fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

Image Alt
Joogan onlinekurssi

JUUREVAA JOOGAVOIMAA. 4x online joogakurssi

4x online joogakurssi 2. - 23.4.2024

JUUREVAA JOOGAVOIMAA.

JUUREVAA JOOGAVOIMAA – 4x ONLINE JOOGAKURSSI 2. – 23.4.2024

Tämä kurssi on kunnioitus Pohjolan luonnolle ja luonnon voimalle sinussa!

Joogakurssin teemana on orgaaninen kehonhallinta prinsiippi ”juurruttaminen”, jonka kautta tutkimme hengitysharjoituksia ja asanoiden syvällistä olemusta monipuolisesti. Maa elementti on monipuolisesti läsnä kaikissa harjoitteissa. Tasapaino, voima, vakaus, perusta, turva, juuret ja läsnäolo kehossa ovat maaelementin työkaluja niin hengityksessä kuin liikkeessä.

Hengitys luo osaltaan juurevaa joogavoimaa: toteutamme Vijnana joogan vayu-hengityksiä, hengitystietoisuusharjoituksia ja klassisia pranayama-harjoituksia syventämään kehon yhteyttä maahan. Hengitys jalostaa asanoiden linjauksia.
Teemme luovia ja valmistelevia harjoituksia eri liikeryhmien liikkeille.

Kurssin sisältö räätälöidään jokaisen kurssilaisen tausta ja harjoitus huomioiden: Ilmoittautuessasi mukaan voit lyhyesti kertoa oman taustasi joogan parissa ja huomioin sen kokonaisuuden suunnittelussa. Henkilökohtainen huomiointi on mahdollista myös online kurssilla.

Jokaisella kerralla on oma teemansa eri liikeryhmän liikkeistä, joka syvenee asteittain tuntien aikana. Tuntien teemat täydentävät toisiaan ja avaavat joogaharjoitusta kokonaisvaltaisesti.

Tulet tutuksi Vijñāna joogan kehonhallintametodin ”7 Vital Principles” kanssa.
Pääset kokemaan orgaanisen liikkumisen, sisäisen liikkeen ja mielen voiman harjoituksessa.
Kurssilla saat oivalluksia asanoiden syvällisestä olemuksesta hienovaraiseen harjoitukseen liittyvien nyanssien avulla.

HUIKEA ETU HENKILÖKOHTAISEEN HUOMIOINTIIN:
Jokainen osallistuja saa halutessaan yksilöllistä huomiointia oman kehotyypin ja tarpeet huomioiden. Kurssin aikana sinulla on mahdollisuus olla minuun yhteydessä sähköpostitse ja anna henkilökohtaisia ohjeita tarvittaessa. Saat kurssilta paljon eväitä kotona tehtävään joogaharjoitteluun sekä joogan opettamiseen.

Osallistuaksesi et tarvitse aiempaa kokemusta Vijñāna joogasta – tervetuloa ainutlaatuinen sinä! Kurssi sopii hyvin kaikille, niin joogan harrastajille kuin ohjaajille.

Voit osallistua joustavasti sinulle sopivana ajankohtana joko live-hetkiin tai nauhoituksen kautta. Saat nauhoitukset käyttöösi viikon ajaksi jokaisen kerran jälkeen ja voit tehdä harjoituksen niin monta kertaa kuin haluat.

Aika: tiistai-iltaisin klo 18.00–19.30 ajalla 2. – 23.4.2024. Kurssi toteutetaan Zoom alustalla. Voit osallistua mistä päin Suomea tai maailmaa tahansa 😊
Hinta: 88 €, maksetaan verkkokaupassa
Saat linkin kurssille, kun verkkokaupasta tulee ilmoitus maksustasi. Lisäksi saat jokaisen kerran jälkeen linkin nauhoitukseen.
Varaa oma paikkasi täältä: https://juttaniala.fi/tuote/juurevaa-joogavoimaa-4x-joogan-online-kurssi/ 

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot:

Ilmoittaudut mukaan ostamalla paikkasi verkkokaupastani. Verkkokauppamaksua ei palauteta. Ilmoittautuessasi sitoudut peruutusehtoihin.

lisää tietoa minusta ja elämäntyöstäni löydät: www.juttaniala.fi
Instagram: @juttaniala

Ohjaajana toimin minä, Jutta Niala

Minulla on 30 vuoden tietoinen matka henkisellä polulla kulkemisesta ja harjoittamisesta sekä yli 25 vuoden monipuolinen kokemus päätoimisena hyvinvointialan yrittäjänä.

