fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

Image Alt
SOMAATTINEN KEHOTYÖSKENTELY

Pyhä Keho

somaattinen kehotyöskentely

Pyhä Keho - räätälöityjä yksityistunteja somaattisen kehotyöskentelyn parissa

Pyhä Keho – Somaattinen kehotyöskentely perustuu yli 25 vuoden päätoimiseen kokemukseeni joogasta ja kehollisista metodeista.
Pyhä keho yksityistuntien tarkoituksena on aukaista kehosi avulla sinussa oleva syvä viisaus ja sisäinen potentiaali itsetuntemukseen, tunnetaitoihin, vuorovaikutustaitoihin, läsnäoloon, palautumiseen ja stressinhallintaan.
Tarjoan sinulle räätälöidyn kokonaisuuden tarpeesi ja elämäntilanteesi huomioiden, ammentaen tueksesi ammatillisesta monipuolisesta kokemuksestani, oman transformaatiomatkani kokemusasiantuntijuudesta sekä herkästä selväaistisuudestani aistia elämää hienovaraisesti ja moniulotteisesti.

PYHÄ KEHO – SOMAATTINEN KEHOTYÖSKENTELY

Somaattinen kehotyöskentely tarjoaa sinulle keinoja kehotietoisuutesi ja itsetuntemuksesi lisäämiseen, kehonhuoltoon, stressinhallintaan, tunne- ja läsnäolotaitoihin, tukea itsesi kohtaamiseen ja vuorovaikutukseen itsesi ja muiden kanssa.

Saat käytännöllisiä ja selkeitä harjoituksia, joita voit helposti toteuttaa. Suunnittelen harjoitteet huomioiden arkesi, rytmisi ja elämäntapasi.

Räätälöity kokonaisuus perustuu opettamani Vijnana joogan metodeihin (itse kokonaisuus ei kuitenkaan ole joogaa, vaan hyödynnän Vijnana joogan prinsiippejä), hengitykseen, somaattiseen liikkeeseen ja erilaisiin rentoutumis-, ääni- ja meditaatioharjoituksiin. Käytännönläheinen kokonaisuus hyödyntää myös aisteja ja eri elementtejä (maa, vesi, tuli, ilma ja eetteri).

Kuljemme yhdessä Pyhän Kehon matkaa, olen tukenasi, jotta sinä voit löytää itse itsestäsi kaipaamasi asiat. Takaan tueksesi ammattitaitoisen ja eettisen ohjauksen, henkilökohtaisesti räätälöidyn sisällön, sydämellisen kuuntelun ja kannustuksen.

Toiveistasi, tarpeistasi ja elämäntilanteestasi saan pohjan yksityistuntien räätälöinnille, tämän vuoksi yksityistuntien suunnittelu alkaa kartoittavalla keskustelulla, jossa kartoitamme ydintarpeesi, toiveesi, mahdolliset haasteet ja tavoitteesi.

Olen päätoimisesti työskennellyt joogan parissa yli 25 vuotta ja toiminut useiden erityisryhmien kanssa, pitänyt joogaterapeuttista vastaanottoa Lääkäriasema Sofianovalla ja tehnyt pioneerityötä Naisten Linjan kanssa väkivaltaa kokeneiden naisten hyväksi. Kehitimme yhdessä Olo-Turva konseptin toipumisen tueksi.

Vuosien työ traumasensitiivisen lähestymistavan kautta on ollut merkityksellistä. Käytän samaa lähestymistapaa kaikessa ohjauksessani. Pyhä Keho kokonaisuudessa on äärettömän tärkeää, että sinä koet yhteisen tilamme luotettavaksi ja sinulle oikeaksi. Turvallisuus, loukkaamattomuus ja ohjattavan kunnioitus ovat oman ohjaukseni etiikkaa.

Somaattisen kehotyöskentelyn tapaamiset:

Tapaaminen voi olla viikoittaista tai muutaman viikon välein tapahtuvaa. Kunkin tapaamisen lopuksi saat ohjeita harjoituksiin. Seurantapäiväkirja antaa mahdollisuuden omien huomioiden tekemiseen, esille nousevien kysymyksien vastaamiseen ja niihin paneutumiseen kokonaisvaltaisesti prosessin aikana. Tarkoituksena on mahdollistaa läpikäytyjen asioiden laajempi sisäistäminen.

Tapaamiskokonaisuuden lopuksi laaditaan ohjeet pidemmälle aikajaksolle, jonka jälkeen voi olla mahdollisia seurantakäyntejä.

Yksittäiset tunnit

Yksittäisillä tunneilla rakennetaan tietyn teeman ympärille oma kokonaisuutensa. Näillä tunneilla on mahdollisuus esimerkiksi keskittyä hengitykseen, harjoitella hiljentymisen ja läsnäolon taitoa, tunnetaitoja ja rentoutumista. Erilaisiin tarpeisiin räätälöin monipuolisesti yksilöllisiä harjoituksia.

Sisältö ja hinta

Hintatarjoukseen vaikuttavat käyntikertojen määrä (1 – 10x) ja tuntien pituus (60 – 120 min./kerta). Otathan rohkeasti yhteyttä ja kartoitetaan juuri Sinulle sopiva kokonaisuus. Samalla saat selkeän kuvan, olenko minä oikea henkilö tukemaan sinun ainutlaatuista matkaasi kehosi äärellä.

Varaa aikasi kartoittavaan keskusteluun:
info@juttaniala.fi 040 511 2066

Lisää minusta ja elämäntyöstäni löydät:
www.juttaniala.fi
Instagram: @juttaniala
Facebook: Jutta Niala

Osallistujien kokemuksia

”Saan PranaSoul® henkisen matkan kokonaisuudesta lisää työkaluja viedä elämääni eteenpäin, ja uudet kengät, joilla jatkaa omaa polkuani. Kiitos sinusta Jutta”

Senja

Osallistujien kokemuksia

”Suuret kiitokset Jutta kanavoinnista. Olen niin otettu millä antaumuksella työtäsi teet. Mieli on rauhallinen ja tyyni.”

Osallistujien kokemuksia

”PranaSoul® henkinen matka toimii moottorina elämässäni. Olen saanut toimivia työkaluja harjoituksen muodossa, joiden avulla elämääni helpottaa, oloani tasapainottaa ja vahvistaa. Tunnen suurta kiitollisuutta Jutalle tekemästään työstä. Kiitos kauniista ja kannustavasta opetuksesta. Tämä on paras lahja, jonka olen voinut elämälleni antaa.”

Laila C.