fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

Image Alt
Syvärentoutus äänimaljojen harmonisessa maailmassa

Olo-Sointu äänimaljarentoutus

Syvärentoutus

Ryhmille syvärentoutusta äänimaljojen harmonisessa maailmassa

Peter Hess® syvärentoutusmetodi

perustuu äänimaljoista syntyvien äänten ja ylä-äänien resonanssiin.

Räätälöidään ryhmän toiveisiin

Kerrothan toiveenne, on useita eri mahdollisuuksia räätälöidä kokonaisuus.

Eheyttää kehoa ja mieltä

Äänen värähtely kulkee syvälle lihaksiin ja aina solutasolle asti mahdollistaen syvän rentoutumisen tilan.

Äänimaljojen eri äänitaajuudet

erilaiset maljat on valmistettu resonoimaan tietyille kehon alueille. Tämä mahdollistaa kokonaisvaltaisen harmonisen tilan rentoutumisen aikana.

Peter Hess instituutti, äänihoitajien kouluttaja

instituutissa tehdään jatkuvaa tutkimustyötä äänen vaikutuksesta.

Olo-Sointu

Syvärentoutus äänimaljojen harmonisessa maailmassa

Olo-Sointu henkilökohtaisena äänimaljarentoutuksena:

Olo-Sointu kokonaisuuden ytimessä on Peter Hess® syvärentoutusmetodi joka perustuu äänimaljoista syntyvien äänten ja äänien resonanssiin.  Olo-Soinnun soitto-osuudessa ”Sointukylvyssä” käytetään äänimaljoja, gongia, kosheja eli tuulikelloja ja kristallipyramideja, joissa on lempeän vahva, kaunis ja kirkas sointu. Niiden muodostama äänitila johdattaa kokemaan ajatonta aikaa eli tyyntä syvän hiljaisuuden hetkeä. Ajattoman ajan kokemisessa keho-mielemme voi löytää sisäisen eheytymisen voiman.

Soiton voi tuntea vaikuttavan eheyttävästi kehoon ja mieleen. Kehossamme oleva vesi kuljettaa äänen värähtelyn syvälle lihaksiin ja aina solutasolle asti mahdollistaen syvän rentoutumisen tilan. Metodi voi vaikuttaa alueilla minne klassisella hieronnalla ei päästä. Äänien ja niiden värähtelyn vaikutus tunnetaan rentouttavana, virkistävänä ja tasapainottavana. Ne palauttavat ehtyneet voimavarat.

Kehon eri alueet resonoivat äänien kanssa eri taajuuksilla. Kehon erilaiset resonointitaajuudet on huolella huomioitu äänimaljojen valmistuksessa; erilaiset maljat on valmistettu resonoimaan tietyille kehon alueille. Tämä mahdollistaa kokonaisvaltaisen harmonisen tilan rentoutumisen aikana.

Saksalaisella Peter Hess instituutilla on pitkäaikainen kokemus äänihoitajien koulutuksesta. Instituutti tekee jatkuvasti tutkimustyötä äänen vaikutuksesta yhteistyössä neurologian, pedagogiikan, psykologian sekä muiden tieteen alojen erityisosaajien kanssa. Äänimaljametodi perustuu yli 5000 vuotta vanhaan Veda-menetelmään.

Olo-Sointu ryhmille:

Olo-Sointu kokonaisuus räätälöidään aina ryhmän toiveiden mukaan.

Soiton lisäksi ryhmälle suunnatussa kokonaisuudessa voi olla muutakin räätälöityä sisältöä. Se voidaan aloittaa lempeällä kehoa hellivällä liikkeellä,  läsnäoloharjoituksilla eli erilaisilla meditaatioilla tai keho- ja hengitystietoisuusharjoituksilla. Alkuharjoitusten jälkeen asettaudutaan nauttimaan soitosta.

Sydämellisesti tervetuloa rentoutumaan, voimaantumaan ja virkistymään Olo-Sointuun. Räätälöidään juuri teidän ryhmänne toiveiden mukainen hyvänolon hetki.

Tiedustelut ja varaukset: info@juttaniala.fi

Hinta henkilökohtainen äänimaljarentoutus: 79€ / 40 min. teen henkilökohtaisia äänimaljarentoutuksia Billnäsissa.

Hinta ryhmille: pyydä tarjous, teen ryhmien äänimaljarentoutuksia Raaseporissa ja pääkaupunkiseudulla.

Jutta Niala on sertifioitu Peter Hess ® metodin harjoittaja. Jutta on opiskellut useamman vuoden metodia Suomessa Peter Hess instituutin valtuuttamassa Medi-Sound akatemiassa.

Kuva: Peter Hess institute.