fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

Image Alt
KANAVOITU NAISTEN TRANSMISSIOILTA

Egyptin Mysteerit-Hathor

Kanavoitu naisten transmissioilta

Egyptin Mysteerit - Hathor leinojaportti päivänä 8.8.

Hei kaikki upeat naiset: henkisen polun kulkijat, mystikot, alkemistit, valotyöntekijät, oman elämänne kuningattaret.

Nämä kanavoidut naisten transmissioillat ovat vaikuttavia kanssaluomisen hetkiä uuden ajan energioissa, joissa jokainen osallistuja tuo transmission jälkeiseen loppupiiriin oman viisautensa ja valonsa. Ei ole sattumaa ketkä ovat paikalla, vaan hyvin tarkoituksenmukaista. Edellisessä illassa toteutimme syvällistä valotyötä transmission lisäksi. Varaa oma paikkasi pian, sillä illat täyttyvät nopeasti.

Egyptin mysteerit – Hathor kanavoitu transmissioilta naisille
torstaina leijonaporttipäivänä 8.8. klo 18–20 Santa Malandra putiikki, Helsinki

Tämä on kutsu sinulle upea nainen: henkisen polun kulkija, mystikko, alkemisti, parantaja, valotyöntekijä, oman elämäsi kuningatar.

Ohjaan Egyptin mysteerit – Hathor transmissioillan ihanan Lilan (Santa Malandra) taianomaisessa putiikissa Helsingissä. Ilta pohjautuu Egyptin pyhiinvaellusmatkallani avautuneisiin kokemuksiin ja transmissioihin.
Illan sisäinen meditatiivinen matka johdattaa sinut Denderan temppeliin. Keskiössä on Hathorin transmissio sielun alkemiasta ja soinnuista sekä sisäisestä äänestä. Plejadien tähdistön kaunis, rakkaudellisen lempeä ja myötätuntoinen energiakokonaisuus aukaisee pyhän feminiinin siunauksen.
Illan tarkoitus on tukea sinua kuulemaan sisäistä viisauttasi ja linjautumaan omaan voimaasi, valjastaaksesi oman voimasi elämääsi, arkeesi ja henkiselle polullesi. Saat inspiraatiota ja tietoisuutta elämän ja oman olemuksesi moniulotteisuudesta.
Tämä sopii sinulle, jos olet kiinnostunut Egyptiin liittyvistä mysteereistä, kuljet henkisellä polulla, toimit henkisellä/hyvinvointikentällä.
Teemoihin liittyvät energianlaadut ja meditaatiot avautuvat somaattisen harjoittamisen välityksellä ja ne tarjoavat kehollistavan kokemuksen. Kehollistavan kokemuksen myötä voit ankkuroida energianlaatuja ihmisyyteesi, jotta voit aidosti tuoda niiden voimaa näkyväksi ja konkreettiseksi tueksi elämääsi. Sinulla on mahdollisuus adoptoida kyseisiä energianlaatuja yhä laajempaan heräämiseen ja tietoisuuteen, omaan voimaan astumiseen ja transmissioissa annettujen asioiden vaikutusten valjastamiseen henkiselle polulle omannäköisellä tavalla.
Transmissio live kokonaisuus toteutuu transsikanavointina Egyptin mysteeri- ja pyhiinvaellusmatkani kokemuksista ja sisäisten initiaatioiden voimasta, jotka alkoivat jo viime syksynä ennen matkaani. Transsikanavointi on vaikuttava kanavoinnin muoto, jossa kanavoidut energianlaadut ja tietoisuuskokonaisuudet avautuvat vastaanottajalle hyvin moniulotteisesti nyt-hetkissä.

Illan lopussa on vaikuttava uuden ajan yhdessä luomisen piiri, jonka aikana jokainen osallistuja tuo oman viisautensa yhteisiin hetkiin.