Joogan toimenkuvani on ollut laaja; Olen ollut perustamassa hyvinvointikeskusta Keski-Uudellemaalle ja minulla on ollut kaksi eri joogastudiota, joita olen luotsannut 10 vuotta.

Olen ohjannut tuhansia viikkotunteja, joogaa yritysryhmille ja yhteisöille sekä erityisryhmien joogaa (syömishäiriöiset, seniorit, näkövammaiset, liikuntarajoitteiset, diabeetikot, reumaatikot, epileptikot, väkivaltaa kokeneiden traumaryhmät). Kehitin aikoinaan vesijoogan (AquaSoul®), jota ohjasin terapia-altaassa.

Olen pitänyt terapeuttisen joogan vastaanottoa Lääkäriasema Sofianovassa ja tehnyt vuosia pioneerityötä Naisten Linjan kanssa. Kehitimme väkivaltaa kokeneille naisille toipumisen tueksi Olo-Turva kokonaisuuden, jota ohjasin.

Olen ohjannut satoja syventäviä kursseja, workshopeja ja retriittejä Suomessa ja ulkomailla tuhansille ihmisille ja toiminut pääopettajana ensimmäisessä Pohjoismaisessa kolmivuotisessa Vijnana joogaopettajakoulutuksessa (800 h). Joogan parissa tällä hetkellä mentoroin ja teen syventäviä koulutuksia pitkään jooganneille ja joogan ohjaajille.

Henkisen mentorin, näkijän, kanavoijan taustaani:
Henkisyys on minulle luonnollinen, konstailematon asia. Olen maanläheinen mystikko ja elämän moniulotteisuus (myös näkymätön elämä) on aina ollut minulle totta.

Olen toiminut parikymmentä vuotta energiatyöskentelyn, energiahoitojen, äänen käytön, selväaistien ja kanavoinnin parissa. Olen opiskellut Peter Hess® äänimaljametodia useamman vuoden Medi-Sound Akatemiassa Suomessa, teen äänimaljarentoutuksia ryhmille ja yksilöille.

Työni tärkeä perusta on maanläheisesti yhdistää ihmisyyden eri puolet, tuoda näkyväksi näkymätön viisas itsessä. Hyödynnän sitoutunutta henkistä harjoittamistani ja kokemuksistani syntyneitä oivalluksia palveluideni tarjonnassa. Mentoroin ja räätälöin jooga- ja henkisiä harjoituksia sisäisen kasvun tueksi.

Naisten voimaannuttaminen on lähellä sydäntäni. Viime vuonna aukaisin naisten mysteerikoulun Shekinan Tytär-Bratha D’Shekinah®, jonka teemoja ovat sydäntietoisuus, erottelukyky, omaan voimaan linjautuminen, sisäinen potentiaali muutosvoimana ja henkinen alkemia. Mysteerikoulun tarjonta ja palveluni ovat kehollistavia, henkisen harjoittamisen ytimessä on aina keho.

Osallistujien kokemuksia

”Saan PranaSoul® henkisen matkan kokonaisuudesta lisää työkaluja viedä elämääni eteenpäin, ja uudet kengät, joilla jatkaa omaa polkuani. Kiitos sinusta Jutta”

Senja

Osallistujien kokemuksia

”Suuret kiitokset Jutta kanavoinnista. Olen niin otettu millä antaumuksella työtäsi teet. Mieli on rauhallinen ja tyyni.”

Osallistujien kokemuksia

”PranaSoul® henkinen matka toimii moottorina elämässäni. Olen saanut toimivia työkaluja harjoituksen muodossa, joiden avulla elämääni helpottaa, oloani tasapainottaa ja vahvistaa. Tunnen suurta kiitollisuutta Jutalle tekemästään työstä. Kiitos kauniista ja kannustavasta opetuksesta. Tämä on paras lahja, jonka olen voinut elämälleni antaa.”

Laila C.