fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

n

Verkkokauppa – Jutta Niala

Kristustietoisuus retriitti ”VALOIHMINEN” 26.-27.10.2024 Majoitus kahden (2) hengen huoneessa

372,00  sis. Alv

Olet sydämellisesti tervetullut kokemukselliseen, Jutta Nialan ja Jaakko Muhosen yhteistyössä järjestämään Kristustietoisuus retriittiin teemalla ”VALOIHMINEN”.  Retriitti Helsingissä Kulttuurikeskus Sofiassa kutsuu hiljentymään ja voimaantumaan sekä kehollistamaan Kristusvaloa sinussa. Retriitti on kaunis ja koskettava viikonlopun matka henkiseen kirkastumiseen ja rakkauteen.

Retriitti on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea puhdasta henkistä rakkautta ja syvää Pyhän Hengen läsnäoloa. Retriitti auttaa sinua ylösnousemaan kohti Kristustietoisuuden ykseyden loistoa.

Lisää tietoa retriitistä löydät alta. 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Kristustietoisuus retriitti – Valoihminen Kulttuurikeskus Sofia la 26. – su 27.10.2024
Vetäjinä Jutta Niala ja Jaakko Muhonen

Olet sydämellisesti tervetullut kokemukselliseen Kristustietoisuus retriittiin kulttuurikeskus Sofiaan hiljentymään ja voimaantumaan sekä kehollistamaan Kristusvaloa sinussa. Retriitti on kaunis ja koskettava viikonlopun matka henkiseen kirkastumiseen ja rakkauteen. Tämän retriittiviikonlopun teemana on Valoihminen.

Lauantai päivä auttaa sinua sytyttämään Kristustietoisuuden fyysisessä kehossa. Teemme päivän aikana fyysisen kehon siunauksia ja kehollistavia solutason valoaktivaatioita sekä Valorukousta. Uudistamme ja aktivoimme sielunsopimukset, jotta voit syntyä uudelleen Valossa. Valoihminen kokee Valoa kaikkialla itsessä. Valoa on laskeutunut aineeseen ja loistaa pyhää rakkautta ja ykseyttä. Valoihminen on vahvasti yhdessä Äiti Maan valoon ja valoverkostoon.

Sunnuntaina uudistamme ja syvennämme Valoyhteyksiä Pyhään Henkeen ja johdatuksen kauniiseen ykseyskenttään. Nostamme mielen kokonaisvaltaisesti Valoon, josta käsin opimme ajattelemaan ja tuntemaan sekä luomaan elämäämme. Valoihminen on laajentunut kosmiseksi ihmiseksi. Hän ajattelee Valossa sekä elää kauniissa liikkeessä olevassa ykseyden johdatuksessa ja oikea-aikaisuudessa.

Retriitin osiot avautuvat koettavaksi rukousmeditaation eri muodoilla, hiljaisuuden, kehollistavan rukouksen, hengityksen, pyhien laulujen ja sanojen kautta. Saat kokea ykseysvalon aktivaatioita, siunauksia, Pyhän Hengen voimaa, kanavointia ja transmissioita kahden ohjaajan kannattelemassa tilassa, jossa pyhä feminiini ja maskuliini ovat tasapainoisesti läsnä.

Retriitin huipentumat ovat lauantai-illan seremonia ja sunnuntain vihkimys Valoportaalissa Sofian kauniissa Kappelissa.

Retriitti on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea puhdasta henkistä rakkautta ja syvää Pyhän Hengen läsnäoloa. Retriitti auttaa sinua ylösnousemaan kohti Kristustietoisuuden ykseyden loistoa sekä Valoihmisenä elämistä.

Retriitin ohjaajat Jutta Niala ja Jaakko Muhonen ovat pitkän linjan henkisen polun kulkijoita ja Kristustietoisuuden kanavia. Retriitillä Jutta ja Jaakko yhdistävät voimansa kolmen vuosikymmenen ajalta. Heidän erilaisista ohjaustavoistaan samojen teemojen parissa muodostuu laaja kokonaisuus, joka johdattelee sinua kokemaan ja kehollistamaan sekä oivaltamaan ykseysvaloa ja -tietoisuutta.

Jutta on maanläheinen mystikko, henkinen alkemisti ja opettaja. Sisäisestä kasvusta syntyvä muutosvoima ihmisyydessä, sielunsuunnitelman todeksi eläminen, Kristustietoisuuden ja Pyhän Feminiinin kehollistaminen ovat Jutan kutsumuksen ytimessä. Vuonna 2023 hän perusti mysteerikoulun Shekinan Tytär – Bratha D’Shekinah®. Jutta ammentaa voimansa elämäänsä ja kutsumukseensa luonnosta, rukouksesta, uskosta elämään, yhteydestä ja johdatuksesta oman sielun ja alkulähteen voimassa.
Lisää Jutasta ja hänen elämäntyöstään löydät: www.juttaniala.fi

Jaakko on mystikko ja henkisen kasvun kirjailija. Hänen erikoisalaansa on sydäntietoisuus ja ihmisen henkinen eheytyminen sekä ykseys. Jaakko on mielisielu dynamiikan ja filosofian uranuurtajia Suomessa sekä kirjoittanut aiheesta useita kirjoja. Mystikkona Jaakko tuntee suurta rakkautta Jumalaa kohtaan. Se on kaiken hänen toimintansa lähtökohta. Jaakko työskentelee Pyhän Hengen kanssa. Pyhän Hengen Voima ja Lupaus on suurimpia Siunauksia, mitä hänelle on elämässä tapahtunut.”
Lisää Jaakosta ja hänen elämäntyöstään löydätwww.sydäntietoisuus.fi

Retriitin tiedot:
Aika: lauantai 26.10. klo 9 – sunnuntai 27.10.2024 klo 18.
Paikka: Kulttuurikeskus ja kokoushotelli Sofia, Kallvikinniementie 35, 00980 Helsinki.

SINULLA ON MAHDOLLISUUS VALITA RETRIITTIPAKETTISI KOLMESTA ERI VAIHTOEHDOSTA:
Ilman majoitusta, majoitus kahden hengen huoneessa ja majoitus yhden hengen huoneessa. Kaikki hinnat sisältävät lounaan lauantaina ja sunnuntaina, kahden ohjaajan ohjauksen, valoaktivaatiot ja transmissiot, henkilökohtaisen valosiunauksen Jutan ja Jaakon välityksellä. Majoitushinnat sisältävät lisäksi aamiaisen sunnuntaina. Kulttuurikeskus Sofia sijaitsee kauniissa maisemissa meren rannalla, joten sinulla on mahdollisuus nauttia myös ympäröivästä luonnosta ja sen rauhasta. Sitova ilmoittautuminen ja oman paikkasi varaaminen verkkokaupasta.

Retriitti ilman majoitusta 295 €
Retriitti, majoitus kahden hengen huoneessa 372 €
Retriitti, majoitus yhden hengen huoneessa, 412 €

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen ja retriittimaksu ovat sitovia, lunastettuasi paikkasi verkkokaupasta sitoudut peruutusehtoihin. Mahdollisen peruuntumisen tullessa kyseeseen, voit nimetä sijastasi jonkun toisen. Lääkärintodistusta vastaan on mahdollista saada takaisin 250€ retriitin kokonaismaksusta.

Sydämellä, lämmöllä tervetuloa
Jutta ja Jaakko