fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

Image Alt
PranaSoul ®

PranaSoul ® retriitti 25. – 27.9.2020

PranaSoul ® retriitti Villa Solhaga 25. - 27.9.2020

``Sieluolemus - pyhyyden voima, valon ja ihmisyyden liitto``

Retriitti on kaunis, toisiinsa kutoutuva ja toisiaan täydentävä kokonaisuus sielutanssia – pyhää vapaata liikettä, äänen voimaa – pyhiä ääniä ja sointuja sekä valon voimaa – valoharjoituksia tietoisuuden avulla.

Sieluolemus - Jutta Niala

PranaSoul ® retriitti Villa Solhaga 25. – 27.9.2020

 ”Sieluolemus, pyhyyden voima – valon ja ihmisyyden liitto”

Retriitti on kaunis, toisiinsa kutoutuva ja toisiaan täydentävä kokonaisuus sielutanssia – pyhää vapaata liikettä, äänen voimaa – pyhiä ääniä ja sointuja sekä valon voimaa – valoharjoituksia tietoisuuden avulla. Näiden elementtien avulla tutkimme ja luomme erilaisia pyhyyden värähtelyjä ja olemuksia. Kaikki harjoituskokonaisuudet kanavoituvat hetkissä ryhmän energian mukaan.

”Sielutanssin voima” osuudet ovat meditatiivista ja syvällistä itsen kohtaamista. Niiden aikana etenemme täysin vapaaseen, luovan liikkeen tanssiin joka syntyy kehoviisaudesta sisältäpäin. Asettaudumme hiljaisuuteen, kuuntelemme syvälle sisälle, liikumme sydämiämme kuunnellen. Sielutanssissamme kehoviisaus on portti pyhän liikkeen muuntumiseen energiavirraksi, sanattomaksi kommunikaatioksi itsen ja Jumalan välillä. Ilmennämme toiveitamme, uskoamme elämään, kiitollisuuttamme ja kunnioitustamme. Jaamme tanssin avulla iloa ja rakkautta takaisin alkulähteelle josta kaikki elämä syntyy. Luomme sanatonta ”kokemuksellista rukousta” ja ilmennämme sieluviisauden syvää voimaa liikkeen avulla. Aistimme taajuutta jossa keho-mieli-henki yhteys aktivoituu koskettamaan sieluolemusta. Sielutanssi on sydäntietoisuuden värähteen ilmentämistä liikkeellä. Tanssikokonaisuudet muodostavat sisäisen matkan yhdessä muiden tanssijoiden kanssa.

”Äänen voima” osuuksissa virittäydymme ääniemme erilaisiin olemuksiin ja tutkimme miten monipuolisesti voimme luoda äänen avulla. Käytämme omaa ääntämme, luomme yhteisiä äänitiloja mantraamalla ja alkuäänteillä. Kuuntelemme äänimaljojen ja muiden soitinten sointuja, ihmettelemme luonnon ääniä ja aistimme syvän, kaikkialla olevan hiljaisuuden ääntä.  Äänien moniulotteinen kokonaisuus johdattelee äänien eheyttäviin, rauhoittaviin, tasapainottaviin ja voimauttaviin kokemuksiin. Luontoharjoituksissa ääni yhdistyy luonnon elementteihin.

”Valon voima” osuudet johdattavat kokemaan puhdasta, kirkasta ja hienosyistä valon maailmaa. Kanavoitu ohjaus auttaa tietoisuuden ja syvän keskittymisen avulla luomaan yhteyden valon hienovaraisiin olemuksiin. Saamme sisäisiä kokemuksia mm. pyhän geometrian ja valon vaikutuksista. Valoharjoitukset aukaisevat mahdollisuuden kokea mitä tarkoittaa ”olemme valo-olentoja ihmisyydessä”.

Retriitti johdattaa kohti pyhyyden voimaa – yhteyden kokemisen tilaa itsen ja absoluutin välillä. Retriitti tarjoaa hetkiä löytää pyhyys itsestämme ja kehoistamme, aukaistaksemme portin valon ja ihmisyyden liittoon.

PranaSoul ® iltapiirissä jaamme yhteisöllisyyden ilon ja voiman. Kunnioitamme toistemme matkaa iltapiirissä; tarinamme sieluolemuksiemme pyhyyden voimasta kaikuvat kuuluville ja piirtyvät näkyviksi. Kudomme kauniin kudelman koettujen hetkiemme oivalluksista.

Aidon retriittitunnelman ja hiljaisuuden mahdollistamiseksi Villa Solhagan retriittikeskus on varattu käyttöömme. Saamme nauttia sydämellä valmistetusta maukkaasta vegaanista ruoasta.

 Sydämellisesti tervetuloa elämykselliselle löytöretkelle sieluolemukseesi pyhyyden voimaan. 

Ainutlaatuinen sinä – et tarvitse aiempaa kokemusta mistään. Ole vain sinä ja saavu sellaisena kuin olet, sillä olet jo täydellinen.

”Olemme paljon enemmän kuin fyysinen kehomme – sieluolemuksemme ytimen puhtaus ja kirkkaus ovat peräisin puhtaasta Rakkaudesta. Kun kaiken turhan karsii pois, jää jäljelle vain tämä hetki. Tässä hetkessä puhtaimmillaan on totuus ja totuuden ytimessä on valo ja vapaus.”

Sitovat ilmoittautumiset 1.9.2020 mennessä ja info: info@sieluolemus.fi Ilmoittautumisen yhteydessä saat maksutiedot.
Aika ja paikka: 25. – 27.9.2020, Villa Solhaga pe klo 18.00 – su klo 15.00
Hinta 364€ sisältää: täysihoidon, kaiken ohjelman ja opetuksen.
Retriitin ohjaa Jutta Niala, Sertifioitu Vijnana joogaopettaja, Peter Hess® äänimaljaharjoittaja, Emily Hess Sound of Yoga teacher, Reiki Master, Elämänkosketus hoitaja, kanavoija, henkinen valmentaja.
www.sieluolemus.fi

Osallistujien kokemuksia

”Saan PranaSoul® henkisen matkan kokonaisuudesta lisää työkaluja viedä elämääni eteenpäin, ja uudet kengät, joilla jatkaa omaa polkuani. Kiitos sinusta Jutta”

Senja

Osallistujien kokemuksia

”Suuret kiitokset Jutta kanavoinnista. Olen niin otettu millä antaumuksella työtäsi teet. Mieli on rauhallinen ja tyyni.”

Osallistujien kokemuksia

”PranaSoul® henkinen matka toimii moottorina elämässäni. Olen saanut toimivia työkaluja harjoituksen muodossa, joiden avulla elämääni helpottaa, oloani tasapainottaa ja vahvistaa. Tunnen suurta kiitollisuutta Jutalle tekemästään työstä. Kiitos kauniista ja kannustavasta opetuksesta. Tämä on paras lahja, jonka olen voinut elämälleni antaa.”

Laila C.