fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

n

Verkkokauppa – Jutta Niala

Egyptin Mysteerit-Sekhmet kanavoitu naisten transmissioilta 27.6.

39,00  sis. Alv

Egyptin Mysteerit – Sekhmet on kanavoitu transmissioilta naisille. Tämä on kutsu sinulle upea nainen: henkisen polun kulkija, mystikko, alkemisti, valotyöntekijä, oman elämäsi kuningatar. Transmission lisäksi toteutamme jakamisen piirin teetarjoilun yhteydessä.

Lisää tietoa ainutlaatuisesta illasta löydät alta. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan.

Kuvaus

Egyptin mysteerit – Sekhmet kanavoitu transmissioilta naisille
torstaina 27.6. klo 18–20 Santa Malandra putiikki, Helsinki

Tämä on kutsu sinulle upea nainen: henkisen polun kulkija, mystikko, alkemisti, valotyöntekijä, oman elämäsi kuningatar.

Ohjaan Egyptin mysteerit – Sekhmet transmissioillan ihanan Kristiinan (Santa Malandra) taianomaisessa putiikissa Helsingissä. Ilta pohjautuu Egyptin pyhiinvaellusmatkallani avautuneisiin kokemuksiin ja transmissioihin.

Illan tarkoitus on tukea sinua kuulemaan sisäistä viisauttasi ja linjautumaan omaan voimaasi, valjastaaksesi oman voimasi elämääsi, arkeesi ja henkiselle polullesi. Saat inspiraatiota ja tietoisuutta elämän ja oman olemuksesi moniulotteisuudesta.

Tämä sopii sinulle, jos olet kiinnostunut Egyptiin liittyvistä mysteereistä, kuljet henkisellä polulla, toimit henkisellä/hyvinvointikentällä.

Ilta johdattaa sisäiseen matkaan, jossa avautuu transmissio liittyen Sekhmetiin ja Karnakin temppeliin. Keskiössä on Sekhmetin transmissio, Jumalallisen Äidin ja Parantajan viisauden ja voiman voitelu. Energioissa on mukana vaikuttava Lyyran tähdistön energiaportaali.

Teemoihin liittyvät energianlaadut ja meditaatiot avautuvat somaattisen harjoittamisen välityksellä ja ne tarjoavat kehollistavan kokemuksen. Kehollistavan kokemuksen myötä voit ankkuroida energianlaatuja ihmisyyteesi, jotta voit aidosti tuoda niiden voimaa näkyväksi ja konkreettiseksi tueksi elämääsi. Sinulla on mahdollisuus adoptoida kyseisiä energianlaatuja yhä laajempaan heräämiseen ja tietoisuuteen, omaan voimaan astumiseen ja transmissioissa annettujen asioiden vaikutusten valjastamiseen henkiselle polulle omannäköisellä tavalla.

Transmissio live kokonaisuus toteutuu transsikanavointina Egyptin mysteeri- ja pyhiinvaellusmatkani kokemuksista ja sisäisten initiaatioiden voimasta, jotka alkoivat jo viime syksynä ennen matkaani. Transsikanavointi on vaikuttava kanavoinnin muoto, jossa kanavoidut energianlaadut ja tietoisuuskokonaisuudet avautuvat vastaanottajalle hyvin moniulotteisesti nyt-hetkissä.

HUOM: Ilta on EXCLUSIVE tapahtuma PIENRYHMÄLLE, vain 10 ensin ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

UPEA YLLÄTYS: Iltaan osallistuvana sinulla on mahdollisuus saada -10 % ale koodilla SEKHMET Kristiinan shopin huippuihanista vaatteista! Jos kuulet kutsun kauniisiin vaatteisiin, saavuthan paikalle jo aikaisemmin, niin ennätät löytää aarteita.

Kokonaisuuden käytännön tiedot:
Aika ja paikka: torstai-iltana 27.6. klo 18–20 Santa Malandra, Kapteeninkatu 9, Helsinki
Hinta: 39 €, sisältää transmissiot, jakamisen piirin ja teetarjoilun
Varaa paikkasi verkkokaupastani.

Taustaa yhteistyöstä Kristiinan kanssa:
Kristiina tuli minulle henkilökohtaiseen kanavointiin ja oli mukana Egyptin mysteerit online kurssillani. Yhteisissä hetkissä avautui kaunis yhteys myös meidän välillemme. Inspiroituneina kokemuksistamme, halusimme tarjota ainutlaatuisen illan kutsun kuuleville.

Taustaa Egyptin mysteerit kokonaisuuden synnystä:
Se perustuu kolmen vuosikymmenen tietoiseen polkuuni, elävään mystikon tiehen, jossa on vankka perusta kehollisuudessa, juurruttavassa ja maanläheisessä voimassa. Maanläheisyys ja mystiikka ovat tasapainoisesti läsnä, ihmisyyden kaikki ulottuvuudet ovat huomioitu.
Egyptin kutsu on ollut vahva koko elämäni ajan. Alle parikymppisenä ensimmäinen lukemani esoteerinen kirja oli kuin aikaikkuna, joka suoraan ponnahdutti minut ajan ja paikan tuolle puolen. Se oli Elisabeth Haichin Vihkimys. Klassikkoteos, joka on varmasti puhutellut monia muitakin.
Olen kuunnellut vuosikymmeniä oikeaa hetkeä lähteä Egyptiin ja se oli talvella. Kaikki tapahtuu oikeaan aikaan. Mm. Isiksen, Hathorin ja Sekhmetin energiat ovat olleet polullani jo vuosia toimiessani kanavana.
Lähdin matkalle voimallisesta johdatuksesta, matka oli tärkeä omaan polkuuni, sisäiseen kasvuuni, laajempaan muistamiseen ja kutsumustyöhöni liittyvä kutsu. Toteutan mysteerikouluni puitteissa elävän transmission tietä eli minun kuuluu kokea, elää todeksi ja ankkuroida erilaisia asioita elämääni, käydä läpi ihmisyyden tasolla kaiken aikaa muutospolkua ja työskennellä eri energialaatujen parissa luoden aina vahvaa perustaa, jotta voin tarjota laajan kokemuksen kauttani myös muille.

