fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

Image Alt
POHJOLAN AKAT

Juuret. – naisten retriitti 25. – 27.3.2022

Pohjolan Akat

Juurevan sielukasta naisvoimaa

Juuret. naisten retriitti 25. - 27.3.2022 Villa Solhaga

Pohjolan Akat – juurevan sielukasta naisvoimaa

Juuret.

naisten retriitti Villa Solhagassa 25. – 27.3.2022

Tervetuloa elämään ja kokemaan – olemaan yhdessä ja yksin. Viikonloppu tuo yhteen naisia läheltä ja kaukaa. Naisia, äitejä ja tyttäriä, siskoja ja kanssakulkijoita jakamaan yhteistä tilaa ja tulta. Luomaan yhteisiä juuria.

Pohjolan Akat ovat maanläheisen viisaita, ihmisyyteen juurtuneita naisia, jotka sydän auki seisovat jalat tukevasti maassa. Pohjolan Akat tuntevat juurensa ja ovat tasapainossa synnyin ympäristönsä kanssa. He tuntevat oman arvonsa, ylistävät itsessään ja toisissaan olevaa yhteyttä ihmisyyteen ja korkeimpaan.

Retriitin elämyksellinen matka johdattaa sinut Pohjolan Akkaan sinussa. Luovat osiot kutovat yhteen monipuolisen kokonaisuuden tanssin, somaattisen liikkeen, hengityksen, oman äänen ja äänimaljojen parissa.

Saaristoluonto tarjoaa kaikkien elementtien voimallisen läsnäolon sylin, johon voit laskeutua kokemaan, jakamaan, oivaltamaan ja rentoutumaan.

Rakkaudella tehty kasvisruoka ravitsee niin kehosi kuin sielusi.

Kahden Pohjolan Akan – Nooran ja Jutan – elämänvoimaisessa yhteistyön soljunnassa pääset kokemaan ainutlaatuisen syväsukelluksen Pohjolan alkuvoimaiseen naiseuden olemukseen.

 

Aika ja paikka: 25. – 27.3.2022 Petun Saari, Villa Solhaga

info ja sitovat ilmoittautumiset: info@sieluolemus.fi
Ilmoittautuessasi saat maksutiedot.

Hinta: 395 € sisältää majoituksen, täysihoidon ja ohjelman.

Retriitille mahtuu 18 osallistujaa.

Retriitti sopii kaikille, olet sydämellisesti tervetullut sellaisena kuin olet.

 

HUOM: Retriitissämme on varattu kaksi paikkaa puoleen hintaan haastavassa elämäntilanteessa oleville. Otathan ystävällisesti yhteyttä sähköpostilla, jos haluat hakea ko. paikkaa.

 

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot:

Ilmoittautuessasi sitoudut peruutusehtoihin ja saat maksutiedot. Ilmoittautumismaksu on 150 €, jota ei palauteta. Huomioithan ystävällisesti, että maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Ilmoitathan peruutuksesta kirjallisesti sähköpostilla. Voit tarvittaessa antaa paikkasi jollekulle toiselle. Loppusumma maksetaan viimeistään kahta viikkoa ennen tapahtumaa. Retriittimaksu on sitova koko summaltaan. Maksun loppuosan voi saada takaisin sairaustapauksessa lääkärintodistusta vastaan. Alle viikko ennen retriitin alkamispäivää tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi hinta.

 

Jutta Niala on henkinen opettaja ja kanavoija, maanläheinen ja vahvasti itsessä läsnä oleva kanssakulkija. Sisäisestä kasvusta syntyvä muutosvoima ihmisyydessä ja sielunsuunnitelman todeksieläminen ovat Jutan elämän punainen lanka. Henkisen harjoittamisen yhdistäminen arkeen on Jutan ohjauksen ydin, jossa somaattinen harjoitustapa sisältää liikkeen, hengityksen ja äänen käyttöä. 25 vuoden harjoittamisen ja opettamisen syvällisellä kokemuksella hän luo turvallisen, luottamuksellisen ja aidon tilan, jossa elämän moniulotteinen voima avautuu yksinkertaisesti ja selkeästi.
www.sieluolemus.fi www.vijnanajooga.fi Instagram: sieluolemus

 

Noora Steenvoorden on tanssija, taiteilija ja äiti, joka kokee itseään ja maailmaa liikkeen, aistien ja läsnäolon kautta. Hän kehollistaa opetuksessaan elettyä elämää ja monimuotoista arkea osana tietoisen tanssin ja liikkeen harjoitusta. Hän luo turvallisia ja kannateltuja tiloja, jossa jokaisen henkilökohtaiselle totuudelle ja kokemukselle on tilaus ja kutsu. Kaikki mikä on totta, on kiinnostavaa. Liike on Nooralle sekä lääke, että rukous.
Instagram: noorasteenvoorden

Osallistujien kokemuksia

”Saan PranaSoul® henkisen matkan kokonaisuudesta lisää työkaluja viedä elämääni eteenpäin, ja uudet kengät, joilla jatkaa omaa polkuani. Kiitos sinusta Jutta”

Senja

Osallistujien kokemuksia

”Suuret kiitokset Jutta kanavoinnista. Olen niin otettu millä antaumuksella työtäsi teet. Mieli on rauhallinen ja tyyni.”

Osallistujien kokemuksia

”PranaSoul® henkinen matka toimii moottorina elämässäni. Olen saanut toimivia työkaluja harjoituksen muodossa, joiden avulla elämääni helpottaa, oloani tasapainottaa ja vahvistaa. Tunnen suurta kiitollisuutta Jutalle tekemästään työstä. Kiitos kauniista ja kannustavasta opetuksesta. Tämä on paras lahja, jonka olen voinut elämälleni antaa.”

Laila C.