fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

Image Alt
Retriittipäivä

Maria Magdalena retriittipäivä 22.7.

Maria Magdalena retriittipäivä 22.7.

``Ruusun Alkemia ja Veden Sielu``

Maria Magdalena retriittipäivä naisille ”Ruusun alkemia ja veden sielu” 22.7.2024 klo 11–17 Billnäs, Raasepori

Retriittipäivä on Ruusun alkemiaa ja veden sielun kirkkautta pyhän feminiinin kauneudessa, Maria Magdalenan viisausopetusten parissa. Tämä on Pyhän Perheen naisten kutsu sinulle ihana nainen, valotyöntekijä ja henkisen polun kulkija

Kokoonnumme Maria Magdalenan päivänä 22.7. Billnäsin ruukkiin, kauniiseen kesäiseen ympäristöön kallion syliin, virtaavan veden äärelle. Maria Magdalenan viisauden ohjaamina asetumme ruusun alkemian polulle punaisen ja valkoisen ruusun liittoon, kristallisen maataivas valon ja veden seremonialliseen päivään.

Päivän aikana asetumme Ruusun alkemian ja veden sielun seremoniaan pihatemppelissä Äiti Maan kallioportaalin ja valomaailman piirin kannattelemina. Mysteerikoulun sisätiloissa asetumme ruusun alkemisteiksi ja veden sielun kantajiksi piirissämme, jonka harjoituspolkua valomaailma johdattaa askel askeleelta.

Pyhän feminiinin kehollistava kokonaisuus juurruttaa sinut maan sisäiseen viisauteen, Gaia Sophian sydäntietoisuuden ja sieluportin yhteyteen. Jumalallisen Äidin, ShekinaSophian sylissä Pyhän Perheen naisten energia ankkuroi punaisen ja valkoisen ruusun jumalallista kristallista valoa kohtutietoisuuteesi ja pyhän sydämesi katedraaliin, pyhän feminiinin luomisen voiman lähteillesi.

Piirimme kehollistavia elementtejä ovat mm. ääni, hengitys, sielutanssi, pyhä geometria ja pyhät sanat ja mantrat, jotka aktivoivat vetemme värähtelemään Jumalallisen Äidin kirkkaudessa ja rakkaudessa.

Tuon retriittipäivälle jälleen kauniita ja syvällisiä transmissioita pyhiinvaellusmatkaltani Maria Magdalenan jalanjäljistä Etelä-Ranskasta, jonne lähden toukokuun lopussa. Veden Sielu osuudessa ovat mukana Ranskan lähdevesien ja Jordan joen energiakokonaisuudet.

Kaikki ohjaus tapahtuu suorana kanavointina ryhmän energian mukaisesti nyt-hetkissä.

HUOM: retriittipäivä on EXCLUSIVE päivä PIENRYHMÄLLE, sisältäen vaikuttuvia TRANSMISSIOITA. Pienen ryhmäkoon vuoksi henkilökohtaisuus on läsnä; tulet näkyväksi, kuulluksi ja huomioiduksi ainutlaatuisena itsenäsi aivan eri tavalla kuin suuressa ryhmässä.

Yhteisöllisyyden ilo ja jokaisen piirissä olijan ainutlaatuinen viisaus saavat tilaa jakamisemme hetkissä, kokemuksemme kutovat kauniin oivallusten kudelman. Tulet kannatelluksi, todistetuksi, nähdyksi ja kuulluksi ainutlaatuisena itsenäsi.

Mysteerikoulu Shekinan Tytär – Bratha D’Shekinah® tarjonta pitää sisällään pyhän feminiinin ikiaikaista viisautta ja uuden ajan täysin uusia kokonaisuuksia, joita valomaailma tasapainoisesti punoo yhteen.

Ruusun alkemian ja veden sielun pyhyydessä,
Jutta

KÄYTÄNNÖN TIEDOT RETRIITTIPÄIVÄÄN:

Tiedustelut ja info: info@juttaniala.fi
Varaa oma paikkasi verkkokaupastani.

Peruutusehdot:
Varaa oma paikkasi retriittipäivään verkkokaupastani. Huomioithan ystävällisesti, että retriittipäivän maksu on sitova eikä maksua palauteta. Voit tarvittaessa nimetä tilallesi toisen henkilön, mikäli et pääse paikan päälle. Lunastamalla paikkasi verkkokaupassa, sitoudut peruutusehtoihin.

