fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

n

Verkkokauppa – Jutta Niala

Kristustietoisuus retriitti 23.-24.3.2024 Majoitus yhden (1) hengen huoneessa

412,00  sis. Alv

Olet sydämellisesti tervetullut kokemukselliseen, Jutta Nialan ja Jaakko Muhosen yhteistyössä järjestämään Kristustietoisuus retriittiin.  Retriitti Helsingissä Kulttuurikeskus Sofiassa kutsuu hiljentymään ja voimaantumaan sekä kehollistamaan Kristusvaloa sinussa. Retriitti on kaunis ja koskettava viikonlopun matka henkiseen kirkastumiseen ja rakkauteen.

Retriitti on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea puhdasta henkistä rakkautta ja syvää Pyhän Hengen läsnäoloa. Retriitti auttaa sinua ylösnousemaan kohti Kristustietoisuuden ykseyden loistoa.

Lisää tietoa retriitistä löydät alta. VIELÄ VOIT ILMOITTAUTUA MUKAAN! 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Olet sydämellisesti tervetullut kokemukselliseen Kristustietoisuus retriittiin kulttuurikeskus Sofiaan hiljentymään ja voimaantumaan sekä kehollistamaan Kristusvaloa sinussa. Retriitti on kaunis ja koskettava viikonlopun matka henkiseen kirkastumiseen ja rakkauteen.

Lauantain ohjelma johdattelee sinut kotiinpaluun ja armon teemasta ykseyden sekä Pyhän Hengen pariin, joka siunaantuu Jumalan rakkauden kokemiseen sydämessä. Kristustietoisuus on rakkaudellinen liitto Jumalan kanssa Pyhän Hengen välityksellä.

Sunnuntain ohjelma punoo yhteen ylösnousemuksen teeman ja Kristusvalokehon sekä Kristusenergian laadun ja -tietoisuuden. Kristustietoisuus on syvää ykseyden, armon ja pyhyyden tietoisuutta, kuka sinä todella olet. Kristusvalossa sinusta tulee yksi, kokonainen, Pyhä ihminen.

Retriitin osiot avautuvat koettavaksi rukousmeditaation eri muodoilla, hiljaisuuden, kehollistavan rukouksen liikkeellä, hengityksen, pyhien laulujen ja sanojen kautta. Saat kokea ykseysvalon aktivaatioita, siunauksia, Pyhän Hengen voimaa, kanavointia ja transmissioita kahden ohjaajan kannattelemassa tilassa, jossa pyhä feminiini ja maskuliini ovat tasapainoisesti läsnä.

Retriitin huipentumat ovat lauantai-illan seremonia ja sunnuntain päätösseremonia Sofian kauniissa Pyhän Viisauden Kappelissa, jossa saat lisäksi henkilökohtaisen valosiunauksen.

Retriitti on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea puhdasta henkistä rakkautta ja syvää Pyhän Hengen läsnäoloa. Retriitti auttaa sinua ylösnousemaan kohti Kristustietoisuuden ykseyden loistoa.

Retriitin ohjaajat Jutta Niala ja Jaakko Muhonen ovat pitkän linjan henkisen polun kulkijoita ja Kristustietoisuuden kanavia. Retriitillä Jutta ja Jaakko yhdistävät voimansa kolmen vuosikymmenen ajalta. Heidän erilaisista ohjaustavoistaan samojen teemojen parissa muodostuu laaja kokonaisuus, joka johdattelee sinua kokemaan ja kehollistamaan sekä oivaltamaan ykseysvaloa ja -tietoisuutta.

Jutta on maanläheinen mystikko, henkinen alkemisti ja opettaja. Sisäisestä kasvusta syntyvä muutosvoima ihmisyydessä, sielunsuunnitelman todeksi eläminen, Kristustietoisuuden ja Pyhän Feminiinin kehollistaminen ovat Jutan kutsumuksen ytimessä. Vuonna 2023 hän perusti mysteerikoulun Shekinan Tytär – Bratha D’Shekinah®. Jutta ammentaa voimansa elämäänsä ja kutsumukseensa luonnosta, rukouksesta, uskosta elämään, yhteydestä ja johdatuksesta oman sielun ja alkulähteen voimassa.

Lisää Jutasta ja hänen elämäntyöstään löydät: www.juttaniala.fi

Jaakko on mystikko ja henkisen kasvun kirjailija. Hänen erikoisalaa on sydäntietoisuus ja ihmisen henkinen eheytyminen sekä ykseys. Jaakko on mieli-sielu dynamiikan ja filosofian uranuurtajia Suomessa sekä kirjoittanut aiheesta useita kirjoja. Mystikkona Jaakko tuntee suurta rakkautta Jumalaa kohtaan. Se on kaiken hänen toimintansa lähtökohta. Jaakko työskentelee Pyhän Hengen kanssa. Pyhän Hengen Voima ja Lupaus on suurimpia Siunauksia, mitä hänelle on elämässä tapahtunut.”

Lisää Jaakosta ja hänen elämäntyöstään löydät: www.sydäntietoisuus.fi

Retriitin tiedot:

Aika: lauantai 23.3. klo 9 – sunnuntai 24.3.2024 klo 18.

Paikka: Kulttuurikeskus ja kokoushotelli Sofia, Kallvikinniementie 35, 00980 Helsinki.

Hinta: 412 €. Hinta sisältää lounaat lauantaina ja sunnuntaina, aamiaisen sunnuntaina, majoituksen juuri remontoidussa upeassa yhden hengen huoneessa, kahden ohjaajan ohjauksen, valoaktivaatiot ja transmissiot, henkilökohtaisen valosiunauksen Jutan ja Jaakon välityksellä.

Kulttuurikeskus Sofia sijaitsee kauniissa maisemissa meren rannalla, joten sinulla on mahdollisuus nauttia myös ympäröivästä luonnosta ja sen rauhasta.

Sitova ilmoittautuminen ja oman paikan varaaminen verkkokaupasta. 

Peruutusehdot:

Ilmoittautuminen ja retriittimaksu ovat sitovia, lunastettuasi paikkasi verkkokaupasta sitoudut peruutusehtoihin. Mahdollisen peruuntumisen tullessa kyseeseen, voit nimetä sijastasi jonkun toisen. Lääkärintodistusta vastaan on mahdollista saada takaisin 250€ retriitin kokonaismaksusta.