fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

Image Alt
Jutta Niala

Kanavointi / henkinen mentorointi

Kanavointi, henkinen mentorointi

Kanavoinnin aikana annan tiedon virrata kauttani sydäntietoisuuden tilassa

Vuosien ajan olen kääntynyt valomaailman puoleen pyytämään ohjeita ja apua elämäni erilaisiin asioihin. Minulle oli itsestään selvää kysyä valomaailmalta ohjeita miten toimin kanavointiin ja henkilökohtaiseen konsultointiin liittyen.

Kanavointitila on hyvin luonnollinen tila. Se on rakkaudellinen, rauhallinen ja keskittynyt läsnäolon voiman tila, jossa virittäydyn kuuntelemaan tietoa puhtaimmalta ja korkeimmalta valon taajuudelta. Kanavoinnin aikana annan tiedon virrata kauttani sydäntietoisuuden tilassa – mieleni ja persoonani väistyvät. Kanavoinnin tarkoituksena on tukea sinua elämään elämääsi ja auttaa sinua tiedostamaan puhtain totuutesi sielusi taajuudelta jossa löydät askeleet kulkea eteenpäin tässä hetkessä. Olen huomannut vuosien varrella kuinka valomaailma yhä uudelleen välittää kauttani tietoa selkeästi ja maanläheisesti antaen apua nähdä kyseisellä hetkellä oleva elämäntilanne. Usein kysyjä saa apua valomaailmalta kysymysten muodossa. Kysymykset aukaisevat mahdollisuuden löytää itse sisältä käsin ratkaisuja asioihin, jotka askarruttavat.

Valomaailma välittää ihmisille vahvan viestin läsnä olevasta hetkestä. Läsnä oleva hetki on ainoa hetki jossa on muutoksen ja luomisen voima maanpäällä. Keskittymällä tähän hetkeen saat mahdollisuuden luoda elämääsi ja vaikuttaa itse asioihisi niiltä osin kuin se on mahdollista.

Kaipaatko tulla nähdyksi ja kuulluksi myös itsesi taholta täydessä potentiaalissasi ja mahdollisuuksissa, joita sinulla on?
Kuuletko kutsun nousta kukoistukseesi, löytää itsestäsi ja elämästäsi ihmeitä?
Tarvitsetko tukea päätöstesi tekemiseen, muutoksen polulla kulkemiseen tai uskallukseen kantaa oman elämäsi vastuu?
Uuden ajan kanavointi ei ole ennustamista tai valmiiden vastauksien antamista. Kanavoinneissani valomaailma aukaise vaikuttavan tilan, joka tukee sinua olemaan läsnä kehossasi ja maadoittuneena täydesti itsessäsi.
Tässä ajassa on paljon eri mahdollisuuksia, jotka aktivoituvat todeksi sen mukaan, mitä valitset ja mistä kohdasta elät elämääsi. Sydämesi tilasta käsin avaat portin, jonka kautta voit hyödyntää täyttä potentiaaliasi.
Uuden ajan kanavointi on rakkaudellinen tila, jossa saat apua nähdä, kokea ja kuulla sisäistä viisauttasi. Sinua tuetaan oivaltamaan vastauksia kysymyksiisi itsestäsi käsin ehtymättömästä lähteestä, jossa on elämäsi kaikki tieto mitä tarvitset. Onhan sielusi korkein olemus aina yhteydessä alkulähteeseen.
Kanavoinneissani avautuu kaunis ja pyhä tila, jossa saat kokea pyyteettömän rakkauden ja valon läsnäolon ja voiman. Saat tukea löytää omaa voimaasi ja todellista itsenäisyyttäsi seistä omilla jaloillasi elämäsi eri hetkissä ja haasteissa.
Tässä ajassa voit luoda yhä laajemmin omaa elämääsi samanaikaisuuden voimassa, jossa tietoisesti toteutat elämääsi sielusi viisauden ohjaamana ja kuulleen valon auttajiasi.
Mitä sinä haluat luoda elämääsi?
Mistä haluat innostua?
Mikäli kaipaat tukea tulla nähdyksi ja kuulluksi täydessä potentiaalissasi ja arvostat sitä, että sinua autetaan itse löytämään ja näkemään vastauksiasi sisäisestä viisaudesta käsin, varaa aika itsellesi valomaailman henkiseen mentorointiin.

