fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

PRANASOUL ® Aamukurssi II

PranaSoul® harjoitukset sisältävät erilaisia meditaatioita, hengitystietoisuusharjoituksia, energiaharjoituksia mm. mudria apuna käyttäen, rentoutumishetkiä, oman äänen käyttöä, äänimaljojen ja gongin soittoa sekä meditatiivista lempeää liikettä.
Sisällöt kanavoituvat nyt-hetkessä ryhmän energian mukaan. Ohjaan syvällisestä kuuntelun tilasta huomioiden jokaisen osallistujan ja harjoitukset avautuvat jokaisella kerralla uniikkeina juuri kyseisen tunnin hetkiin.
Johtotähtinä PranaSoul® sisällöille ovat turvallisuus, aitous ja sydämellisyys. Turvallisen tilan luominen kullekin tunnille ja jokaiseen harjoitukseen on äärettömän merkityksellistä. Jokainen voi olla tunnilla ainutlaatuisena itsenään.
Maanläheisyys on sydäntäni lähellä oleva asia – ohjaan harjoitukset selkeästi ja yksinkertaisesti. Maan voima luo tasapainoa, maadoittaa kehoon ja juurruttaa läsnä olevaan hetkeen.
PranaSoul® konseptissa kiteytyy reilun parinkymmenen vuoden henkinen matkani. Käytän tuntien ohjauksessa apunani vankkaa ja monipuolista ammattitaitoani joogan parissa sekä kokemustani Reikistä ja muusta energiatyöskentelystä, vahvaa intuitiivisuuttani, selväkuuloisuuttani ja -tietoisuuttani.
Turvallisen ja luottamuksellisen tilan luomiseksi sama ryhmä
kokoontuu kurssien ajan.

”Olemme paljon enemmän kuin fyysinen kehomme – sieluolemuksemme kirkkaus on pyyteetöntä Rakkautta. Kun kaikki turha karsiutuu pois, jää jäljelle vain tämä hetki. Hetken olemus puhtaimmillaan on totuus.
Totuuden ytimessä loistaa Rakkaus.”

Sitovat ilmoittautumisetinfo@sieluolemus.fi
Ilmoittautumisen yhteydessä saa maksutiedot.
Aika: tiistaiaamuisin klo 7.30 – 9.00
kurssi I 14.1. – 25.2.2020 ja kurssi II 7.4. – 19.5.2020
Paikka: Vijnana joogastudio lo-Tila, Maurinkatu 8 – 12,
00170 Helsinki (Kruununhaka)
Hinta: 139€ / kurssi tai kaksi kurssia yhteensä 250€
Ohjaaja: Jutta Niala SertifioituVijnana joogaopettaja, Reiki Master, Peter Hess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess ® Sound of Yoga teacher, Elämänkosketus hoitaja, kanavoija, henkinen valmentaja.

Date

huhti 07 2020
Expired!

Time

07:30 - 09:00

Location

Vijnana joogastudio Olo-Tila

Add Comment