fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

n

Verkkokauppa – Jutta Niala

”Pohjolan Pyhä Maa” retriitti naisille ja miehille 28.-30.6.2024 Tuomiston Kartano

222,00  sis. Alv

Pohjolan Valon Heimo! Tätä on pyydetty paljon ja nyt se on täällä, mysteerikouluni tarjonta avautuu nyt sekä naisille että miehille. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan henkisen polun kulkija ja valotyöntekijä.

Viikonlopun pituinen retriitti Tuomiston Kartanolla on matka Pohjolan Pyhän Maan ikiaikaiseen voimaan, joka sykkii peruskalliomme kannattelemana.

Pohjolan Pyhä Maa aukaisee viisautensa elementtien välityksellä. Maa, vesi, tuli, ilma ja eetteri elementti kutsuvat sinua asettumaan kehoosi, vahvaan maayhteyteen.

Retriitti sisältää monipuolisen harjoituskokonaisuuden. Toteutamme meditaatioita, hengitystietoisuusharjoituksia, somaattista liikettä, rukous/sielutanssia, rentoutuksia ja pyhiä valokielen mantroja elementteihin liittyen.

Lisää tietoja retriitistä löydät alempaa.

Kuvaus

POHJOLAN PYHÄ MAA
Retriitti naisille ja miehille Tuomiston Kartanolla 28. – 30.6.2024

Pohjolan Valon Heimo!
Tätä on pyydetty paljon ja nyt se on täällä, mysteerikouluni tarjonta avautuu nyt sekä naisille että miehille. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan henkisen polun kulkija ja valotyöntekijä.

Viikonlopun pituinen retriitti Tuomiston Kartanolla on matka Pohjolan Pyhän Maan ikiaikaiseen voimaan, joka sykkii peruskalliomme kannattelemana.

Pohjolan Pyhä Maa aukaisee viisautensa elementtien välityksellä:
Maa, vesi, tuli, ilma ja eetteri elementti kutsuvat sinua asettumaan kehoosi, vahvaan maayhteyteen. Pohjolan Pyhä Maa on portaali Äiti Maan ytimeen ja kosmiseen ulottuvuuteen, Gaia Sophian sieluolemukseen.

Retriitti sisältää monipuolisen harjoituskokonaisuuden:
Toteutamme meditaatioita, hengitystietoisuusharjoituksia, somaattista liikettä, rukous/sielutanssia, rentoutuksia ja pyhiä valokielen mantroja elementteihin liittyen. Harjoitukset avaavat mahdollisuuden oivaltaa elementtejä sinussa ja vahvistavat yhteyttäsi Pohjolan omaan viisauteen. Pyhien mantrojen värähtelyt avautuvat kehossasi olevan veden välityksellä solutasolle asti äänesi voimassa. Yhteinen äänitilamme on portaali, jonka avulla luomme ykseystietoisuuden kenttää.

Harjoitukset tarjoavat kokemuksia myös kehosi viisaudesta:
Kehosi ilmentää luontoa, sen elementtejä, muotoja ja syklejä. Kehosi sykkii orgaanisena pulssina, yhdistyen alati muuntuvaan, elävään kaikkeuden energiaan ympärillään.

Hyödynnämme viikonlopun aikana luontoa Tuomiston Kartanon ympäristössä:
 Teemme Pohjolan Pyhän Maan seremoniat Kartanon kivikehässä ja lähellä oleva järvi tarjoaa sylin vesielementin kokemiseen. Ota oma rumpusi tai muu soittimesi mukaan! Luomme yhdessä äänimaailmaa sisäiselle matkalle, avaudumme vastaanottamaan inspiraatioita elementeistä ja luonnosta.

Suorana kanavointina ohjatut harjoitukset räätälöityvät nyt-hetkissä ryhmän energian mukaan:
Valjastamme kehon orgaanisuuden avulla sisäisen potentiaalin kirkastumaan ykseystietoisuudessa.

Toteutamme valotyötä samanaikaisuuden piirissä valomaailman kanssa ja ykseystietoisuuden kenttä avaa Pohjolan Valon portaalin. Samanaikaisuuden piiri vahvistaa valoverkostoa Pohjolasta kaikkialle Äiti Maan syliin.

POHJOLAN PYHÄN MAAN KUTSU

Tietoisuus tietoisuudessa,
hengitys hengityksessä,
liike liikkeessä,
ääni äänessä.

Niin sisällä kuin ulkona.
Niin kehossa kuin luonnossa.
Niin mikrokosmoksessa kuin makrokosmoksessa.

Maa maassa,
vesi vedessä,
tuli tulessa,
ilma ilmassa,
eetteri eetterissä.

Ikiaikainen Pohjolan Voima voimassasi,
Kirkas Pohjolan Valo valonasi.
Puhdas Pohjolan Sielu sointuna sielussasi.


Kuuletko sydämessäsi Pohjolan Pyhän Maan kutsun?

