fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

Image Alt
PranaSoul ®

PranaSoul® naistenilta

PranaSoul ® naistenilta

Torni - Magdala minussa 22.7.2022

PranaSoul® naistenilta on voimallinen ja kaunis naisten kokoontuminen, jossa yhdistymme ikiaikaiseen naislinjaston viisauteen.

PranaSoul® Maria Magdaleena naistenilta ”Torni – Magdala minussa”

perjantai 22.7.2022 Zeven Temple, Helsinki Töölö

22.7. on Maria Magdaleenan päivä. Kokoonnumme piiriin, pyhän geometrian femiiniin muotoon. Tämä ilta on elämyksellinen matka ylösnousseen naismestarin rohkean rakkaudellisessa ohjauksessa. Magdala, jumalallisen tornin olemus, avautuu ryhmän energian mukaan kanavoituvien harjoituksien kautta.

Maria Magdaleenan nimen alkemian voima, Shekina Elin kirkkaus ja Gaian maadoittava syli muodostavat temppelitilamme energian.

Maria Magdaleena on osa ikiaikaista Pyhää naislinjastoa, jonka viisaus resonoi kehoissamme solutasolla asti somaattisen harjoituspolun ankkuroimana.

Kokonaisuus sisältää monipuolisesti meditaatio- ja läsnäolo harjoituksia, hengitys- ja kehotietoisuusharjoituksia, hienovaraisia energiaharjoituksia pyhää geometriaa hyödyntäen ja ääniharjoituksia. Pyhän Perheen voimallinen läsnäolo avautuu heprean ja arameankielisten pyhien mantrojen värähteissä.

Kosminen äänimaailma harjoituksiin punoutuu äänimaljojen, handpanin, kristallipyramidien ja koshien soinnuista.

Rakkaudellisessa, kaikkia tasavertaisesti kunnioittavassa rauhan tilassa valomaailma turvallisesti ohjaa käytännönläheisin harjoituksin tuomaan hienovaraisten ulottuvuuksien voiman ihmisyyteen.

Illan lopussa on teetarjoilu. Yhteisöllisyyden ilo ja jokaisen piirissä olijan ainutlaatuinen viisaus saavat tilaa jakamisemme hetkissä, kokemuksemme kutovat kauniin oivallusten kudelman.

Olet sydämellisesti tervetullut kokemaan ja oivaltamaan PranaSoul® iltaan elämykselliselle löytöretkelle. Ainutlaatuinen sinä – et tarvitse aiempaa kokemusta mistään. Tule sellaisena kuin olet, sillä olet jo täydellinen.

Rakkauden ilossa ja valossa,
Jutta
Sitovat ilmoittautumiset ja info: info@sieluolemus.fi
Saat maksutiedot ilmoittautuessasi.
Aika: perjantaina 22.7.2022 klo 18:30 – 20:30
Paikka: Zeven Temple, Minervankatu 1, 00100 Helsinki
hinta: 33 € sisältää ohjelman ja teetarjoilun
Ohjaajana toimii PranaSoul® kokonaisuuden luoja ja kanava Jutta Niala:
Elämänkosketus hoitaja, kanavoija, henkinen valmentaja ja mentori, Reiki Master, Peter Hess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess ® Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja. Jutalla on yli 25 vuoden monipuolinen kokemus henkisen polun harjoittamisesta ja ohjaamisesta.

Instagram: sieluolemus

Osallistujien kokemuksia

”Saan PranaSoul® henkisen matkan kokonaisuudesta lisää työkaluja viedä elämääni eteenpäin, ja uudet kengät, joilla jatkaa omaa polkuani. Kiitos sinusta Jutta”

Senja

Osallistujien kokemuksia

”Suuret kiitokset Jutta kanavoinnista. Olen niin otettu millä antaumuksella työtäsi teet. Mieli on rauhallinen ja tyyni.”

Osallistujien kokemuksia

”PranaSoul® henkinen matka toimii moottorina elämässäni. Olen saanut toimivia työkaluja harjoituksen muodossa, joiden avulla elämääni helpottaa, oloani tasapainottaa ja vahvistaa. Tunnen suurta kiitollisuutta Jutalle tekemästään työstä. Kiitos kauniista ja kannustavasta opetuksesta. Tämä on paras lahja, jonka olen voinut elämälleni antaa.”

Laila C.