Aika: maanantai 22.7.2024 klo 11–17
Paikka: Billnäs, Raasepori. Saat tarkemman osoitteen ilmoittauduttuasi mukaan.
Hinta: EARLY BIRD hinta 119 € voimassa 17.5. asti. (normaalihinta 133 €) sisältää seremoniat, valomaailman ohjauksen ja transmissiot/aktivaatiot, alkumaljat, tee- ja kahvitarjoilun pienen purtavan kera.

www.juttaniala.fi
Instagram: @juttaniala

Ohjaaja: Olen Jutta Niala, maanläheinen mystikko, Mysteerikoulu Shekinan Tytär-Bratha D’Shekinah® perustaja, Kristustietoisuuden ja pyhän feminiinin kanava ja pitkän linjan joogi. Minulla on 30 vuoden tietoinen matka henkisellä polulla kulkemisesta ja harjoittamisesta sekä yli 25 vuoden monipuolinen kokemus päätoimisena hyvinvointialan yrittäjänä.

Henkisen mentorin, näkijän, kanavoijan taustaani:
Henkisyys on minulle luonnollinen, konstailematon asia. Olen maanläheinen mystikko ja elämän moniulotteisuus (myös näkymätön elämä) on aina ollut minulle totta. Olen toiminut parikymmentä vuotta energiatyöskentelyn, energiahoitojen, äänen käytön, selväaistien ja kanavoinnin parissa. Olen opiskellut Peter Hess® äänimaljametodia useamman vuoden Medi-Sound Akatemiassa Suomessa, teen äänimaljarentoutuksia ryhmille ja yksilöille.

Kutsumustyöni tärkeä perusta on maanläheisesti yhdistää ihmisyyden eri puolet, tuoda näkyväksi näkymätön viisas itsessä. Hyödynnän sitoutunutta henkistä harjoittamistani ja kokemuksistani syntyneitä oivalluksia palveluideni tarjonnassa. Mentoroin ja räätälöin jooga- ja henkisiä harjoituksia sisäisen kasvun tueksi. Viime vuonna aukaisin naisten mysteerikoulun Shekinan Tytär-Bratha D’Shekinah®, jonka teemoja ovat sydäntietoisuus, erottelukyky, omaan voimaan linjautuminen, sisäinen potentiaali muutosvoimana ja henkinen alkemia. Mysteerikoulun tarjonta ja palveluni ovat kehollistavia, henkisen harjoittamisen ytimessä on aina keho.

Joogan toimenkuvani on ollut laaja: Olen ollut perustamassa hyvinvointikeskusta Keski-Uudellemaalle ja minulla on ollut kaksi eri joogastudiota, joita olen luotsannut 10 vuotta.

Olen ohjannut tuhansia viikkotunteja, joogaa yritysryhmille ja yhteisöille sekä erityisryhmien joogaa (syömishäiriöiset, seniorit, näkövammaiset, liikuntarajoitteiset, diabeetikot, reumaatikot, epileptikot, väkivaltaa kokeneiden traumaryhmät). Kehitin aikoinaan vesijoogan (AquaSoul®), jota ohjasin terapia-altaassa. Olen pitänyt terapeuttisen joogan vastaanottoa Lääkäriasema Sofianovassa ja tehnyt vuosia pioneerityötä Naisten Linjan kanssa. Kehitimme väkivaltaa kokeneille naisille toipumisen tueksi Olo-Turva kokonaisuuden, jota ohjasin. Olen ohjannut satoja syventäviä kursseja, workshopeja ja retriittejä Suomessa ja ulkomailla tuhansille ihmisille ja toiminut pääopettajana ensimmäisessä Pohjoismaisessa kolmivuotisessa Vijnana joogaopettajakoulutuksessa (800 h). Joogan parissa tällä hetkellä mentoroin ja teen syventäviä koulutuksia pitkään jooganneille ja joogaohjaajille.

Osallistujien kokemuksia

”Saan PranaSoul® henkisen matkan kokonaisuudesta lisää työkaluja viedä elämääni eteenpäin, ja uudet kengät, joilla jatkaa omaa polkuani. Kiitos sinusta Jutta”

Senja

Osallistujien kokemuksia

”Suuret kiitokset Jutta kanavoinnista. Olen niin otettu millä antaumuksella työtäsi teet. Mieli on rauhallinen ja tyyni.”

Osallistujien kokemuksia

”PranaSoul® henkinen matka toimii moottorina elämässäni. Olen saanut toimivia työkaluja harjoituksen muodossa, joiden avulla elämääni helpottaa, oloani tasapainottaa ja vahvistaa. Tunnen suurta kiitollisuutta Jutalle tekemästään työstä. Kiitos kauniista ja kannustavasta opetuksesta. Tämä on paras lahja, jonka olen voinut elämälleni antaa.”

Laila C.