fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

Image Alt
HENKISEN KASVUN MATKA

PranaSoul ® retriittikokonaisuus 2021

PranaSoul ® retriittikokonaisuus

7 askelta, 7 porttia, 7 ulottuvuutta – matka pyhän luvun voimassa sydäntietoisuuteen ja sieluviisauteen

1.4. - 10.10.2021

PranaSoul ® retriittikokonaisuus vuonna 2021
7 askelta, 7 porttia, 7 ulottuvuutta – matka pyhän luvun voimassa sydäntietoisuuteen ja sieluviisauteen

Retriittikokonaisuus pohjautuu ”Minä Olen” rukoukseen, jonka sain kanavoituna valomaailmalta vuonna 2007. Valomaailma antoi laajaa tietoa miten jokainen rukouksen sana vaikuttaa ja värähtelee kaikkeuden elämän eri ulottuvuuksissa,
mikä niiden merkitys on universumin elämälle ja miten ne vaikuttavat ihmiskuntaan.

Valomaailman mukaan ”Minä Olen” rukous on pyhä ja vaikuttava, joka itsessään sisältää Äiti-Isä Jumalan kokonaisolemuksen ja jokaisen sielun korkeimman ulottuvuuden olemuksen. Se ohjaa käyttäjäänsä asteittain kohti sydäntietoisuutta ja sieluviisautta. Sen voimassa on suurin ja kirkkain elämän mysteeri – ”Jumala Itsessä” totuus.

”Minä Olen” rukouksen jokainen sanapari on ydinteemana kussakin viikonlopussa rakentaen harjoituspolut.

Kaikki retriittien harjoitukset ja ohjaus tapahtuvat valomaailman ohjauksessa suorana kanavointina. Mukana ohjaamassa on useampi korkea tietoisuuskokonaisuus, mm. Suuri Valkoinen Veljeskunta, Pyhä Perhe ja Pyhä Naislinjasto. Valomaailma ohjaa kauttani nyt-hetkissä ryhmän energian mukaan jokaisen matkaajan yksilöllisyyden ja ainutkertaisen eletyn elämän kokonaisuuden huomioiden.

Pyhä Perhe – Äiti Maria, Maria Magdaleena ja Yehoshua, Jeesus – antavat suorissa kanavoinneissa universaaleja opetuksiaan kuhunkin ”Minä Olen” rukouksen sanapariin liittyen. Lisäksi he siunaavat meitä heprean pyhällä kielellä.

Matkan aikana opit paljon mm. rukouksen tilasta. Mitä universaali rukouksen tila on? Miten monin eri tavoin voit rukoilla, miten rukous ilmenee? Miksi rukous on merkityksellinen henkinen harjoitus? Oman rukouksen tilasi kautta voit löytää yhteyden
Jumalaan joka on totuudellisin kanava sinun elämääsi ja sielusi viisauden avautumiseen.

Tämä kokonaisuus aukaisee sinulle ehtymättömän lähteen kuunnella itsestäsi käsin ainutlaatuiseen elämääsi liittyviä
vastauksia ja ammentaa ohjausta sisimpäsi ja korkeimpasi kautta.

Viikonloppujen sisällöt muotoutuvat PranaSoul ® kokonaisuuden monipuolisista harjoituksista: hengitystietoisuusharjoituksista, erilaisista meditaatioista, äänen käytöstä monipuolisesti (alkuäänet, pyhät sanat, mantrat), Sielutanssista, pyhästä geometriasta, mudrista, lempeästä somaattisesta liikkeestä, sointukylvyistä ja muusta soitosta, intuitiivisesta kirjoittamisesta, luovasta maalaamisesta ja muista luovista harjoituksista.

Viikonloppujen kantavina teemoina kuhunkin ”Minä Olen” rukouksen sanapariin liittyen ovat totuus, valo, elämänvoima, rakkaus, viisaus, armo ja rauha. Jokaisen viikonlopun harjoituspolku aukaisee näitä sanoja syvällisesti ”Minä Olen” rukouksensanaparien rinnalla.

Tämä on vaikuttava ja koskettava matka suurimman elämän mysteerin äärelle – ”Jumala Itsessä” totuuteen, Kristus-tietoisuuteen ja jumalallisen valokehon aktivoimiseen sinussa. Se paljastaa todellisen olemuksesi kauneuden ja auttaa sinua tunnistamaan, kuulemaan ja toteuttamaan omaa totuudellista sielunsuunnitelmaasi, löytämään sisäinen voimasi elääksesi elämääsi sydäntietoisuudestasi käsin ja toteuttaaksesi elämäsi hetkiä sieluviisautesi ohjauksessa.

Tämä retriittipolku ei ole teoreettinen eikä filosofista tai älyllistä pohdintaa. Kaikki harjoituspolut ovat käytännön- ja maanläheisiä elämyksellisiä kokonaisuuksia. Saat syvällisiä ja aitoja kokemuksia, jotka värähtelevät solutasollesi asti luomaan uudenlaista tietopankkia olemuksestasi.

