fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

Image Alt
Tie kirkastumiseen ja pyyteettömään rakkauteen

Sinua varten

Mysteerikouluni tarjonta ja palveluni Sinua varten

Ihana ja ainutlaatuinen Sinä,

Olet sydämellisesti tervetullut kanssani valon polulle, löytöretkelle itseesi. Tutkitaan ja innostutaan elämän ihmeestä. Jaetaan ja oivalletaan yhdessä – katsotaan minne yhteiset askeleemme johdattavat.

Kaikki Mysteerikouluni tarjonta ja muut palveluni ovat valomaailman suorassa ohjauksessa tapahtuvia. Ne ovat tarkoitettuja aivan jokaiselle sydämensä kutsun kuulevalle. Voit osallistua juuri sellaisena kuin olet, mitään ennakkotietoja et tarvitse. Olet ainutlaatuinen omana itsenäsi – riittää että sinä olet sinä.

Ohjaan kanssakulkijoitani kohtaamaan itsensä syvällisesti, kuorimaan kerros kerrokselta ihmisyyden haasteita ja luotaamaan kohti omaa todellista itseä, joka on paljon enemmän kuin fyysinen olomuoto ihmisyydessä.

Naistenpiireissäni, retriiteilläni ja kursseillani kuljetaan myös matkaa kohti alkuvoimaa- omaa todellista voimaa. Oman voimasi löytäminen ja omassa voimassasi pysyminen antavat sinulle mahdollisuuden kulkea kohti totuudellista sisäistä muutostasi. Alkuvoima auttaa sinua ottamaan käyttöön sisäiset voimavarasi – oman todellisen potentiaalisi – ja löytämään ainutlaatuiset lahjasi, joiden kautta voit jakaa yhteiseen hyvään eli ”Me Olemme” totuuteen. Alkuvoiman ja syvällisen itsesi kuuntelun avulla voit oivaltaa miten elää aidosti todeksi elämääsi sydäntietoisuudestasi käsin. Jokainen retriittini ja kurssini ovat muutosmatkoja ihmisyydessä kohti sydäntietoisuuden ja sieluolemuksen ulottuvuuksia.

Sinä olet tärkeä. Sinä olet arvokas. Sinun elämälläsi on tarkoitus ja tärkeä merkitys kaikkeuden elämän kudelmassa. Sinä olet saanut syntymälahjoina juuri sinun näköisesi ainutlaatuisen kokonaisuuden, jonka kautta ilmennät jumalallisuuttasi ihmisyydessäsi. Vilpitön sydämeni intentioni on oman tarjontani ja palveluideni avulla tukea sinua löytämään, kokemaan ja oivaltamaan itsestäsi kaikki tämä. 

Minä olen sinua varten, kanssakulkemassa vierelläsi elämän polkua.

Kiitos, että löysit sivuilleni, kutsun sinut mukaan yhteiseen ihmeiden seikkailuun.
Jutta

Otteita kanavoinneista, lue lisää

”Kun ihminen herää kysymään ”Kuka minä olen?”, hän herää uudenlaiseen tarpeeseen ymmärtää itseään, olemassaoloaan ja elämää. Kysymys kumpuaa syvältä sydämestä ja puhtaasta halusta ymmärtää elämänmysteeriä. ”Kuka minä olen?” on alkukysymys matkalla kotiin, takaisin kohti oman olemuksen puhtainta ja kirkkainta muotoa – sieluolemusta. Kysyessään ihminen aukaisee itselleen mahdollisuuden kokonaisvaltaisempaan kuulemiseen, näkemiseen, aistimiseen, tuntemiseen ja tiedostamiseen.”

 

”Sieluolemus on jokaisen maailmankaikkeudessa elävän olennon ydin ja se on syntynyt kosmisen kohdun tilassa. Sieluolemus on suorassa yhteydessä elämän alkulähteeseen, sielun alkukotiin. Sieluolemus on puhtainta ja kirkkainta Rakkautta. Kun kuorii pois kerros kerrokselta ihmisyyden erilaisia haasteita ja pelkoja, avautuu yhä selkeämmin Rakkaudelle. Mitä enemmän Rakkauden totuudellinen tila täyttää omaa olemusta, sitä vähemmän on pelkoja jäljellä, sillä Rakkauteen eivät pelot ulotu. Pelko on tila, joka syntyy mielen harhoista ja uskomuksista jotka eivät ole totta. Pelon totuudettomuudessa Rakkauden kokeminen ei ole mahdollista. Kun on valmis katsomaan pelkojaan ja uskomuksiaan silmiin ja näkemään niiden taakse, alkaa matka kohti Rakkautta.”

 

”Rakkaus ei milloinkaan satuta tai vahingoita ketään. Se eheyttää, parantaa, antaa anteeksi ja voimauttaa. Totuudellinen Rakkaus vie kohti sieluolemusta, jossa oman olemuksen kauneus, kirkkaus, pyhyys ja todellinen voima loistavat.”

 

– otteita kanavoinneista Pyhä Naislinjasto, Suuri Valkoinen Veljeskunta –

MYSTEERIKOULU NAISILLE SHEKINAN TYTÄR - BRATHA D'SHEKINA®

naistenpiirit, retriitit, henkisen alkemian kokonaisuudet

01

Pyhän feminiinin henkistä alkemiaa, Tie kirkastumiseen ja pyyteettömään rakkauteen. Tasapainoisesti mystiikkaa ja maanläheisyyttä.

PranaSoul ®

PranaSoul ® - sydäntietoisuutta ja sieluviisautta

01

Kursseja, retriittejä ja vapaata tanssia henkisen kasvun, syvällisen itsetuntemuksen ja oman voiman teemoissa.

Olo-Sointu ©

Olo-Sointu © äänimaljojen harmoninen maailma

02

Meditatiiviset Olo-Sointu illat ja räätälöidyt syvärentoutukset ryhmille

Kanavointi

Kanavointi / henkilökohtainen konsultointi

03

Tiedon välittämistä puhtaimmalta ja korkeimmalta valon taajuudelta.