fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

Image Alt
HILJAISUUDEN RETRIITTIPÄIVÄ 29.3.

Hiljaisuuden retriittipäivä 29.3.

Hiljaisuuden retriittipäivä 29.3.

``Nashak - – Rucha D’Shekinah” Pyhän Hengen hengityksessä

Ihana nainen, henkisen polun kulkija, valotyöntekijä, olet sydämellisesti tervetullut hiljaisuuden retriittipäivälle, joka liittyy Ykseys/Kristustietoisuuteen. Kaikki retriittipäivän ohjaus on selkeää ja maanläheistä, Pyhän Feminiinin mukaisesti kehollistavaa, ihmisyyden ulottuvuuteen valoa ja Shekinan energian laatua ankkuroivaa.

Hiljaisuuden retriittipäivä ”Nashak – Rucha D’Shekinah” Pyhän Hengen hengityksessä

pitkäperjantaina 29.3.2024 klo 11–17 Billnäs

Pitkäperjantain retriitti on muodostunut jo traditioksi. Tänäkin vuonna sain kutsun järjestää retriittipäivän vaikuttavaan teemaan. Aika on mitä otollisin avautua ykseysvalolle ja ykseyden sanomalle, antaa hiljaisuuden ravita sydämen moniulotteista mandalaa ja ammentaa heräämistä kevään mukanaan tuomaan uuteen kukoistukseen sinussa ja elämässäsi.

”Nashak” tarkoittaa mm. ”hengittää yhdessä” tai ”jakaa samaa hengitystä”. Hengityksen hienovaraisessa olemuksessa me kaikki yhdistymme kaikkeuden hengitykseen, elämänvoiman pulssiin, hengityksiemme ytimessä loistaa kirkkaana pyhän hengen valo. Shekina, Jumalallinen Äiti, on Pyhä Henki, joka hengittää elämän- ja luomisenvoimaa muodon maailmaan. Shekinan hengityksessä värähtelee hiljaisuuden viisaus, joka on kutsu avautua hiljaisuudelle sinussa ja luoda hengityksesi voimassa yhteys kaikkialla olevaan.

Ykseystietoisuuden opeissa ”Nashak” tarkoittaa myös elämänvoiman välittämistä opettajalta oppilaalle. Retriittipäivänä saat vastaanottaa elämänvoiman siunauksen Shekinalta. Siunaava tila avautuu kanavoituna ja tapahtuu suorana kokemuksenasi, sinun ainutlaatuisessa kokonaisuudessasi ja tavassasi vastaanottaa.

Päivä rytmittyy hiljaisuuden polkuun:
Aloitamme hiljaisuuden alkuseremonialla, syvennämme hiljaisuuden voimaa hengityksen siivittämillä kauniilla harjoituksilla ja asetumme hiljaisuutta kehollistavaan liikerukoukseen. Hiljaisuuden eri ulottuvuudet avautuvat pyhän sydämen tilassa. Saat valomaailman tukea asettua kokemaan hiljaisuuden monimuotoista olemusta.

Temppelitilamme energiassa on vahvasti läsnä kosmisen kohdun tila, jossa on kaikki ja ei mitään. Tyhjyyden ja äärettömän täyteyden tila loistaa kirkkaana yhteisissä hiljaisuuden hetkissä.

Ihana sinä – olet sydämellisesti tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Mitään etukäteistietoa tai -taitoja et tarvitse. Riittää, että olet aidosti sinä, kuulleen vilpittömän kutsun jaettuihin hetkiin.

Retriittipäivä on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea syvällistä transformaatiota hiljaisuudesta pienryhmässä: Päivään mahtuu mukaan enintään 10 henkilöä. Pääsiäisen ajan retriittipäivät ovat aina täyttyneet nopeasti, joten kannattaa varata oma paikkasi pian verkkokaupastani.

Pienen ja intiimin ryhmäkoon ansiosta jokainen osallistuja saa tarvitsemansa huomion. Päivän kokonaisuus kanavoituu nyt-hetkissä ryhmän energian mukaan.

Retriittipäivään valmisteleva ennakkotapaaminen Zoomissa:
Pidämme myös alustavan tutustumisen ja päivää kohti valmistelevan meditaation Zoomissa noin viikkoa ennen ajankohtaa. Näin pääset laskeutumaan retriittipäivälle rauhassa, ilossa ja rakkaudessa.

Aika ja paikka: perjantaina 29.3.2024 klo 11–17, Billnäs. Saat tarkemmat osoitetiedot retriittikirjeessä, maksettuasi paikkasi verkkokaupassa.

Hinta: 111 €, sisältää Zoom meditaation ja tapaamisen, retriittipäivän ohjelman ja kahvi/teetarjoilun.

Lunasta paikkasi verkkokaupastani.

