fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

PranaSoul ® Sielutanssi – pyhä liike tunnit 16.4

”PranaSoul ® Sielutanssi – pyhä liike” tunnit ovat meditatiivista ja syvällistä itsen kohtaamista liikkeen ja vapaan tanssin avulla. Tuntien ohjaus kanavoituu ryhmän energian mukaan nyt-hetkessä ja niiden aikana edetään täysin vapaaseen ja luovaan liikkeeseen tai tanssiin, joka syntyy kehoviisaudesta sisältäpäin. Tunneilla on erilaiset teemat jotka syventyvät illan aikana.

Liike on yksi alkuelementeistä. Ihmisyyden liike alkaa kohtuvedessä, ihminen elää ja toimii liikkeen avulla, ilmentää liikkeillä erilaisia asioita. Liike on kehon kieltä ja keho on aina läsnä tässä hetkessä. Kehoon on varastoitunut kaikki tieto ihmisen elämästä, se on hyvin viisas. Kun asettautuu hiljaisuuteen, kuuntelee syvälle sisälle, liikkuu sydäntään kuunnellen ja antaa keholle luvan liikkua ytimestään käsin, voi muodostua pyhää liikettä – kuin rukoustanssi, rukousta liikkuen.

Sisältäpäin syntyvä liike ei ole mielen kautta hallittua. Täysin vapaa ja luova liike ilmentää parhaimmillaan kehon viisautta. Kehoviisaus on portti pyhän liikkeen muuntumiseen energiavirraksi, sanattomaksi kommunikaatioksi itsen ja Jumalan välillä. Sielutanssissa voi ilmentää toiveitaan, uskoaan, pyyntöjään, kiitollisuuttaan ja kunnioitustaan. Se on myös ilon ja rakkauden jakamista takaisin alkulähteelle josta kaikki elämä syntyy.

Sielutanssi on yksi keino päästä ”kokemukselliseen rukoukseen” ilman sanoja ja ilmentää sieluviisauden syvää voimaa liikkeen avulla. Liikkeen syntyessä sisältäpäin avautuu taajuus jossa keho-mieli-henki yhteys aktivoituu koskettamaan sieluolemusta. Sielu liikkuu omalla tavallaan, sen liike on yhteydessä sydämeen ja tietoisuuteen. Sielutanssi on sydäntietoisuuden värähteen ilmentämistä liikkeellä.

Sielutanssi on myös pyhä ykseyden tila, yhteyden kokemisen tila itsen ja absoluutin välillä, itsen ja Jumalan välillä, itsen ja alkulähteen välillä. Se on elämänvoiman antamista omalle keholle – joka on myös pyhä. Ihmisyyden ulottuvuudessa tarvitsemme keinoja löytää pyhyys kehostamme, aukaistaksemme portin ihmisyyden pyhyyteen. Mitä se sinulle tarkoittaa ja merkitsee? Jos kuulet sydämesi kutsun, tule mukaan tanssimaan, liikkumaan, voimaantumaan ja oivaltamaan.

Aika: torstai-iltaisin 30.1. 27.2.16.4. ja 7.5.2020 klo 18.00 – 19.30
Paikka: Vijnana joogastudio Olo-Tila, Maurinkatu 8-12, 00170 Helsinki (Kruununhaka)
Hinta: 22.50€ / kerta tai 4x 75€
Sitovat ilmoittautumiset ja info: info@sieluolemus.fi
Ohjaaja: Jutta Niala Sertifioitu Vijnana joogaopettaja, Peter Hess® äänimaljaharjoittaja, Emily Hess Sound of Yoga® teacher, Reiki Master, Elämänkosketus hoitaja, kanavoija, henkinen valmentaja.

Date

huhti 16 2020
Expired!

Time

18:00 - 19:30

Location

Vijnana joogastudio Olo-Tila

Add Comment