d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

Image Alt
Mysteerikoulu - naisten retriitti

”Pyhä pimeys – valon synnyttäjä”

”Pyhä pimeys - valon synnyttäjä” naisten retriitti

24. – 26.11.2023 Tuomiston Kartano

Mysteerikoulun Shekinan Tytär – Bratha D’Shekina® retriitissä sukellamme pyhän pimeyden mysteeriin, kaiken elämän alkulähteen voimaan, kosmisen alkumeren tilaan, jossa ei ole mitään ja jossa on kaikki.

Mitä tapahtuu, kun avaudut kellumaan ei tietämisen tilaan?
Miltä tuntuu olla Jumalallisen Äidin siunaavassa kannattelussa?

Pyhän pimeyden sylissä tumman veden mysteeri paljastaa hoivaavan, lempeän ja voimaannuttavan olemuksensa. Pyhimmästä pyhimmässä pimeydessä syntyy kirkkain ja puhtain valo.

Antautuvassa, korkeimmalle omistautuvassa kehollistavan rukouksesi tilassa oman olemuksesi pyhyys voi avautua koettavaksi.

Millaisena sinun sielusi rukous heijastuu kehotemppeliisi ja tietoisuuteesi pyhän pimeyden alkutilasta, kosmisen kohdun sylistä?

Somaattinen ja kehollistava pyhän feminiinin retriittikokonaisuus on vuorovaikutuksellinen tila sisäisen ja ulkoisen maailman tanssia, se ohjaa kokemaan elämänvoimasi hengittävää, alati liikkuvaa rytmiä. Se tuo näkyväksi ja koettavaksi tauot, joiden olemuksen syvä hiljaisuus on kehoa, mieltä ja sydäntä ravitseva tila.

Harjoituspolkujen elementtejä ovat sielu/rukoustanssi, somaattinen liike, ääni, hengitys, meditaatiot, pyhät sanat ja mantrat, pyhä geometria ja valomaailman kauniita, yllätyksellisiä elementtejä luovuuteen liittyen.

Saat retriitiltä matkaevääksi valoasi vahvistavia ja energisoivia harjoituksia. Pyhän pimeyden teema tarjoaa valtavan kauniin tilan kokemuksellisiin, sisäisiin oivalluksiin vuoden lopun merkityksestä Kristusvaloon liittyen.

Retriitti alkaa pyhän pimeyden seremonialla ja päättyy Kristusvalon pyhään piiriin.

Iltaisin kokoonnumme jakamisen piiriin, jossa yhteisöllisyyden ilo ja jokaisen piirissä olijan ainutlaatuinen viisaus tulevat näkyviksi ja kuulluiksi. Saat nauttia asioiden laskeutumisesta sinuun erilaisuuden rikkaudessa, jossa monipuoliset kokemuksemme kutovat kauniin oivallusten kudelman.

Päätämme illat harmoniseen äänimaailmaan syvärentoutuksissa gongin ja äänimaljojen parissa.

Temppelitilaamme ympäröivät valomaailman kertaantuvat samanaikaisuuden voiman piirit, joiden alkeminen olemus on pyyteetöntä rakkautta, rauhaa ja armoa. Kaikki ohjaus tapahtuu suorana kanavointina nyt-hetkissä ryhmän energian huomioiden.

Marraskuinen luonto tukee retriitin teemaa olemuksellaan, saamme nauttia talven hiljaisesta luonnosta.

Tuomiston Kartanon upea, korkeavärähteinen energia, kauniit tilat ja kaikkia aisteja hivelevä herkullinen ruoka tarjoavat sinulle hemmottelevat hyvinvoinnin puitteet.

Varaa oma paikkasi pian – EARLY BIRD hinta ohjauksesta 275 € on voimassa 31.8. asti.

Ainutlaatuinen ja ihana sinä, olet sydämellisesti tervetullut luomaan rinnallani valomaailman suorassa ohjauksessa. Sinun ei tarvitse osata/tietää mitään etukäteen. Tule sellaisena kuin olet, sillä olet jo täydellinen.
Jutta

Sitovat ilmoittautumiset ja info: info@sieluolemus.fi
Saat maksutiedot ilmoittautuessasi.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot:
Ilmoittautuessasi sitoudut peruutusehtoihin ja saat maksutiedot. Ilmoittautumismaksu on 150 €, jota ei palauteta. Retriitin maksu on sitova koko summaltaan. Huomioithan ystävällisesti, että maksamatta jättäminen ei ole peruutus, ilmoitathan peruutuksesta aina kirjallisesti sähköpostilla. Voit tarvittaessa antaa paikkasi jollekulle toiselle. Lääkärintodistusta vastaan on mahdollista saada palautus loppumaksusta. Alle viikko ennen retriitin alkamispäivää tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi hinta.

Aika: perjantai 24.11. klo 16 alkaen – sunnuntai 26.11. klo 15
Paikka: Tuomiston Kartano, Riippiläntie 32 Karkku / Sastamala, 38100
Ohjauksen hinta: EARLY BIRD 275 € kun ilmoittautuu 31.8. mennessä. Hinta 31.8. jälkeen on 333 €
Täysihoito, sisältäen majoituksen ja ateriat Tuomiston kartanolla: 280 €, Tuomiston Kartano laskuttaa majoituksen.

Retriitin ohjaajana toimii Mysteerikoulun Shekinan Tytär – Bratha D’Shekina® perustaja Jutta Niala:
Jutta on myös Elämänkosketus hoitaja, Kristustietoisuuden ja pyhän femiinin kanava, henkinen kanssakulkija ja mentori, Reiki Master, Peter Hess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess® Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja. Jutalla on yli 25 vuoden monipuolinen kokemus henkisen polun harjoittamisesta, mentoroinnista ja ohjaamisesta.

Lisää minusta ja elämäntyöstäni löydät:
www.juttaniala.fi

www.vijnanajooga.fi

Instagram: @juttaniala 

Osallistujien kokemuksia

”Saan PranaSoul® henkisen matkan kokonaisuudesta lisää työkaluja viedä elämääni eteenpäin, ja uudet kengät, joilla jatkaa omaa polkuani. Kiitos sinusta Jutta”

Senja

Osallistujien kokemuksia

”Suuret kiitokset Jutta kanavoinnista. Olen niin otettu millä antaumuksella työtäsi teet. Mieli on rauhallinen ja tyyni.”

Osallistujien kokemuksia

”PranaSoul® henkinen matka toimii moottorina elämässäni. Olen saanut toimivia työkaluja harjoituksen muodossa, joiden avulla elämääni helpottaa, oloani tasapainottaa ja vahvistaa. Tunnen suurta kiitollisuutta Jutalle tekemästään työstä. Kiitos kauniista ja kannustavasta opetuksesta. Tämä on paras lahja, jonka olen voinut elämälleni antaa.”

Laila C.

Osallistujien kokemuksia

”Pyhä feminiinisyys, alkemia, mysteeripolku, sisarpiirin jaettu voima. Kanavoitujen harjoitusten suuri merkitys. Nöyryys, jaettu pyrkimys hyvyyteen ja uuden löytämiseen. Ilo. Tie kutsui ja minä lähdin sitä kulkemaan. Uskon että näin käy muillekin. Kutsu kyllä kuuluu.”