fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

Image Alt
PranaSoul ®

PranaSoul® aamukurssi

PranaSoul ® - kurssi keväällä 2022

7 kertaa online kurssi 5.5. - 16.6.2022

PranaSoul® kurssi on elämyksellinen löytöretki olemuksemme puhtaaseen ytimeen - sieluolemukseen. Se tarjoaa turvallisen ja
rakkaudellisen tilan aistia, kokea ja oivaltaa olemuksesi moniulotteisuutta ja sen yhteyttä ympäröivään kaikkeuden elämään.

”Henkinen alkemia” PranaSoul® online kurssi 5.5. – 16.6.2022

PranaSoul® kurssi on meditatiivista ja syvällistä itsen kohtaamista somaattisen liikkeen, meditaation, pyhän geometrian, hengityksen ja äänen avulla.

Ohjaus kanavoituu ryhmän energian mukaan nyt-hetkessä. Valomaailmalta kanavoituvat erilaiset teemat syventyvät tuntien aikana.

Henkinen alkemia kurssilla valomaailma ohjaa sinut sisäisen muutoksen pariin. ”Minä Olen” olemisen voimassa alkeminen muutosprosessi avautuu rauhan, rakkauden ja armon kokonaisuuksissa, jotka aukaisevat samanaikaisuuden voiman valomaailman kanssa luomiseen sydämesi tietoisuudessa ja sielusi viisaudessa.

Tämä kurssi aukaisee henkistä alkemiaa kokemuksellisella tasolla.  Saat sisäisiä kokemuksia siitä, miten rauhan, rakkauden ja armon olotilat vaikuttavat fyysisessä, emotionaalisessa ja mentaalisessa kehossasi. Oivallat todeksi elämisesi hetkissä, miten näiden pyhien olotilojen energia vaikuttaa läsnäoloosi ja kykyysi luoda hetkissä.

Yhteytesi oman kokonaisuutesi korkeimpaan ulottuvuuteen vahvistuu ja saat oivalluksia siitä mitä tarkoittaa sielusi viisauden aktivoituminen ihmisyytesi ulottuvuudessa.

Kuuletko sydämesi kutsun ja sielusi kuiskauksen astua mukaan henkisen alkemian polulle valomaailman suorassa ohjauksessa?

Ainutlaatuinen ja ihana sinä, olet sydämellisesti tervetullut jakamaan yhdessä luomisen hetkiä!

Tuntien lopussa on hetki jakamiselle – jokaisen osallistujan ainutlaatuiset kokemukset saavat tilan tulla nähdyiksi ja kuulluiksi. Jakaminen luo yhteisöllisyyttä, iloa ja myötätuntoa erilaisuuden rikkaudessa.

Johtotähtinä PranaSoul® kurssilla ovat turvallisuus, aitous ja sydämellisyys. Turvallisen tilan luominen kullekin tunnille on äärettömän merkityksellistä. Jokainen voi olla mukana ainutlaatuisena itsenään, mitään etukäteistietoja et tarvitse.

Ohjaukseni maanläheisyys yhdistyy sydäntietoisuuteen – ohjaan harjoitukset selkeästi ja yksinkertaisesti. Maan voima luo tasapainoa, maadoittaa kehoon ja juurruttaa läsnä olevaan hetkeen.

PranaSoul® konseptissa kiteytyy kahdenkymmenenviiden vuoden tietoinen henkinen matkani. Käytän tuntien ohjauksessa apunani vankkaa ammattitaitoani joogan parissa sekä monipuolista kokemustani mm. Reikistä ja muusta energiatyöskentelystä, vahvaa intuitiivisuuttani, selväkuuloisuuttani, -näköisyyttäni ja – tietoisuuttani.

Turvallisen ja luottamuksellisen tilan luomiseksi sama ryhmä kokoontuu kurssien ajan.

”Olemme paljon enemmän kuin fyysinen kehomme – sieluolemuksemme kirkkaus on pyyteetöntä Rakkautta. Kun kaikki turha karsiutuu pois, jää jäljelle vain tämä hetki. Hetken olemus puhtaimmillaan on totuus. Totuuden ytimessä loistaa valo ja vapaus.”

Sitovat ilmoittautumiset ja info 1.4.2022 mennessä: info@sieluolemus.fi
Ilmoittautumisesi yhteydessä saat maksutiedot ja linkin kurssille maksusi näkyessä tilillä.
Aika: 7x torstaiaamuisin klo 7.00 – 8.00 ajalla 5.5. – 16.6.2022 Online kurssi, zoom alustalla
Hinta: 111€

Voit osallistua mistä päin Suomea tahansa!

Ohjaajana toimii PranaSoul® kokonaisuuden luoja ja kanava Jutta Niala, Elämänkosketus hoitaja, kanavoija, henkinen valmentaja, Reiki Master, Peter Hess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess ® Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot PranaSoul® aamukurssille:

Ilmoittautuessasi sitoudut peruutusehtoihin ja saat maksutiedot. Ilmoittautumismaksu on 50€, jota ei palauteta. Huomioithan ystävällisesti että maksamatta jättäminen ei ole peruutus, ilmoitathan peruutuksesta aina kirjallisesti sähköpostilla. Voit tarvittaessa antaa paikkasi jollekulle toiselle. Kurssimaksu on sitova koko summaltaan. Maksun loppuosan voit saada takaisin sairaustapauksessa lääkärintodistusta vastaan. Alle kaksi viikkoa ennen kurssin alkamispäivää tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi hinta.

Instagram: sieluolemus

Osallistujien kokemuksia

”Saan PranaSoul® henkisen matkan kokonaisuudesta lisää työkaluja viedä elämääni eteenpäin, ja uudet kengät, joilla jatkaa omaa polkuani. Kiitos sinusta Jutta”

Senja

Osallistujien kokemuksia

”Suuret kiitokset Jutta kanavoinnista. Olen niin otettu millä antaumuksella työtäsi teet. Mieli on rauhallinen ja tyyni.”

Osallistujien kokemuksia

”PranaSoul® henkinen matka toimii moottorina elämässäni. Olen saanut toimivia työkaluja harjoituksen muodossa, joiden avulla elämääni helpottaa, oloani tasapainottaa ja vahvistaa. Tunnen suurta kiitollisuutta Jutalle tekemästään työstä. Kiitos kauniista ja kannustavasta opetuksesta. Tämä on paras lahja, jonka olen voinut elämälleni antaa.”

Laila C.