KANAVOINTI VASTAANOTTO, HENKILÖKOHTAINEN TAPAAMINEN:

Billnäsissä arkipäivisin HUOM: yhteydenotot ja ajan varaaminen Billnäsiin puhelimitse 040 511 2066

HUOM. UUTTA: PIDEMMÄT KANAVOIDUT HENKILÖKOHTAISET HENKISET MENTOROINNIT, veloitetaan kuluneen ajan mukaan: 60 min./120€  90 min./180€ 120 min./240€ ja 3 h 333€

Helsingin keskustassa: ota minuun yhteyttä 040 511 2066

Henkilökohtaisella vastaanotolla kauttani välittyy tiedon lisäksi puhtaan valon ja rakkauden taajuus juuri sillä hetkellä tarvitsemallasi tavalla. Energian välittyminen voi olla hoivaavaa, voimauttavaa, tasapainottavaa, selkeyttävää, rauhoittavaa energiaa, joka toimii sinun kokonaisuutesi parhaaksi, kunnioittaen sinua, elämääsi ja sielunsuunnitelmaasi.

Ajanvaraukset: info@juttaniala.fi / 040 511 2066 Jutta

Hinta: 120€ (sis. alv) / 60 minuuttia ja 80€ (sis. alv) 30 minuuttia

ZOOMIN VÄLITYKSELLÄ KANAVOINTI:

Teen 30 minuutin ja 60 minuutin kanavointeja myös Zoomin välityksellä. Voit varata henkilökohtaisen ajan info@juttaniala.fi / 040 511 2066 Jutta

RYHMÄLLE KANAVOINTI:

Teen ryhmäkanavointeja 3 – 4 henkilön ryhmille. Ryhmäkanavoinnissa luomme yhdessä kauniin tilan, jossa valomaailma aukaisee tietoa jokaiselle vuorotellen.

Ryhmäkanavoinnissa on vaikuttavan kaunis voima – jokainen voi saada oivalluksia ja inspiraatiota myös toisille avautuvista kanavoinneista.

Ryhmäkanavoinnin aika yhteensä on 60 minuuttia, jonka jälkeen on 30 minuutin tila teehetkelle ja jakamiselle. Jakamisen voima avautuu yhteisiin hetkiin keskustellen ja reflektoiden piirissä saatua tietoa.

Ryhmäkanavoinnin hinta on 200€, sis. alv. / 90 minuuttia, sisältäen teetarjoilun. Hinta/henkilö määrittyy osallistujamäärän mukaan.

Kanavointiajan peruminen: varattu kanavointiaika tulee perua viimeistään 24 tuntia aiemmin. Ajan peruuttaminen tulee tehdä kirjallisena sähköpostiin. Peruuttamattomista ajoista veloitan normaalihinnan.

Huomioithan ystävällisesti että kanavointi ei ole ennustamista. Jokainen on vastuussa omasta elämästään ja oman osuuden toteuttamisesta elämän kaikissa eri asioissa. Kanavoitu tieto voi olla sinulle tukena elämäntilanteesi hahmottamisessa, mikäli se tuntuu sinusta oikealta tavalta tarkastella elämää elämänkatsomuksesi mukaisesti.

Mikäli olet akuutissa kriisissä, vakavasti sairas tai tarvitset muuten fyysisen- tai mielenterveydellisen ammattiauttajan apua, on hyvin tärkeää että käännyt lääkärin, terapeutin tai muun ammattiauttajan puoleen. En kysy terveyteen liittyviä diagnooseja, käänny aina lääkärin puoleen fyysiseen ja psyykkiseen terveyteen liittyvissä asioissa.

Teen kanavointeja vain yli 18 vuotta täyttäneille.

Jutta Niala

Kanavointi

Kanavoinnissa saat tukea tulla nähdyksi ja kuulluksi täydessä potentiaalissasi. Sinua autetaan itse löytämään ja näkemään vastauksiasi sisäisestä viisaudestasi käsin.

Varaa aika itsellesi valomaailman henkiseen mentorointiin: info@juttaniala.fi