Retriitti viikonloppujen välille valomaailma antaa ohjeita henkiseen harjoitukseesi sekä tehtäviä joiden kautta voit halutessasi tutkia, ihmetellä ja innostua tällä PranaSoul ® polulla sinussa nousevista eri asioista. Syvällinen itsetuntemus, kehotietoisuus, herkkyys, kyky kuunnella ja kuulla itseä ja muita, kyky vastaanottaa ja kyky jakaa omasta kehittyvät tämän matkan aikana.

Elämän mysteerin suurimmat salaisuudet värähtelevät pyhässä sydämessäsi, jonka portin avautuessa voit löytää rukouksen tilassa yhteyden Jumalaan. Sinä olet oman elämäsi luoja yhdessä alkulähteen kanssa. Meillä jokaisella on tässä ajassa
kädessään kultaiset avaimet oman elämämme luomiseen sielunsuunnitelmiamme kunnioittaen.

Kyse on Rakkauden valitsemisesta ja Rakkauden todeksielämisestä yhä uudelleen, elämäsi jokaisena hetkenä. Rakkaus on suurin elämää kannatteleva ja luova voima. Haluatko sinä löytää itsestäsi pyyteettömän rakkauden kauneuden ja pyhyyden? Haluatko sinä luoda Rakkautta ja Rakkaudessa?

Tärkeää huomioida: kyse ei ole uskontoon liittyvistä asioista, vaikka osa terminologiasta on tuttua uskonnollisiin konsepteihin liittyen. Tämä matka on täysin vapaa kaikista dogmeista, ismeistä ja uskonnoista kunnioittaen täydellisesti jokaisen vapaata tahtoa ja elämänkatsomusta.

Retriittikokonaisuuteen osallistuu sama ryhmä, huhtikuusta 2021 lokakuuhun 2021. Mukaan otan vain 12 osallistujaa, jotta mahdollisuus henkilökohtaiseen opastukseen ja mentorointiin säilyy.

Mukaan haluavien kanssa käyn henkilökohtaisen keskustelun ja tapaamisen (jos asut kaukana Helsingistä, toteutamme sen zoomin välityksellä).

Ryhmälle luodaan oma suljettu facebook-ryhmä, jossa voi jakaa omia oivalluksia ja kysyä mieltä askarruttavista asioista.

Sitovat ilmoittautumiset ja info sekä tapaamisen / keskustelun ajan varaaminen: info@sieluolemus.fi

Kaikkien retriitti viikonloppujen paikka: Villa Solhaga, Petun saari, Förby

Viikonloput 2021: 1. – 5.4. (aloitus pääsiäisenä, 2 viikonloppua samassa kokonaisuudessa), 14. – 16.5. / 11. – 13.6. / 6. – 8.8. / 10. – 12.9. ja 8. – 10.10.

Kokonaisuuden hinta on 2650€ (sis. alv), joka sisältää retriittien ohjelmat, opetuksen, kurssimateriaalin ja valomaailman mentoroinnin myös retriittien väliajoilla, tehtävät sekä Villa Solhagan majoituksen täysihoitoineen.

Ohjaajana ja mentorina toimii PranaSoul ® konseptin luoja Jutta Niala, jolla on 25 vuoden kokemus henkisen tien kulkemisesta ja opettamisesta. Jutta on henkinen valmentaja, kanavoija, Elämänkosketus hoitaja, Reiki Master, Peter Hess ® äänimaljarentouttaja, Emily Hess Sound of Yoga teacher ®, Sertifioitu Vijnana joogaopettaja.

Kuuletko sydämesi kutsun ja sielusi kuiskauksen? Ota minuun yhteyttä, saat tarkemmat ja kattavat lisätiedot kokonaisuudesta ja  sisällöstä.

www.sieluolemus.fi / Facebook: Joogaolemus & Sieluolemus
Copyright © Nataraja Yoga – Sieluolemus

Osallistujien kokemuksia

”Saan PranaSoul® henkisen matkan kokonaisuudesta lisää työkaluja viedä elämääni eteenpäin, ja uudet kengät, joilla jatkaa omaa polkuani. Kiitos sinusta Jutta”

Senja

Osallistujien kokemuksia

”Suuret kiitokset Jutta kanavoinnista. Olen niin otettu millä antaumuksella työtäsi teet. Mieli on rauhallinen ja tyyni.”

Osallistujien kokemuksia

”PranaSoul® henkinen matka toimii moottorina elämässäni. Olen saanut toimivia työkaluja harjoituksen muodossa, joiden avulla elämääni helpottaa, oloani tasapainottaa ja vahvistaa. Tunnen suurta kiitollisuutta Jutalle tekemästään työstä. Kiitos kauniista ja kannustavasta opetuksesta. Tämä on paras lahja, jonka olen voinut elämälleni antaa.”

Laila C.