HUOM: Ilta on EXCLUSIVE tapahtuma PIENRYHMÄLLE, vain 10 ensin ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kokonaisuuden käytännön tiedot:
Aika ja paikka: torstai-iltana, LEIJONAPORTTI päivänä 8.8. klo 18–20 Santa Malandra, Kapteeninkatu 9, Helsinki
Hinta: 39 €, sisältää transmissiot, jakamisen piirin ja teetarjoilun
Varaa paikkasi verkkokaupastani. 

Taustaa yhteistyöstä Lilan kanssa:
Lila tuli minulle henkilökohtaiseen kanavointiin ja oli mukana Egyptin mysteerit online kurssillani. Yhteisissä hetkissä avautui kaunis yhteys myös meidän välillemme. Inspiroituneina kokemuksistamme, halusimme tarjota ainutlaatuisen illan kutsun kuuleville.

Taustaa Egyptin mysteerit kokonaisuuden synnystä:
Se perustuu kolmen vuosikymmenen tietoiseen polkuuni
, elävään mystikon tiehen, jossa on vankka perusta kehollisuudessa, juurruttavassa ja maanläheisessä voimassa. Maanläheisyys ja mystiikka ovat tasapainoisesti läsnä, ihmisyyden kaikki ulottuvuudet ovat huomioitu.
Egyptin kutsu on ollut vahva koko elämäni ajan. Alle parikymppisenä ensimmäinen lukemani esoteerinen kirja oli kuin aikaikkuna, joka suoraan ponnahdutti minut ajan ja paikan tuolle puolen. Se oli Elisabeth Haichin Vihkimys. Klassikkoteos, joka on varmasti puhutellut monia muitakin.
Olen kuunnellut vuosikymmeniä oikeaa hetkeä lähteä Egyptiin ja se oli talvella. Kaikki tapahtuu oikeaan aikaan. Mm. Isiksen, Hathorin ja Sekhmetin energiat ovat olleet polullani jo vuosia toimiessani kanavana.
Lähdin matkalle voimallisesta johdatuksesta, matka oli tärkeä omaan polkuuni, sisäiseen kasvuuni, laajempaan muistamiseen ja kutsumustyöhöni liittyvä kutsu. Toteutan mysteerikouluni puitteissa elävän transmission tietä eli minun kuuluu kokea, elää todeksi ja ankkuroida erilaisia asioita elämääni, käydä läpi ihmisyyden tasolla kaiken aikaa muutospolkua ja työskennellä eri energialaatujen parissa luoden aina vahvaa perustaa, jotta voin tarjota laajan kokemuksen kauttani myös muille.

Lisää tietoa minusta ja elämäntyöstäni:
 www.juttaniala.fi / Instagram: @juttaniala

Lisää tietoa Santa Malandran maagisesta maailmasta löydät:
www.santamalandra.com / Instagram: @santamalandra

HUOMIOITHAN YSTÄVÄLLISESTI TRANSMISSIOILTAAN LIITTYEN:

  • ilta on tarkoitettu henkisen polun tueksi ja inspiraatioksi, mikäli se tukee elämänkatsomustasi.
  • sinulla on vastuu, miten toteutat harjoituksia: kuuntelethan itseäsi jokaisessa harjoituksessa ja teet vain sen, mikä tuntuu sinusta hyvälle.
  • huomioithan, että jokaisella on oma ainutlaatuinen tapa ottaa vastaan ja kokea. Kokonaisuudessa ei ole oikeita tai vääriä kokemuksia.
  • kokonaisuus ei korvaa terapiaa eikä muuta ammattiapua. Jos olet akuutissa kriisissä tai sinulla on fyysiseen tai mielenterveyteen liittyviä haasteita, kokonaisuus ei ole sinua varten. Käännythän kyseisissä tilanteissa aina lääkärin, terapeutin tai muun ammattiauttajan puoleen.
  • varaamalla illan verkkokaupasta kerrot ymmärtäneesi ja hyväksyneesi yllä mainitut asiat.

Ohjaajasta:
Olen Jutta Niala, maanläheinen mystikko, Mysteerikoulu Shekinan Tytär-Bratha D’Shekinah® perustaja, Kristustietoisuuden ja pyhän feminiinin kanava ja pitkän linjan joogi. Minulla on 30 vuoden tietoinen matka henkisellä polulla kulkemisesta ja harjoittamisesta sekä yli 25 vuoden monipuolinen kokemus päätoimisena hyvinvointialan yrittäjänä.

