d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

n

Verkkokauppa – Jutta Niala

HENKINEN ALKEMIA 9.9.2023 – 6.4.2024

222,00 1 550,00  sis. Alv

Syvällisen itsetuntemuksen, kehoviisauden, läsnäolo- ja tunnetaitojen, henkisen heräämisen ja sydäntietoisuuden kokonaisuus. Henkinen alkemia on henkinen muutosmatka todelliseen itseesi, omaan voimaasi ja sisäiseen potentiaaliisi.
Kokonaisuus koostuu livetapaamisista retriittipäivien muodossa ja online harjoituksista, jotka kertaavat ja syventävät tapaamispäivien sisältöä. Saat henkilökohtaista ohjausta ja mentorointia henkiseen harjoittamiseesi ja tukea henkisellä polullasi kulkemiseen.
Tuotetunnus (SKU): jo-00022 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Shekinan Tytär – Bratha D’Shekina® mysteerikoulun juuret ovat ”Minä Olen” rukouksessa, pyhää aktivoivassa transmissiossa, jonka sain kanavoituna vuonna 2007. Minä Olen rukouksen transmissio liittyy Kristustietoisuus linjastoon, jossa sanalla luomisen voimalla on suuri merkitys.

Valomaailman mukaan ”Minä Olen” aktivaatio sisältää Äiti-Isä Jumalan kokonaisolemuksen ja jokaisen sielun korkeimman ulottuvuuden olemuksen. Se ohjaa ja aktivoi käyttäjäänsä asteittain kohti oman olemuksensa laajuutta, sydäntietoisuutta ja sieluviisautta. Sen voimassa on suurin ja kirkkain elämän mysteeri – ”Jumala Itsessä” totuus.

”Minä Olen” rukouksen sanaparit ovat luomisen voimana Shekinan Tytär – Bratha D’Shekina® mysteerikoulun henkisen alkemiamatkan kokonaisuudessa. Kokonaisuus koostuu paikan päällä tapahtuvista livetapaamisista, kokoontuminen yhteiseen piiriin on kaunista ja voimaannuttavaa.

Harjoitukset ja ohjaus tapahtuvat valomaailman ohjauksessa suorana kanavointina. Mukana ohjaamassa on useampi korkea tietoisuuskokonaisuus, mm. Magdalena tietoisuuskokonaisuus, Pyhä Perhe ja Pyhä Naislinjasto, Shekinan korkeimmat enkelit, Kristuslinjastoon liittyvät arkkienkelit ja Gaia Sophian sieluolemukseen liittyvät tietoisuuskokonaisuudet. Valomaailman ohjaus toteutuu nyt-hetkissä ryhmän energian mukaan jokaisen osallistujan yksilöllisyyden ja ainutkertaisen eletyn elämän kokonaisuuden huomioiden. Jumalallisen Äidin, Shekinan energia on kaiken taustalla olevana sylinä, puhtaan valon tilana.

Pyhä Perhe – Äiti Maria, Maria Magdalena, Äiti Anna ja Yeshua aukaisevat suorissa kanavoinneissa universaaleja opetuksia ja pyhän tilan kuhunkin ”Minä Olen” rukouksen sanapariin liittyen. He ilmentyvät meille, ei ainoastaan tiedon välityksellä sanoina – myös heidän olemuksiensa kokonaisenergia ja tietoisuuskokonaisuudet avautuvat ja välittyvät kanavointien kautta. Lisäksi he siunaavat heprean ja aramean pyhillä kielillä, joissa on aina mukana pyhän aktivaatio.

Henkisen matkan aikana opit paljon mm. rukouksen tilasta, joka on voimallinen henkisen alkemian muoto.

Mitä universaali rukouksen tila on?
Miten monin eri tavoin voit rukoilla, miten rukous ilmenee?

Miksi rukous on merkityksellinen henkinen harjoitus?
Miten rukousta voi kehollistaa?
Miksi kehollistaminen on niin voimallinen rukouksen tila?

Rukouksen tilasi kautta voit löytää yhteyden alkulähteeseen, joka on totuudellisin kanava sinun elämääsi ja sielusi viisauden avautumiseen. Tämä kokonaisuus aukaisee sinulle ehtymättömän lähteen kuunnella itsestäsi käsin ainutlaatuiseen elämääsi liittyviä vastauksia ja ammentaa ohjausta sisimpäsi ja korkeimpasi kautta.

Henkisen alkemiamatkan ohjaus on lempeän huomioivaa; sinua ohjataan turvallisessa, kunnioittavassa, sallivassa ja rakkaudellisessa tilassa löytämään askel askeleelta totuudellinen yhteytesi omaan sydämeesi ja voima omaan sieluviisauteesi. Kyse on heräämisestä yhteyteen ja tietoiseksi tulemisesta.

