fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

Image Alt
OLO-SOINTU

Olo-Sointu äänimalja ilta

Pyhiä ääniä

Olo-Sointu äänimalja ilta ”Alkuvoimainen ääni – harmoniset soinnut”

19.3. Raasepori

”Pyhät äänet” kurssilla tutustumme heprean kielen pyhiin sanoihin ja äänteisiin. Pääset kokemaan niiden resonointia ja vaikutusta olemuksessasi. Heprean kieli on yksi pyhistä kielistä kuten mm. Sanskrit, joka on joogaajille tuttu mantrojen kautta. Saat tietoa mantrattavien heprean kielisten sanojen merkityksistä ja niiden yhteydestä henkiseen harjoitukseen. Teemme vaikuttavia, hyvin vanhoja hepreankielisiä harjoituksia.

Ääni on moniulotteinen alkuelementti. Jokaisella on ainutlaatuinen ääni, jolla on uniikki olemus ja äänen väri – kahta täysin samanlaista ääntä ei ole. Oman äänen käyttö luo kehosta elävän äänimaljan, jossa ääni resonoi kehossa olevan veden välityksellä
sisältäpäin jokaiseen soluun asti.

Äänen käyttö voi olla voimauttavaa, virkistävää, tasapainottavaa, rauhoittavaa, maadoittavaa ja nostattavaa. Teemme elämyksellisiä äänimatkoja oman äänen parissa. Tutkimme millaisia resonaatioreittejä mantratut sanat luovat meihin. Monipuolisissa harjoituksissa luomme yhdessä kauniin äänitilan, jossa jokaisen äänellä on tärkeä osansa. Ääniemme avulla luomme yhteyden toinen toisiimme ja läsnä olevaan hetkeen.

Ääni ja hiljaisuus kutovat kauniin rytmin tuntien kulkuun. Hiljaisuus äänteiden, sanojen ja mantraamisen välillä syventää äänien vaikutusta ja luo tilan kuunnella niitä omassa olemuksessa. Hiljaisuuden syli syventää myös läsnäolon voimaa – siitä voi syntyä pyhyyden kokemus. Ääni-hiljaisuus rytmi johdattaa kokemaan ajatonta aikaa, jossa keho-mielemme voi löytää sisäisen eheytymisen voiman.

Illat kanavoituvat ryhmän energian mukaan nyt-hetkessä sisältäen myös muuta hienovaraista harjoitusta kuten meditaatioita,
lempeää vapaata liikettä ja hengitystietoisuusharjoituksia.

Illat loppuvat ”Sointukylpy” rentoutumiseen äänimaljojen, kristallipyramidien, äänirautojen ja koshien luomassa harmonisessa äänimaailmassa.

Kuuletko sydämesi kutsun ja sielusi kuiskauksen?

Illat sopivat kaikille ja harjoitukset ovat selkeitä ja yksinkertaisia. Et tarvitse aiempaa tietämystä mistään.
Ainutlaatuinen sinä – olet sydämellisesti tervetullut sellaisena kuin olet!

Sitovat ilmoittautumiset ja info: info@sieluolemus.fi
Paikka ja aika: Era Nova, Kasarmikatu 2, Helsinki torstaisin 4.3. 11.3. 18.3. ja 25.3.2021 klo 18–19.30
Tutustumistunnin hinta 15€ / kurssin ja tutustumistunnin hinta yhteensä 95€ .
Ohjaajana toimii Olo-Sointu konseptin luoja Jutta Niala, Elämänkosketus hoitaja, kanavoija, henkinen valmentaja, Reiki Master, Peter Hess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess ® Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja.

www.sieluolemus.fi

Osallistujien kokemuksia

”Saan PranaSoul® henkisen matkan kokonaisuudesta lisää työkaluja viedä elämääni eteenpäin, ja uudet kengät, joilla jatkaa omaa polkuani. Kiitos sinusta Jutta”

Senja

Osallistujien kokemuksia

”Suuret kiitokset Jutta kanavoinnista. Olen niin otettu millä antaumuksella työtäsi teet. Mieli on rauhallinen ja tyyni.”

Osallistujien kokemuksia

”PranaSoul® henkinen matka toimii moottorina elämässäni. Olen saanut toimivia työkaluja harjoituksen muodossa, joiden avulla elämääni helpottaa, oloani tasapainottaa ja vahvistaa. Tunnen suurta kiitollisuutta Jutalle tekemästään työstä. Kiitos kauniista ja kannustavasta opetuksesta. Tämä on paras lahja, jonka olen voinut elämälleni antaa.”

Laila C.