fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

n

Verkkokauppa – Jutta Niala

Hiljaisuuden retriittipäivä 29.3.2024 Billnäs

111,00  sis. Alv

Hiljaisuuden retriittipäivä kutsuu sinua asettumaan pyhän sydämesi tilaan. Piirityöskentelyssä yhteisissä meditaation hetkissä saat monipuolisesti kokemuksia hiljaisuuden olemuksesta. Olet sydämellisesti tervetullut voimaantumaan ja heräämään kevään mukanaan tuomaan uuteen kukoistukseen.
Lisää tietoa retriittipäivän sisällöstä ja ohjelmasta löydät alta.

Kuvaus

Hiljaisuuden retriittipäivä ”Nashak – Rucha D’Shekinah” Pyhän Hengen hengityksessä

pitkäperjantaina 29.3.2024 klo 11–17 Billnäs

Pitkäperjantain retriitti on muodostunut jo traditioksi. Tänäkin vuonna sain kutsun järjestää retriittipäivän vaikuttavaan teemaan. Aika on mitä otollisin avautua ykseysvalolle ja ykseyden sanomalle, antaa hiljaisuuden ravita sydämen moniulotteista mandalaa ja ammentaa heräämistä kevään mukanaan tuomaan uuteen kukoistukseen sinussa ja elämässäsi.

”Nashak” tarkoittaa mm. ”hengittää yhdessä” tai ”jakaa samaa hengitystä”. Hengityksen hienovaraisessa olemuksessa me kaikki yhdistymme kaikkeuden hengitykseen, elämänvoiman pulssiin, hengityksiemme ytimessä loistaa kirkkaana pyhän hengen valo. Shekina, Jumalallinen Äiti, on Pyhä Henki, joka hengittää elämän- ja luomisenvoimaa muodon maailmaan. Shekinan hengityksessä värähtelee hiljaisuuden viisaus, joka on kutsu avautua hiljaisuudelle sinussa ja luoda hengityksesi voimassa yhteys kaikkialla olevaan.

Ykseystietoisuuden opeissa ”Nashak” tarkoittaa myös elämänvoiman välittämistä opettajalta oppilaalle. Retriittipäivänä saat vastaanottaa elämänvoiman siunauksen Shekinalta. Siunaava tila avautuu kanavoituna ja tapahtuu suorana kokemuksenasi, sinun ainutlaatuisessa kokonaisuudessasi ja tavassasi vastaanottaa.

Päivä rytmittyy hiljaisuuden polkuun:
Aloitamme hiljaisuuden alkuseremonialla, syvennämme hiljaisuuden voimaa hengityksen siivittämillä kauniilla harjoituksilla ja asetumme hiljaisuutta kehollistavaan liikerukoukseen. Hiljaisuuden eri ulottuvuudet avautuvat pyhän sydämen tilassa. Saat valomaailman tukea asettua kokemaan hiljaisuuden monimuotoista olemusta.

Temppelitilamme energiassa on vahvasti läsnä kosmisen kohdun tila, jossa on kaikki ja ei mitään. Tyhjyyden ja äärettömän täyteyden tila loistaa kirkkaana yhteisissä hiljaisuuden hetkissä.

Ihana sinä – olet sydämellisesti tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Mitään etukäteistietoa tai -taitoja et tarvitse. Riittää, että olet aidosti sinä, kuulleen vilpittömän kutsun jaettuihin hetkiin.

Retriittipäivä on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea syvällistä transformaatiota hiljaisuudesta pienryhmässä: Päivään mahtuu mukaan enintään 10 henkilöä. Pääsiäisen ajan retriittipäivät ovat aina täyttyneet nopeasti, joten kannattaa varata oma paikkasi pian verkkokaupastani.

Pienen ja intiimin ryhmäkoon ansiosta jokainen osallistuja saa tarvitsemansa huomion. Päivän kokonaisuus kanavoituu nyt-hetkissä ryhmän energian mukaan.

Retriittipäivään valmisteleva ennakkotapaaminen Zoomissa:
Pidämme myös alustavan tutustumisen ja päivää kohti valmistelevan meditaation Zoomissa noin viikkoa ennen ajankohtaa. Näin pääset laskeutumaan retriittipäivälle rauhassa, ilossa ja rakkaudessa.

Aika ja paikka: perjantaina 29.3.2024 klo 11–17, Billnäs. Saat tarkemmat osoitetiedot retriittikirjeessä, maksettuasi paikkasi verkkokaupassa.

Hinta: 111 €, sisältää Zoom meditaation ja tapaamisen, retriittipäivän ohjelman ja kahvi/teetarjoilun.

Lunasta paikkasi verkkokaupastani.

Peruutusehdot:

Huomioithan ystävällisesti, että retriittipäivän maksua ei palauteta. Voit tarvittaessa nimetä tilallesi jonkun toisen. Ilmoitathan mahdollisesta muutoksesta aina kirjallisesti info@juttaniala.fi
Maksamalla oman paikkasi verkkokaupassa sitoudut peruutusehtoihin.

Ohjaajana toimii mysteerikoulun perustaja Jutta Niala, jolla on 30 vuoden kokemus henkisen tien kulkemisesta ja opettamisesta. Jutta on maanläheinen mystikko, henkinen alkemisti, valmentaja ja kanssakulkija, Kristustietoisuuden ja Pyhän Feminiinin sanansaattaja ja kanava, Elämänkosketus Hoitaja, Reiki Master, Peter Hess ® sound practicioner, Emily Hess Sound of Yoga teacher ® ja Sertifioitu Vijnana joogaopettaja.

www.juttaniala.fi

Instagram: 

Facebook: