fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

Image Alt
PRANASOUL®

PranaSoul henkistä alkemiaa meditaatiot

PranaSoul

henkisen alkemian Olo-Taika meditaatiot täysikuu 18.3. ja kevätpäiväntasaus 20.3.

Valomaailma kutsuu kokoontumaan yhdessä kanssaan samanaikaisuuden piiriin maaliskuun voimapäivinä 18.3. ja 20.3.2022

Kuuletko sinä sydämesi kutsun ja sielusi kuiskauksen?

Ikuisuuden äärettömyydessä, hyvyyden pyhässä hetkessä, elämän kaikkeuden sylissä me olemme yhtä, tasavertaisina luojina valomaailman rinnalla.

Voimapäivien värähteissä saamme mahdollisuuden nousta uudenlaiseen olemisen ja luomisen tilaan.

Kosmisen veden olemus ravitsee, hoivaa ja johdattaa henkiseen alkemiaan Olo-Taika meditaatiopiiriimme. Kosmisen veden värähde ulottuu solutasolle asti ja kutsuu astumaan Jumalalliseen Pyhän femiinin uuden luomisen voimaan.   

Valomaailma ohjaa rakkaudellisessa ja turvallisessa tilassa somaattisin ja käytännönläheisin harjoituksin tuomaan hienovaraisten ulottuvuuksien voiman ihmisyyden ulottuvuuteen.

Harjoitukset kanavoituvat meditaatioissa ryhmän mukaan.

Harjoituskokonaisuuksien jälkeen on jakamisen piiri – sinulla on mahdollisuus tulla nähdyksi ja kuulluksi ainutlaatuisena itsenäsi ja jakaa kokemuksiasi ja oivalluksiasi.

Ainutlaatuinen sinä – olet sydämellisesti tervetullut kanssani ikimuistoisiin hetkiin valomaailman suorassa ohjauksessa.


Sitovat ilmoittautumiset ja info:
info@sieluolemus.fi
Ilmoittautumisesi yhteydessä saat maksutiedot ja linkin tapahtumaan maksusi näkyessä tilillä. Voit osallistua vain yhteen tai kumpaankin meditaatioon. Ilmoitathan selkeästi mihin meditaatioon ilmoittaudut.
Ajat: perjantai 18.3. klo 7 – 8 ja sunnuntai 20.3. klo 19 – 20  
Paikka:
online tapahtuma, siellä missä olet
Hinta: 1 meditaatio 15 € ja kummatkin yhteensä 25 € 

Ohjaajana toimii PranaSoul® kokonaisuuden luoja ja kanava Jutta Niala: Elämänkosketus hoitaja, kanavoija, henkinen valmentaja, Reiki Master, Peter Hess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess ® Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja.

www.sieluolemus.fi

Instagram: sieluolemus

Osallistujien kokemuksia

”Saan PranaSoul® henkisen matkan kokonaisuudesta lisää työkaluja viedä elämääni eteenpäin, ja uudet kengät, joilla jatkaa omaa polkuani. Kiitos sinusta Jutta”

Senja

Osallistujien kokemuksia

”Suuret kiitokset Jutta kanavoinnista. Olen niin otettu millä antaumuksella työtäsi teet. Mieli on rauhallinen ja tyyni.”

Osallistujien kokemuksia

”PranaSoul® henkinen matka toimii moottorina elämässäni. Olen saanut toimivia työkaluja harjoituksen muodossa, joiden avulla elämääni helpottaa, oloani tasapainottaa ja vahvistaa. Tunnen suurta kiitollisuutta Jutalle tekemästään työstä. Kiitos kauniista ja kannustavasta opetuksesta. Tämä on paras lahja, jonka olen voinut elämälleni antaa.”

Laila C.