Peruutusehdot:

Huomioithan ystävällisesti, että retriittipäivän maksua ei palauteta. Voit tarvittaessa nimetä tilallesi jonkun toisen. Ilmoitathan mahdollisesta muutoksesta aina kirjallisesti info@juttaniala.fi
Maksamalla oman paikkasi verkkokaupassa sitoudut peruutusehtoihin.

Ohjaajana toimii mysteerikoulun perustaja Jutta Niala, jolla on 30 vuoden kokemus henkisen tien kulkemisesta ja opettamisesta. Jutta on maanläheinen mystikko, henkinen alkemisti, valmentaja ja kanssakulkija, Kristustietoisuuden ja Pyhän Feminiinin sanansaattaja ja kanava, Elämänkosketus Hoitaja, Reiki Master, Peter Hess ® sound practicioner, Emily Hess Sound of Yoga teacher ® ja Sertifioitu Vijnana joogaopettaja.

Henkisen mentorin, näkijän, kanavoijan taustaani:
Henkisyys on minulle luonnollinen, konstailematon asia. Olen maanläheinen mystikko ja elämän moniulotteisuus (myös näkymätön elämä) on aina ollut minulle totta.

Olen toiminut parikymmentä vuotta energiatyöskentelyn, energiahoitojen, äänen käytön, selväaistien ja kanavoinnin parissa. Olen opiskellut Peter Hess® äänimaljametodia useamman vuoden Medi-Sound Akatemiassa Suomessa, teen äänimaljarentoutuksia ryhmille ja yksilöille.

Työni tärkeä perusta on maanläheisesti yhdistää ihmisyyden eri puolet, tuoda näkyväksi näkymätön viisas itsessä. Hyödynnän sitoutunutta henkistä harjoittamistani ja kokemuksistani syntyneitä oivalluksia palveluideni tarjonnassa. Mentoroin ja räätälöin jooga- ja henkisiä harjoituksia sisäisen kasvun tueksi.

Naisten voimaannuttaminen on lähellä sydäntäni. Viime vuonna aukaisin naisten mysteerikoulun Shekinan Tytär-Bratha D’Shekinah®, jonka teemoja ovat sydäntietoisuus, erottelukyky, omaan voimaan linjautuminen, sisäinen potentiaali muutosvoimana ja henkinen alkemia. Mysteerikoulun tarjonta ja palveluni ovat kehollistavia, henkisen harjoittamisen ytimessä on aina keho.

Joogan toimenkuvani on ollut laaja; Olen ollut perustamassa hyvinvointikeskusta Keski-Uudellemaalle ja minulla on ollut kaksi eri joogastudiota, joita olen luotsannut 10 vuotta.

Olen ohjannut tuhansia viikkotunteja, joogaa yritysryhmille ja yhteisöille sekä erityisryhmien joogaa (syömishäiriöiset, seniorit, näkövammaiset, liikuntarajoitteiset, diabeetikot, reumaatikot, epileptikot, väkivaltaa kokeneiden traumaryhmät). Kehitin aikoinaan vesijoogan (AquaSoul®), jota ohjasin terapia-altaassa.

Olen pitänyt terapeuttisen joogan vastaanottoa Lääkäriasema Sofianovassa ja tehnyt vuosia pioneerityötä Naisten Linjan kanssa. Kehitimme väkivaltaa kokeneille naisille toipumisen tueksi Olo-Turva kokonaisuuden, jota ohjasin.

Olen ohjannut satoja syventäviä kursseja, workshopeja ja retriittejä Suomessa ja ulkomailla tuhansille ihmisille ja toiminut pääopettajana ensimmäisessä Pohjoismaisessa kolmivuotisessa Vijnana joogaopettajakoulutuksessa (800 h). Joogan parissa tällä hetkellä mentoroin ja teen syventäviä koulutuksia pitkään jooganneille ja joogan ohjaajille.

www.juttaniala.fi

Osallistujien kokemuksia

”Saan PranaSoul® henkisen matkan kokonaisuudesta lisää työkaluja viedä elämääni eteenpäin, ja uudet kengät, joilla jatkaa omaa polkuani. Kiitos sinusta Jutta”

Senja

Osallistujien kokemuksia

”Suuret kiitokset Jutta kanavoinnista. Olen niin otettu millä antaumuksella työtäsi teet. Mieli on rauhallinen ja tyyni.”

Osallistujien kokemuksia

”PranaSoul® henkinen matka toimii moottorina elämässäni. Olen saanut toimivia työkaluja harjoituksen muodossa, joiden avulla elämääni helpottaa, oloani tasapainottaa ja vahvistaa. Tunnen suurta kiitollisuutta Jutalle tekemästään työstä. Kiitos kauniista ja kannustavasta opetuksesta. Tämä on paras lahja, jonka olen voinut elämälleni antaa.”

Laila C.