fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

Image Alt
PRANASOUL®

PranaSoul henkisen alkemian meditaatio

PranaSoul

henkisen alkemian meditaatio Pyhän portaali 22.2.22

Valomaailma kutsuu kokoontumaan yhdessä kanssaan samanaikaisuuden piiriin helmikuun voimapäivänä 22.2.22.

Kuuletko sinä sydämesi kutsun ja sielusi kuiskauksen?

Ikuisuuden äärettömyydessä, hyvyyden pyhässä hetkessä, elämän kaikkeuden sylissä me olemme yhtä, tasavertaisina luojina valomaailman rinnalla.

Voimapäivän värähteissä saamme mahdollisuuden nousta uudenlaiseen olemisen ja luomisen tilaan.

Pyhän tulen korkein olemus – kosmisen valkoisen liekin voima – aukaisee Pyhän Portaalin henkisen alkemian meditaatiopiiriimme.

Valomaailma ohjaa rakkaudellisessa ja turvallisessa tilassa somaattisin ja käytännönläheisin harjoituksin tuomaan hienovaraisten ulottuvuuksien voiman ihmisyyden ulottuvuuteen.

Harjoitukset kanavoituvat meditaatiossa ryhmän mukaan.

Harjoituskokonaisuuden jälkeen on jakamisen piiri – sinulla on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi ainutlaatuisena itsenäsi ja jakaa kokemuksiasi ja oivalluksiasi.

Ainutlaatuinen sinä – olet sydämellisesti tervetullut kanssani ikimuistoisiin hetkiin valomaailman suorassa ohjauksessa.


Sitovat ilmoittautumiset ja info:
info@sieluolemus.fi
Ilmoittautumisesi yhteydessä saat maksutiedot ja linkin tapahtumaan maksusi näkyessä tilillä. Voit osallistua vain yhteen tai kumpaankin meditaatioon.
Aika: ti 22.2.22 klo 7 – 8 
Paikka:
online tapahtuma, siellä missä olet
Hinta:
15€

Ohjaajana toimii PranaSoul® kokonaisuuden luoja ja kanava Jutta Niala: Elämänkosketus hoitaja, kanavoija, henkinen valmentaja, Reiki Master, Peter Hess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess ® Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja.

www.sieluolemus.fi

Instagram: sieluolemus

Osallistujien kokemuksia

”Saan PranaSoul® henkisen matkan kokonaisuudesta lisää työkaluja viedä elämääni eteenpäin, ja uudet kengät, joilla jatkaa omaa polkuani. Kiitos sinusta Jutta”

Senja

Osallistujien kokemuksia

”Suuret kiitokset Jutta kanavoinnista. Olen niin otettu millä antaumuksella työtäsi teet. Mieli on rauhallinen ja tyyni.”

Osallistujien kokemuksia

”PranaSoul® henkinen matka toimii moottorina elämässäni. Olen saanut toimivia työkaluja harjoituksen muodossa, joiden avulla elämääni helpottaa, oloani tasapainottaa ja vahvistaa. Tunnen suurta kiitollisuutta Jutalle tekemästään työstä. Kiitos kauniista ja kannustavasta opetuksesta. Tämä on paras lahja, jonka olen voinut elämälleni antaa.”

Laila C.