Henkisen mentorin, näkijän, kanavoijan taustaani:
Henkisyys on minulle luonnollinen, konstailematon asia. Olen maanläheinen mystikko ja elämän moniulotteisuus (myös näkymätön elämä) on aina ollut minulle totta.Olen toiminut parikymmentä vuotta energiatyöskentelyn, energiahoitojen, äänen käytön, selväaistien ja kanavoinnin parissa. Olen opiskellut Peter Hess® äänimaljametodia useamman vuoden Medi-Sound Akatemiassa Suomessa, teen äänimaljarentoutuksia ryhmille ja yksilöille. Työni tärkeä perusta on maanläheisesti yhdistää ihmisyyden eri puolet, tuoda näkyväksi näkymätön viisas itsessä. Hyödynnän sitoutunutta henkistä harjoittamistani ja kokemuksistani syntyneitä oivalluksia palveluideni tarjonnassa. Mentoroin ja räätälöin jooga- ja henkisiä harjoituksia sisäisen kasvun tueksi. Viime vuonna aukaisin naisten mysteerikoulun Shekinan Tytär-Bratha D’Shekinah®, jonka teemoja ovat sydäntietoisuus, erottelukyky, omaan voimaan linjautuminen, sisäinen potentiaali muutosvoimana ja henkinen alkemia. Mysteerikoulun tarjonta ja palveluni ovat kehollistavia, henkisen harjoittamisen ytimessä on aina keho.

Joogan toimenkuvani on ollut laaja:
Olen ollut perustamassa hyvinvointikeskusta Keski-Uudellemaalle ja minulla on ollut kaksi eri joogastudiota, joita olen luotsannut 10 vuotta. Olen ohjannut tuhansia viikkotunteja, joogaa yritysryhmille ja yhteisöille sekä erityisryhmien joogaa (syömishäiriöiset, seniorit, näkövammaiset, liikuntarajoitteiset, diabeetikot, reumaatikot, epileptikot, väkivaltaa kokeneiden traumaryhmät). Kehitin aikoinaan vesijoogan (AquaSoul®), jota ohjasin terapia-altaassa. Olen pitänyt terapeuttisen joogan vastaanottoa Lääkäriasema Sofianovassa ja tehnyt vuosia pioneerityötä Naisten Linjan kanssa. Kehitimme väkivaltaa kokeneille naisille toipumisen tueksi Olo-Turva kokonaisuuden, jota ohjasin. Olen ohjannut satoja syventäviä kursseja, workshopeja ja retriittejä Suomessa ja ulkomailla tuhansille ihmisille ja toiminut pääopettajana ensimmäisessä Pohjoismaisessa kolmivuotisessa Vijnana joogaopettajakoulutuksessa (800 h). Joogan parissa tällä hetkellä mentoroin ja teen syventäviä koulutuksia pitkään jooganneille ja joogaohjaajille.

www.juttaniala.fi

Instagram: @juttaniala

Osallistujien kokemuksia

”Saan PranaSoul® henkisen matkan kokonaisuudesta lisää työkaluja viedä elämääni eteenpäin, ja uudet kengät, joilla jatkaa omaa polkuani. Kiitos sinusta Jutta”

Senja

Osallistujien kokemuksia

”Suuret kiitokset Jutta kanavoinnista. Olen niin otettu millä antaumuksella työtäsi teet. Mieli on rauhallinen ja tyyni.”

Osallistujien kokemuksia

”PranaSoul® henkinen matka toimii moottorina elämässäni. Olen saanut toimivia työkaluja harjoituksen muodossa, joiden avulla elämääni helpottaa, oloani tasapainottaa ja vahvistaa. Tunnen suurta kiitollisuutta Jutalle tekemästään työstä. Kiitos kauniista ja kannustavasta opetuksesta. Tämä on paras lahja, jonka olen voinut elämälleni antaa.”

Laila C.