fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

n

Verkkokauppa – Jutta Niala

”Kalevalan ja Egyptin viisaus” päivä 27.4. Karjalohja EARLY BIRD 111 € 13.4. asti

111,00  sis. Alv

Päivä Kalevalan ja Egyptin viisauden teemassa, sisältää mielenkiintoisen luennon, kanavoidun Egypti-Transmission ja meditatiivisen aistimatkan. Lue lisää tapahtumasta alempaa. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan.

Kuvaus

”Kalevalan ja Egyptin viisaus” päivä 

Kylätalo Kehrä, Karjalohja Lauantaina 27.4. klo 10–15

Fasilitoijina päivällä toimivat Veli Martin Keitel ja Jutta Niala

Elämänpuu, maa-vesi-ilma-tuli luento 
Kalevala ja muut myyttiset tekstit eivät ole vain satuja. Ne kertovat siitä, mistä olemme tulleet, miksi olemme täällä ja mihin olemme menossa. Ne kertovat maailman rakenteen, hengen ja aineen suhteesta, kristustietoisuudesta. Kaikki hahmottuu Elämänpuun ja neljän elementin kautta. Luentoa kuvittavat lukuisat valokuvat Egyptistä ja Englannin peltokuvioista.

Egypti – Transmissio
Meditatiivinen ja kehollistava sisäinen matka teemalla Denderan temppeli, Hathoreiden ja Plejadien tähdistön transmissio, sielun alkemia, pyhän feminiinin ja maskuliinin siunaus. Transmissio kanavoituu nyt-hetkissä ryhmän energia huomioiden ja sisältää tasapainoisesti maanläheisyyttä ja mystiikkaa. Kokonaisuus avautuu turvallisesti johdattaen vahvaan läsnäoloon kehossa.

Meditaatio, laulu, aistit
Pääset kokemaan muinaisten kansojen luontoviisauden syvän kokemuksen kautta. Otamme vastaan Egyptin energioita mediaalisen transmission kautta. Saat kokea, kuinka egyptiläiset käyttivät seremonioissaan kokonaisvaltaista aistimaailmaa; kuvat, musiikki, eteeriset öljyt, tietoinen hengitys, liike, kosketus.

Jutta ja Veli olivat 10 päivän Egyptin matkalla helmikuussa 2024. Yhteiset maagiset kokemukset inspiroivat yhteistyöhön; he ovat myös järjestämässä seuraavaa Egyptin ryhmämatkaa joulukuulle.

PÄIVÄN OHJELMA

10:00 Avaus: Pieni tutustumispiiri

10:30 Muinaisten myyttien viisaus,
– kuvitettu luento, Veli Martin

11:45 Tauko, keskustelua
– teetä / kahvia tarjolla

12:15 Egypti-Transmissio
– Jutta Niala

13:30 Meditatiivinen aistimatka
– Velin yläsävellaulu ja shamaanirumpu
– eteeriset öljyt Egyptin Assuanista
– Jutan perkussiot (mm. Hathorin helistimet, kristallipyramidi, äänimaljat, gongi, ylä-äänisoittimet)

14:30 Loppupiiri: Kokemusten purku

Veli Martin tunnetaan ennen kaikkea karismaattisena puhujana. Hänen tiensä kohti myyttisen elämänkatsomusta alkoi Englannin peltokuvioista v. 1997. Siitä lähtien hän on pitänyt satoja luentoja sekä tuottanut kymmeniä lehtiartikkeleita ja videoita Englannin mysteereiden lisäksi mm. kristustietoisuudesta, myyttisestä maailmankuvasta, Egyptistä ja Atlantiksesta sekä tekoälystä. Hän on vetänyt useita ryhmämatkoja mm. Brittein saarille ja Egyptiin. Koulutukseltaan hän on musiikkipedagogi (Sibelius-Akatemia ja Jyväskylän AMK).

Velistä ja hänen elämäntyöstään löydät lisää: https://martinkeitel.wixsite.com/sielunpuu

Jutta Niala on maanläheinen mystikko ja pitkän linjan joogi. Jutalla on 30 vuoden tietoinen matka henkisellä polulla kulkemisesta ja harjoittamisesta ja yli 25 vuoden monipuolinen kokemus päätoimisena hyvinvointialan yrittäjänä. Jutan toimenkuvaa ovat henkiseen kasvuun liittyvät kokonaisuudet, kanavointi, syvällinen hengitystyöskentely, äänimaljarentoutukset ja joogakoulutukset. Jutta luotsaa naisten mysteerikoulua, Shekinan Tytär-Bratha D’Shekinah®, jonka teemoja ovat sydäntietoisuus, erottelukyky, omaan voimaan linjautuminen, sisäinen potentiaali muutosvoimana ja henkinen alkemia.

Jutasta ja hänen elämäntyöstään löydät lisää: www.juttaniala.fi

 

Käytännön tiedot päivästä:

Aika ja paikka: la 27.4. klo 10 – 15, Kylätalo kehrä, Karjalohja
Hinta: Early bird 111 € 13.4. asti / 133 €, sisältää kahden ohjaajan ohjauksen: luennon, transmission, meditatiivisen aistimatkan ja eteeriset öljyt, kahvi/teetarjoilun.

Varaa oma paikkasi verkkokaupasta 15.4.2024 mennessä.

Maksettuasi verkkokaupassa, saat tervetulokirjeen ja tarkemmat tiedot päivästä.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot:

Ilmoittautumisesi on sitova, kun maksat verkkokaupassa, silloin sitoudut peruutusehtoihin. Huomioithan ystävällisesti, että verkkokauppamaksua ei palauteta. Päivän maksu on sitova koko summaltaan. Voit tarvittaessa antaa paikkasi jollekulle toiselle.