fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

Image Alt
PranaSoul ®

PranaSoul® naistenilta

PranaSoul ® naistenilta

Piirin voima 6.6.2022

PranaSoul® naistenilta on voimallinen ja kaunis naisten kokoontuminen, jossa yhdistymme ikiaikaiseen naislinjaston viisauteen.

PranaSoul® naistenilta maanantaina 6.6.2022 klo 18:30 – 20:30 ”Piirin voima.”
Valomaailman suorassa ohjauksessa kokoonnumme luomaan uudelleensyntymän ja feeniksin voimaa itsessämme. Asetumme piiriin, pyhän geometrian femiiniin muotoon.
Tämä ilta on elämyksellinen matka Jumalallisten elementtien liitossa. Kosmisen veden ja pyhän tulen olemukset avautuvat ryhmän energian mukaan kanavoituvien harjoituksien kautta.
Ilta sisältää monipuolisesti meditaatio- ja läsnäolo harjoituksia, hengitys- ja kehotietoisuusharjoituksia, hienovaraisia energiaharjoituksia pyhää geometriaa hyödyntäen ja ääniharjoituksia. Äänimaljat, handpan, kristallipyramidit ja koshit punoutuvat kosmiseksi äänimaailmaksi harjoituksiin.
Yhteisöllisyyden ilo ja jokaisen piirissä olijan ainutlaatuinen viisaus saavat tilaa jakamisemme hetkissä, kokemuksemme kutovat kauniin oivallusten kudelman.
Äiti Maan sylissä, taivaankaaren korkeudessa, jumalallisen äidin kirkkaudessa ja kosmisen kohdun voimassa me uudelleen synnymme oman olemuksemme alkuvoimaan, joka kantaa alkuperäisen naisviisauden sanomaa.
Olet sydämellisesti tervetullut kokemaan ja oivaltamaan PranaSoul® iltaan elämykselliselle löytöretkelle. Ainutlaatuinen sinä – et tarvitse aiempaa kokemusta mistään. Tule sellaisena kuin olet, sillä olet jo täydellinen.
Mukaan mahtuu pyhän femiinin luvun mukaisesti 13 naista.
Rakkauden ilossa ja valossa,
Jutta
Sitovat ilmoittautumiset ja info: info@sieluolemus.fi
Saat maksutiedot ilmoittautuessasi.
Aika: maanantaina 6.6.2022 klo 18:30 – 20:30
Paikka: Zeven Temple, Minervankatu 1, 00100 Helsinki
hinta: 33 € sisältää ohjelman ja teetarjoilun
Ohjaajana toimii PranaSoul® kokonaisuuden luoja ja kanava Jutta Niala:
Elämänkosketus hoitaja, kanavoija, henkinen valmentaja, Reiki Master, Peter Hess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess ® Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja. Jutalla on yli 25 vuoden monipuolinen kokemus henkisen polun harjoittamisesta ja ohjaamisesta.

Instagram: sieluolemus

Osallistujien kokemuksia

”Saan PranaSoul® henkisen matkan kokonaisuudesta lisää työkaluja viedä elämääni eteenpäin, ja uudet kengät, joilla jatkaa omaa polkuani. Kiitos sinusta Jutta”

Senja

Osallistujien kokemuksia

”Suuret kiitokset Jutta kanavoinnista. Olen niin otettu millä antaumuksella työtäsi teet. Mieli on rauhallinen ja tyyni.”

Osallistujien kokemuksia

”PranaSoul® henkinen matka toimii moottorina elämässäni. Olen saanut toimivia työkaluja harjoituksen muodossa, joiden avulla elämääni helpottaa, oloani tasapainottaa ja vahvistaa. Tunnen suurta kiitollisuutta Jutalle tekemästään työstä. Kiitos kauniista ja kannustavasta opetuksesta. Tämä on paras lahja, jonka olen voinut elämälleni antaa.”

Laila C.