Mysteerikoulun kokonaisuus tarjoaa koskettavan alkemiamatkan elämän suurimman mysteerin äärelle – ”Jumala Itsessä” totuuteen, kohti Kristus-tietoisuutta ja Pyhän Feminiinin Kristuksen avautumista sekä jumalallisen valokehon aktivoitumista. Kokonaisuus rakentaa askel askeleelta pyhän feminiinin ja maskuliinin tasapainoa, johdattaen pyhässä sydämessä kohti feminiinin ja maskuliinin liittoa, joka avaa todellisen olemuksesi kauneutta ja ohjaa tunnistamaan, kuulemaan ja toteuttamaan totuudellista sielunsuunnitelmaasi. Tarkoituksena on tukea
löytämään totuudellinen sisäinen voimasi elää elämääsi sydäntietoisuudestasi käsin ja sieluviisautesi ohjauksessa.

Henkisen alkemiamatkan sisältö muotoutuu monipuolisista harjoituksista:
hengitystietoisuusharjoituksista, erilaisista meditaatioista, äänen käytöstä monipuolisesti (alkuäänet, pyhät sanat, mantrat), pyhästä geometriasta, mudrista, lempeästä somaattisesta liikkeestä, SieluTanssista, sointukylvyistä ja muusta soitosta, intuitiivisesta kirjoittamisesta ja muista luovista harjoituksista. Kantavina teemoina eri kokonaisuuksissa ovat totuus, valo, elämänvoima, rakkaus, viisaus, armo ja rauha.

Harjoitusten myötä sanojen olemusten moniulotteisuus paljastaa, kuinka ne ovat enemmän kuin sanoja. Ne avautuvat laajoissa olemuksissaan, niiden syvä merkitys kirkastuu ohjaamaan todeksi elämistä, niiden sisältämä voima voi ankkuroitua elämämme hetkiin. Rakkaus on enemmän kuin sana, se on valtava voima, jolla voi luoda.

Mitä rakkaus tarkoittaa käytännössä?
Miten elää todeksi rakkautta?

Mysteerikoulussa sinun on mahdollista oppia luomaan yhteys kunkin sanan voimaan ja olotilaan. Kuljet sisäisessä tilassa ymmärryksestä hyväksyntään ja kokemuksellisiin oivalluksiin. Käytännönläheinen opetustapa ja harjoitukset auttavat sinua tuomaan universaalit opit todeksi ihmisyytesi ulottuvuuteen ja kehoosi.

Kokonaisuus ei ole teoreettinen, filosofista tai älyllistä pohdintaa, vaan se on kehollistavaa, käytännön- ja maanläheistä sekä elämyksellistä. Saat syvällisiä ja aitoja kokemuksia, jotka värähtelevät solutasollesi asti luomaan uudenlaista tietopankkia sinun olemuksestasi. Kokemuksesi ja niiden synnyttämät oivallukset sekä elämäsi aito eläminen ovat vahva perusta polkusi kulkemiselle.

Piirityöskentely ja jakaminen, nähdyksi ja kuulluksi tuleminen on merkittävä osa matkaa: pääset sanoittamaan kokemuksiasi, kysymään askarruttavia asioita ja iloitsemaan muiden jakamisesta – opit laajemmin erilaisuuden rikkauden avulla.

Harjoituspäiväkirja on yksi tapa dokumentoida kuljettua matkaasi, kysymyksiäsi ja oivalluksiasi. Se auttaa palaamaan kuljettuun matkaasi yhä uudelleen ja tuo sinut itsellesi kuulluksi ja nähdyksi kauniilla tavalla.

Matkan aikana valomaailma antaa ohjeita ja tukea henkiseen harjoitukseesi sekä tehtäviä, joiden kautta voit halutessasi tutkia, ihmetellä ja innostua sinussa nousevista eri asioista. Kaikessa on kyse syväluotaavasta matkasta itseesi, elämäsi ihmeellisimpään kokonaisuuteen. Syvällinen itsetuntemus, kehotietoisuus, herkkyys, kyky kuunnella ja kuulla itseäsi ja muita, kyky vastaanottaa ja kyky jakaa omastasi kehittyvät.

Kaikki tapahtuu sinun tahtosi mukaisesti ja oman valmiutesi kautta paneutua kuhunkin asiaan mielenkiinnolla ja määrällä, joka sinusta tuntuu oikealta ja hyvältä. Sinä kuljet tätä matkaa itseäsi varten ainutlaatuisella, omalla tavallasi. Oma lupasi antautua harjoituksiin ja heittäytyä elämän virtaan luottamuksella ovat ratkaisevassa asemassa polkusi muotoutumisessa. Sinä itse annat luvan sille prosessille, joka sinussa käynnistyy ja kehittyy tämän polun aikana. Ryhmä, minä ja valomaailma olemme kanssakulkijoitasi tällä polulla, jossa sinä päätät omien askeltesi syvyyden ja laajuuden polun kaikilla askeleilla. Sinulla on kaiken aikaa lupa olla omassa voimassasi ja osallistua harjoituksiin juuri niin paljon kuin sinä haluat ja olet valmis.

