fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

n

Verkkokauppa – Jutta Niala

Olo-Sointu Peter Hess® äänimaljarentoutus sunnuntaina 21.4.24 Knipnäs, Tammisaari

20,00  sis. Alv

Olet sydämellisesti tervetullut ihanaan äänimaljarentoutukseen laadukkaan ja vastuullisen Peter Hess® syvärentoutusmetodin parissa. Mukana paljon tykätyt kosmiset soinnut ylä-äänisoittimilla. Kosmiset soinnut punoutuvat kauniisti äänimaljojen sointumaailmaan. Kokonaisuus on saanut erittäin hyvän vastaanoton.

Metodi vaikuttaa kokonaisvaltaisesti; rentoutumisen lisäksi saat palautua. Syvärentoutus rauhoittaa hermostoa ja ylivirittyneisyyttä. Tunnin mittaisen äänimaljarentoutuksen vaikutus voi auttaa sinua nukkumaan paremmin.

Tämä on upea tapa lopettaa viikonloppu ja asettua tulevaan viikkoon.

Kuvaus

Olo-Sointu äänimaljarentoutus ja kosmiset äänet sunnuntaina 21.4.2024 klo 17:30 – 18:30 Knipnäsissä, Raaseporissa 

Olet sydämellisesti tervetullut ihanaan äänimaljarentoutukseen laadukkaan ja vastuullisen Peter Hess® syvärentoutusmetodin parissa. MUKANA UUTENA KOSMISIA ÄÄNIÄ UUSILLA SOITTIMILLA. Kosmiset äänet punoutuvat kauniisti äänimaljojen sointumaailmaan.

Metodi vaikuttaa kokonaisvaltaisesti; rentoutumisen lisäksi saat palautua. Syvärentoutus rauhoittaa hermostoa ja ylivirittyneisyyttä. Tunnin mittaisen äänimaljarentoutuksen vaikutus voi auttaa sinua nukkumaan paremmin.

Tämä on upea tapa lopettaa viikonloppu ja asettua tulevaan viikkoon.

Olo-Sointu äänimaljarentoutus perustuu Peter Hess® syvärentoutusmetodiin, äänimaljoista syntyvien äänten ja äänien resonanssiin.  Olo-Soinnun ”Sointukylvyssä” käytän äänimaljoja ja gongia, joissa on lempeän vahva, kaunis ja kirkas sointu. Niiden muodostama äänitila johdattaa kokemaan ajatonta aikaa eli tyyntä syvän hiljaisuuden hetkeä. Ajattoman ajan kokemisessa kehomielemme voi löytää sisäisen eheytymisen voiman.

Voit tuntea vaikuttavan eheyttävästi kehoon ja mieleen. Kehossamme oleva vesi kuljettaa äänen värähtelyn syvälle lihaksiin ja aina solutasolle asti mahdollistaen syvän rentoutumisen tilan. Metodi voi vaikuttaa alueilla minne klassisella hieronnalla ei päästä. Äänien ja niiden värähtelyn vaikutus tunnetaan rentouttavana, virkistävänä ja tasapainottavana. Ne palauttavat ehtyneet voimavarat.

Kehon eri alueet resonoivat äänien kanssa eri taajuuksilla. Kehon erilaiset resonointitaajuudet on huolella huomioitu äänimaljojen valmistuksessa; erilaiset maljat on valmistettu resonoimaan tietyille kehon alueille. Tämä mahdollistaa kokonaisvaltaisen harmonisen tilan rentoutumisen aikana.

Saksalaisella Peter Hess instituutilla on pitkäaikainen kokemus äänihoitajien koulutuksesta. Instituutti tekee jatkuvasti tutkimustyötä äänen vaikutuksesta yhteistyössä neurologian, pedagogiikan, psykologian sekä muiden tieteen alojen erityisosaajien kanssa. Äänimaljametodi perustuu yli 5000 vuotta vanhaan Veda-menetelmään.

Äänimaljarentouttaja Jutta Niala on sertifioitu Peter Hess ® metodin harjoittaja. Jutta on opiskellut useamman vuoden metodia Suomessa Peter Hess® instituutin valtuuttamassa Medi-Sound akatemiassa. 

Jutta on myös henkinen kanssakulkija ja mentori, Reiki Master, Peter Hess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess® Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja, Elämänkosketus hoitaja, ykseystietoisuuden ja pyhän femiinin kanava. Jutalla on yli 25 vuoden monipuolinen kokemus henkisen polun harjoittamisesta, mentoroinnista ja ohjaamisesta.

aika: sunnuntai 21.4.2024 klo 17:30 – 18:30
Paikka: Kinpnäs hyvinvointikeskus, Tammisaari, Raasepori
hinta: 20 € / henkilö, sisältää teetarjoilun

Huomioithan ystävällisesti, että maksettua äänimaljarentoutusmaksua ei palauteta. Voit tarvittaessa nimetä tilallesi toisen henkilön.

Lisää minusta ja elämäntyöstäni löydät:
www.juttaniala.fi
Instagram: @juttaniala
Facebook: Jutta Niala