Osallistuaksesi et tarvitse mitään etukäteistietoja tai -taitoja, riittää että olet sinä, aitona ja ainutlaatuisena itsenäsi.

Aika ja paikka: pe klo 16 28.6. – su klo 15 30.6.20254 Tuomiston Kartano, Riippiläntie 32 Karkku / Sastamala, 38100
Hinta:

  • ohjaus EARLY BIRD 190 € on voimassa 15.5.2024 asti, jonka jälkeen normaalihinta on 222 €. Maksamalla verkkokaupassani, varmistat paikkasi retriitillä.
  • Majoitus täysihoidolla on 280 €, laskutuksen majoituksesta toteuttaa Tuomiston Kartano ennen retriittiä.

Ilmoittauduttuasi saat retriittikirjeen tarkempine tietoineen ja aikatauluineen.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot:

Ilmoittautumisesi on sitova, kun maksat 190 € verkkokaupassani. Ilmoittautuessasi sitoudut peruutusehtoihin. Verkkokauppamaksua ei palauteta. Retriitin maksu on sitova koko summaltaan (ohjaus ja majoitus). Huomioithan ystävällisesti, että maksamatta jättäminen ei ole peruutus, ilmoitathan peruutuksesta aina kirjallisesti sähköpostilla. Voit tarvittaessa antaa paikkasi jollekulle toiselle. Lääkärintodistusta vastaan on mahdollista saada palautus loppumaksusta. Alle muutamaa viikkoa ennen retriitin alkamispäivää tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi hinta.

Ohjaajasta:

Olen Jutta Niala, maanläheinen mystikko, Mysteerikoulu Shekinan Tytär-Bratha D’Shekinah® perustaja, Kristustietoisuuden ja pyhän feminiinin kanava ja pitkän linjan joogi.

Minulla on 30 vuoden tietoinen matka henkisellä polulla kulkemisesta ja harjoittamisesta sekä yli 25 vuoden monipuolinen kokemus päätoimisena hyvinvointialan yrittäjänä.

Henkisen mentorin, näkijän, kanavoijan taustaani:
Henkisyys on minulle luonnollinen, konstailematon asia. Olen maanläheinen mystikko ja elämän moniulotteisuus (myös näkymätön elämä) on aina ollut minulle totta.

Olen toiminut parikymmentä vuotta energiatyöskentelyn, energiahoitojen, äänen käytön, selväaistien ja kanavoinnin parissa. Olen opiskellut Peter Hess® äänimaljametodia useamman vuoden Medi-Sound Akatemiassa Suomessa, teen äänimaljarentoutuksia ryhmille ja yksilöille.

Työni tärkeä perusta on maanläheisesti yhdistää ihmisyyden eri puolet, tuoda näkyväksi näkymätön viisas itsessä. Hyödynnän sitoutunutta henkistä harjoittamistani ja kokemuksistani syntyneitä oivalluksia palveluideni tarjonnassa. Mentoroin ja räätälöin jooga- ja henkisiä harjoituksia sisäisen kasvun tueksi.

Viime vuonna aukaisin naisten mysteerikoulun Shekinan Tytär-Bratha D’Shekinah®, jonka teemoja ovat sydäntietoisuus, erottelukyky, omaan voimaan linjautuminen, sisäinen potentiaali muutosvoimana ja henkinen alkemia. Mysteerikoulun tarjonta ja palveluni ovat kehollistavia, henkisen harjoittamisen ytimessä on aina keho.

Joogan toimenkuvani on ollut laaja; Olen ollut perustamassa hyvinvointikeskusta Keski-Uudellemaalle ja minulla on ollut kaksi eri joogastudiota, joita olen luotsannut 10 vuotta.

Olen ohjannut tuhansia viikkotunteja, joogaa yritysryhmille ja yhteisöille sekä erityisryhmien joogaa (syömishäiriöiset, seniorit, näkövammaiset, liikuntarajoitteiset, diabeetikot, reumaatikot, epileptikot, väkivaltaa kokeneiden traumaryhmät). Kehitin aikoinaan vesijoogan (AquaSoul®), jota ohjasin terapia-altaassa.

Olen pitänyt terapeuttisen joogan vastaanottoa Lääkäriasema Sofianovassa ja tehnyt vuosia pioneerityötä Naisten Linjan kanssa. Kehitimme väkivaltaa kokeneille naisille toipumisen tueksi Olo-Turva kokonaisuuden, jota ohjasin.

Olen ohjannut satoja syventäviä kursseja, workshopeja ja retriittejä Suomessa ja ulkomailla tuhansille ihmisille ja toiminut pääopettajana ensimmäisessä Pohjoismaisessa kolmivuotisessa Vijnana joogaopettajakoulutuksessa (800 h). Joogan parissa tällä hetkellä mentoroin ja teen syventäviä koulutuksia pitkään jooganneille ja joogaohjaajille.