia, sisäisiä mielikuvaharjoituksia, mudria, ääntä, somaattista kehoviisautta ja liikettä.

Kurssi koostuu neljästä kanavoidusta yhdeksänkymmenen minuutin pituisesta harjoituksesta, joka koostuu tasapainoisesti erilaisista elementeistä. Harjoitusvideoilla saat lisäksi mentorointia harjoittamiseesi, miten voit toteuttaa harjoituskokonaisuuksia ja syventää yksittäisiä harjoitteita. Saat vinkkejä harjoittamiseen ja harjoituksien reflektointiin, jotta voit halutessasi käydä kurssin toteuttaen itsetutkiskelua.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan sellaisena kuin olet, mitään etukäteistaitoja tai tietoa et tarvitse. Voit käydä kurssia haluamassasi tahdissa ja kurssimateriaalit ovat sinulla käytössä 1.10.2024 asti.

Ostaessasi kurssin verkkokaupastani, saat henkilökohtaisen salasanan kurssimateriaaliin. Pidäthän sen tallessa itselläsi.

KOKEMUKSIA ÄITI MAAN ALKEMIA KURSSISTA:

”Lämmin kiitos kurssista! Kurssi oli laaja ja sain sen avulla paljon työkaluja jatkaa itsenäisesti aiheen parissa. Keholliset menetelmät olivat oivalluttavia ja minua puhutteli erityisesti spiraaliliike ja vesielementin aaltoileva liike. 1,5 h meni joka kerta erittäin nopeasti. Sain opastuksellasi edettyä taas askeleen eteenpäin omalla henkisellä polullani ja olen ottanut opetuksesi ilolla vastaan.”

Piritta

KOKEMUKSIA ÄITI MAAN ALKEMIA KURSSISTA:

”Suosittelen lämpimästi Jutan Äiti Maan Alkemia -kurssia. Lempeät somaattiset harjoitukset auttavat vahvistamaan kehomieli yhteyttä, auttaen rauhoittamaan mielen virtaa ja laskeutumaan kehoon. Kehossa ollen on helpompaa aistia sekä fyysisiä että tunnetason viestejä, ja valita toimintatapoja, jotka edistävät omaa terveyttä. Jutan lempeä ohjaus antaa kehollisista harjoituksista variaatioita jokaisen omaan harjoitukseen ja sen hetkiseen tilanteeseen sopivaksi. Meditaatiot rauhoittavat ja auttavat vahvistamaan yhteyttä sekä Äiti Maahan, omaan sydämen ääneen, että syvempien tasojen viisauteen.”

Anna Oravainen Osteopaatti

Jutta Niala

Ohjaajasta

Äiti Maan Alkemia verkkokurssin ohjaajana toimin minä, Jutta Niala, pitkän linjan joogi ja maanläheinen mystikko.

Minulla on 30 vuoden tietoinen matka henkisellä polulla kulkemisesta ja harjoittamisesta sekä yli 25 vuoden monipuolinen kokemus päätoimisena hyvinvointialan yrittäjänä.

Joogan toimenkuvani on ollut laaja; Olen ollut perustamassa hyvinvointikeskusta Keski-Uudellemaalle ja minulla on ollut kaksi eri joogastudiota, joita olen luotsannut 10 vuotta.

Olen ohjannut tuhansia viikkotunteja, joogaa yritysryhmille ja yhteisöille sekä erityisryhmien joogaa (syömishäiriöiset, seniorit, näkövammaiset, liikuntarajoitteiset, diabeetikot, reumaatikot, epileptikot, väkivaltaa kokeneiden traumaryhmät). Kehitin aikoinaan vesijoogan (AquaSoul®), jota ohjasin terapia-altaassa.

Olen pitänyt terapeuttisen joogan vastaanottoa Lääkäriasema Sofianovassa ja tehnyt vuosia pioneerityötä Naisten Linjan kanssa. Kehitimme väkivaltaa kokeneille naisille toipumisen tueksi Olo-Turva kokonaisuuden, jota ohjasin.

Olen ohjannut satoja syventäviä kursseja, workshopeja ja retriittejä Suomessa ja ulkomailla tuhansille ihmisille ja toiminut pääopettajana ensimmäisessä Pohjoismaisessa kolmivuotisessa Vijnana joogaopettajakoulutuksessa (800 h). Joogan parissa tällä hetkellä mentoroin ja teen syventäviä koulutuksia pitkään jooganneille ja joogan ohjaajille.

Henkisen mentorin, näkijän, kanavoijan taustaani:
Henkisyys on minulle luonnollinen, konstailematon asia. Olen maanläheinen mystikko ja elämän moniulotteisuus (myös näkymätön elämä) on aina ollut minulle totta.

Olen toiminut parikymmentä vuotta energiatyöskentelyn, energiahoitojen, äänen käytön, selväaistien ja kanavoinnin parissa. Olen opiskellut Peter Hess® äänimaljametodia useamman vuoden Medi-Sound Akatemiassa Suomessa, teen äänimaljarentoutuksia ryhmille ja yksilöille.

Työni tärkeä perusta on maanläheisesti yhdistää ihmisyyden eri puolet, tuoda näkyväksi näkymätön viisas itsessä. Hyödynnän sitoutunutta henkistä harjoittamistani ja kokemuksistani syntyneitä oivalluksia palveluideni tarjonnassa. Mentoroin ja räätälöin jooga- ja henkisiä harjoituksia sisäisen kasvun tueksi.

Naisten voimaannuttaminen on lähellä sydäntäni. Viime vuonna aukaisin naisten mysteerikoulun Shekinan Tytär-Bratha D’Shekinah®, jonka teemoja ovat sydäntietoisuus, erottelukyky, omaan voimaan linjautuminen, sisäinen potentiaali muutosvoimana ja henkinen alkemia. Mysteerikoulun tarjonta ja palveluni ovat kehollistavia, henkisen harjoittamisen ytimessä on aina keho.

Huomioithan ystävällisesti verkkokurssiin liittyen:

  • kurssi ei milloinkaan korvaa terapiaa eikä muuta ammattiapua. Jos olet akuutissa kriisissä tai sinulla on fyysiseen tai mielenterveyteen liittyviä haasteita, käännythän aina lääkärin, terapeutin tai muun ammattiauttajan puoleen.
  • kurssi on tarkoitettu kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi, mikäli se tukee elämänkatsomustasi.
  • sinulla on vastuu, miten toteutat kurssin harjoituksia itsenäisesti: kuuntelethan kehoasi jokaisessa harjoituksessa ja teet vain sen, mikä tuntuu sinusta hyvälle. Huomioithan aina myös terveyteesi liittyvät asiat ja jos jonkin harjoituksen tekeminen askarruttaa sinua terveydelliseen tilaasi liittyen, kysy asiaa terveydestäsi vastaavalta ammattiauttajalta
  • Ostamalla kurssin kerrot ymmärtäneesi ja hyväksyneesi yllä mainitut asiat.

https://juttaniala.fi/
Instagram: https://www.instagram.com/juttaniala/
Facebook: https://www.facebook.com/Sieluolemus