fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

Image Alt
Mysteerikoulu - online kurssi

Äiti Maan Alkemia

Mysteerikoulu - online kurssi

Äiti Maan Alkemia 3. - 24.1.2024

Tämä neljän kerran kanavoitu online kurssi on Äiti Maan kutsu ja Gaia Sophian kuiskaus löytää maan ikiaikainen viisaus sinussa. Toteutamme meditatiivista energiatyöskentelyä eri elementtien parissa. Saat paljon käytännönläheisiä työkaluja juurtumiseen ja maadoittumiseen, läsnäoloon kehossasi, turvallisen tilan luomiseen.
Kurssi auttaa sinua ymmärtämään ja kokemaan alimpien energiakeskustesi tärkeää roolia energiajärjestelmässäsi.

ÄITI MAAN ALKEMIA – kanavoitu neljän kerran online kurssi 3. – 24.1.2024

Tämä neljän kerran kanavoitu online kurssi on Äiti Maan kutsu ja Gaia Sophian kuiskaus löytää maan ikiaikainen viisaus sinussa. Toteutamme meditatiivista energiatyöskentelyä eri elementtien parissa.

Läsnäolo kehossasi johdattaa sinut nyt-hetkeen ja vahvistaa omassa voimassasi olemista. Kehosi avulla aukaiset portin henkiseen alkemiaan.

Fyysinen kontakti Äiti maahan syventää juurtumista niin itseesi kuin elämääsi. Juurtuminen luo turvan tilan olla ihmisyydessäsi ja toimia elämässäsi. Mitä enemmän olet juurtunut, sitä laajemmin sinussa tulee esille rohkeus toimia ja elää todeksi eri asioita. Kun olet juurtunut, kuuluvuuden tunteesi lisääntyy ja tuo mukanaan elämäsi tarkoituksenmukaisuutta. Juurtumisella on paljon moniulotteisia vaikutuksia kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.

Yhteys Äiti Maahan on merkityksellistä myös energian näkökulmasta. Maadoittuminen ja energiajärjestelmän vahva yhteys maan ytimeen asti vahvistavat kanavaasi ottaa vastaan ja jakaa energiaa. Energiakeskustesi tasapaino on hyvin oleellista henkisessä alkemiassa ja henkisellä polulla.

Usein innostutaan aukaisemaan vain ylimpiä energiakeskuksia, mutta silloin se tärkein eli perusta jää huomiotta. Jos perusta ei ole kunnossa, on kokonaisuutesi kuin korttitalo, joka voi hetkessä romahtaa. Jotta voit totuudellisesti tuoda hienovaraisten ulottuvuuksien voiman itsessäsi näkyväksi ihmisyyteesi, on aivan ensin tärkeää huolehtia alempien energiakeskusten tasapainosta ja niiden yhteydestä maahan. Tärkeää alempien keskusten ja maa kontaktin vahvistamisessa on myös se, että pysyt ihmisenä psyykkisesti tasapainossa.

On tärkeää, että kunnioitat ihmisyytesi kokonaisrakennetta, joka sinussa on. Ei ole tarpeen poistaa mitään, mikä luonnollisesti on osa ihmisyyttä. Mutta voit valjastaa esim. mielen sydämesi palveluun, transformoida erilaisia tunnetiloja jne.

Kurssikerrat rakentuvat maa, vesi, tuli ja ilmaelementtien teemoihin. Eetterielementtinä ovat sisäinen mikrokosmoksesi ja kaikkeuden tila ympärilläsi, jossa muut elementit ilmentyvät.

Työkaluina elementtien parissa ovat meditaatiot, hengitystietoisuusharjoitukset, sisäiset mielikuvaharjoitukset, mudrat, ääni, somaattinen kehoviisaus ja liikkeet.

Kurssi toteutuu Zoom alustalla ja voit osallistua mistä päin tahansa! Mikäli et pääse livelähetykseen, voit toteuttaa harjoituksen nauhoituksesta.

Saat jokaisesta kurssikerrasta nauhoitteen, joka on viikon voimassa. Viikon aikana voit palata harjoitusten äärelle niin usein kuin haluat.

Äiti Maan viisaus ja Gaia Sophian sieluolemus luovat kauniin energiatemppelin harjoituksiimme.

Kanavoitu ohjaus toteutuu nyt-hetkissä ryhmän energian mukaisesti.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan sellaisena kuin olet, mitään etukäteistaitoja tai tietoa et tarvitse.

Aika ja paikka: 4 kertaa keskiviikkoisin 3. – 24.1.2024 klo 7:00 – 8:30 Zoom alustalla
Hinta: 88 €, sisältää nauhoitukset
Kurssin info: info@juttaniala.fi
Varaa oma paikkasi verkkokaupastani:

https://juttaniala.fi/tuote/aiti-maan-alkemia-4-kerran-online-kurssi-3-24-1-2024/
Saat linkin kurssille maksettuasi ja linkit nauhoituksiin jokaisen kurssikerran jälkeen.

Lisää minusta ja elämäntyöstäni löydät:
www.juttaniala.fi

Instagram: @juttaniala 

Osallistujien kokemuksia

”Saan PranaSoul® henkisen matkan kokonaisuudesta lisää työkaluja viedä elämääni eteenpäin, ja uudet kengät, joilla jatkaa omaa polkuani. Kiitos sinusta Jutta”

Senja

Osallistujien kokemuksia

”Suuret kiitokset Jutta kanavoinnista. Olen niin otettu millä antaumuksella työtäsi teet. Mieli on rauhallinen ja tyyni.”

Osallistujien kokemuksia

”PranaSoul® henkinen matka toimii moottorina elämässäni. Olen saanut toimivia työkaluja harjoituksen muodossa, joiden avulla elämääni helpottaa, oloani tasapainottaa ja vahvistaa. Tunnen suurta kiitollisuutta Jutalle tekemästään työstä. Kiitos kauniista ja kannustavasta opetuksesta. Tämä on paras lahja, jonka olen voinut elämälleni antaa.”

Laila C.

Osallistujien kokemuksia

”Pyhä feminiinisyys, alkemia, mysteeripolku, sisarpiirin jaettu voima. Kanavoitujen harjoitusten suuri merkitys. Nöyryys, jaettu pyrkimys hyvyyteen ja uuden löytämiseen. Ilo. Tie kutsui ja minä lähdin sitä kulkemaan. Uskon että näin käy muillekin. Kutsu kyllä kuuluu.”