Lisää tietoa minusta ja elämäntyöstäni:
 www.juttaniala.fi / Instagram: @juttaniala

Lisää tietoa Santa Malandran maagisesta maailmasta löydät:
www.santamalandra.com / Instagram: @santamalandra

HUOMIOITHAN YSTÄVÄLLISESTI TRANSMISSIOILTAAN LIITTYEN:

  • ilta on tarkoitettu henkisen polun tueksi ja inspiraatioksi, mikäli se tukee elämänkatsomustasi.
  • sinulla on vastuu, miten toteutat harjoituksia: kuuntelethan itseäsi jokaisessa harjoituksessa ja teet vain sen, mikä tuntuu sinusta hyvälle.
  • huomioithan, että jokaisella on oma ainutlaatuinen tapa ottaa vastaan ja kokea. Kokonaisuudessa ei ole oikeita tai vääriä kokemuksia.
  • kokonaisuus ei korvaa terapiaa eikä muuta ammattiapua. Jos olet akuutissa kriisissä tai sinulla on fyysiseen tai mielenterveyteen liittyviä haasteita, kokonaisuus ei ole sinua varten. Käännythän kyseisissä tilanteissa aina lääkärin, terapeutin tai muun ammattiauttajan puoleen.
  • varaamalla illan verkkokaupasta kerrot ymmärtäneesi ja hyväksyneesi yllä mainitut asiat.

Ohjaajasta:

Olen Jutta Niala, maanläheinen mystikko, Mysteerikoulu Shekinan Tytär-Bratha D’Shekinah® perustaja, Kristustietoisuuden ja pyhän feminiinin kanava ja pitkän linjan joogi.
Minulla on 30 vuoden tietoinen matka henkisellä polulla kulkemisesta ja harjoittamisesta sekä yli 25 vuoden monipuolinen kokemus päätoimisena hyvinvointialan yrittäjänä.

Henkisen mentorin, näkijän, kanavoijan taustaani:
Henkisyys on minulle luonnollinen, konstailematon asia. Olen maanläheinen mystikko ja elämän moniulotteisuus (myös näkymätön elämä) on aina ollut minulle totta.
Olen toiminut parikymmentä vuotta energiatyöskentelyn, energiahoitojen, äänen käytön, selväaistien ja kanavoinnin parissa. Olen opiskellut Peter Hess® äänimaljametodia useamman vuoden Medi-Sound Akatemiassa Suomessa, teen äänimaljarentoutuksia ryhmille ja yksilöille. Työni tärkeä perusta on maanläheisesti yhdistää ihmisyyden eri puolet, tuoda näkyväksi näkymätön viisas itsessä. Hyödynnän sitoutunutta henkistä harjoittamistani ja kokemuksistani syntyneitä oivalluksia palveluideni tarjonnassa. Mentoroin ja räätälöin jooga- ja henkisiä harjoituksia sisäisen kasvun tueksi. Viime vuonna aukaisin naisten mysteerikoulun Shekinan Tytär-Bratha D’Shekinah®, jonka teemoja ovat sydäntietoisuus, erottelukyky, omaan voimaan linjautuminen, sisäinen potentiaali muutosvoimana ja henkinen alkemia. Mysteerikoulun tarjonta ja palveluni ovat kehollistavia, henkisen harjoittamisen ytimessä on aina keho.

Joogan toimenkuvani on ollut laaja:
Olen ollut perustamassa hyvinvointikeskusta Keski-Uudellemaalle ja minulla on ollut kaksi eri joogastudiota, joita olen luotsannut 10 vuotta. Olen ohjannut tuhansia viikkotunteja, joogaa yritysryhmille ja yhteisöille sekä erityisryhmien joogaa (syömishäiriöiset, seniorit, näkövammaiset, liikuntarajoitteiset, diabeetikot, reumaatikot, epileptikot, väkivaltaa kokeneiden traumaryhmät). Kehitin aikoinaan vesijoogan (AquaSoul®), jota ohjasin terapia-altaassa. Olen pitänyt terapeuttisen joogan vastaanottoa Lääkäriasema Sofianovassa ja tehnyt vuosia pioneerityötä Naisten Linjan kanssa. Kehitimme väkivaltaa kokeneille naisille toipumisen tueksi Olo-Turva kokonaisuuden, jota ohjasin. Olen ohjannut satoja syventäviä kursseja, workshopeja ja retriittejä Suomessa ja ulkomailla tuhansille ihmisille ja toiminut pääopettajana ensimmäisessä Pohjoismaisessa kolmivuotisessa Vijnana joogaopettajakoulutuksessa (800 h). Joogan parissa tällä hetkellä mentoroin ja teen syventäviä koulutuksia pitkään jooganneille ja joogaohjaajille.

www.juttaniala.fi
Instagram: @juttaniala