Elämän mysteerin suurimmat salaisuudet värähtelevät pyhässä sydämessäsi. Pyhän sydämesi portin avautuessa voit löytää rukouksen tilassa yhteyden alkulähteeseen, Jumalaan. Sinä olet oman elämäsi luoja, yhdessä alkulähteen kanssa. Meillä jokaisella on tässä ajassa kädessään kultaiset avaimet oman elämämme luomiseen sielunsuunnitelmiamme kunnioittaen. Läsnä olevissa hetkissä myös sinä voit luoda ihmeitä ja elää elämääsi ollen yhteydessä oman olemuksesi korkeimpaan ulottuvuuteen, korkeimpaan minääsi – sieluolemuksesi kirkkauteen ja puhtauteen.

Tärkeää huomioida: kyse ei ole uskontoon liittyvistä asioista, vaikka osa termeistä on tuttua uskonnollisiin konsepteihin liittyen. Mysteerikoulun tarjonta on täysin vapaa kaikista dogmeista, ismeistä
ja uskonnoista ja kunnioittaa täydellisesti jokaisen vapaata tahtoa ja elämänkatsomusta.

Kokonaisuuteen osallistuu sama ryhmä, mukaan otan vain max. 9 osallistujaa, saat henkilökohtaista opastusta ja mentorointia koko matkan ajan! Luon ryhmälle oman suljetun whatsapp-ryhmän, jossa voi jakaa omia oivalluksiaan ja kysyä erilaisista, matkan aikana mieleen nousevista asioista.

Sitovat ilmoittautumiset: info@sieluolemus.fi
Tapaamispäivät toteutetaan luonnon ympäröimässä retriitin omaisessa paikassa: Billnäs, Raasepori
Tapaamispäivät lauantaisin 2023: 9.9. 7.10. 11.11. ja 16.12. / lauantaisin 2024: 3.2. 9.3. ja 6.4.

Kokonaisuus sisältää lisäksi nauhoitetut online harjoitukset 18 kertaa (3x/kk), jotka aikataulutetaan ryhmälle sopiviksi ajankohdiksi arkipäiviin. Online harjoittamiset ja jakamiset tukevat matkasi kulkemista ja auttavat tuomaan tapaamispäivien sisältöä ja harjoittamista arkeesi tarpeesi mukaisesti.

Kokonaisuuden hinta 1 550 € (sis. alv) sisältää tapaamispäivien ohjelmat, kahvi/teetarjoilut, opetuksen, kurssimateriaalin, valomaailman henkilökohtaisen mentoroinnin myös tapaamispäivien väliajoilla, vapaaehtoiset tehtävät sekä online harjoitukset 18 kertaa.

PERUUTUSEHDOT JA KOKONAISUUDEN MAKSU:

Ilmoittautumisen yhteydessä maksat ilmoittautumismaksun 222 €. Sinulla on mahdollisuus maksaa loput kokonaisuudesta jopa kuudessa maksuerässä – tilanteesi huomioiden. Kun ilmoittaudut mukaan, voimme sopia sinulle sopivan maksuaikataulun. Ilmoittautumismaksua ei palauteta, mutta voit halutessasi nimetä paikkasi jollekulle toiselle. Huomioithan, että maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Ilmoitathan peruutuksestasi aina kirjallisesti sähköpostilla. Ilmoittautumismaksun jälkeen olet sitoutunut peruutusehtoihin. Kokonaisuuden maksu on sitova koko summaltaan riippumatta osallistumiskerroista. Maksun loppuosan käymättömistä kerroista voi saada takaisin sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan. Alle kuukausi ennen kokonaisuuden alkamispäivää tehdyistä peruutuksista veloitetaan täysi hinta.

Lisää tietoa saat Jutalta: info@sieluolemus.fi / 040 511 2066

Ohjaajana toimii mysteerikoulun perustaja Jutta Niala, jolla on 25 vuoden kokemus henkisen tien kulkemisesta ja opettamisesta. Jutta on henkinen valmentaja ja kanssakulkija, kristustietoisuuden ja Pyhän Femiinin sanansaattaja ja kanavoija, Elämänkosketus Hoitaja, Reiki Master, Peter Hess ® sound practicioner, Emily Hess Sound of Yoga teacher ®, Sertifioitu Senior Vijnana joogaopettaja.

Copyright © Nataraja Yoga – Jutta Niala – kaikki oikeudet pidätetään

Lisätiedot

koko maksu / varausmaksu

Maksan koko kurssimaksun kerralla, Maksan varausmaksun ja lopun erissä