d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

n

Verkkokauppa – Jutta Niala

”Pyhä Pimeys – valon synnyttäjä” naisten retriitti 24.-26.11.2023 Tuomiston Kartano

333,00  sis. Alv

Pyhä Pimeys – valon synnyttäjä naisten retriitti on kaunis, koskettava ja kehollistava matka elämän syvään alkulähteen voimaan alkumeren syliin,  Jumalallisen Äidin ilmentymän, Mustan Madonnan initiaatiomatka pyhästä pimeydestä valoon, Kristusvalon kirkkauteen. 

Tämä ainutlaatuinen retriitti toteutuu upean energian Tuomiston Kartanossa, marraskuisen luonnon pimeyden sylissä. 

Paikkoja on rajoitetusti, osa on jo varattu. Varaa oma paikkasi pian! 

Tuotetunnus (SKU): jn-0722 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Mysteerikoulun Shekinan Tytär – Bratha D’Shekina® retriitissä sukellamme pyhän pimeyden mysteeriin, kaiken elämän alkulähteen voimaan, kosmisen alkumeren tilaan, jossa ei ole mitään ja jossa on kaikki.

Mitä tapahtuu, kun avaudut kellumaan ei tietämisen tilaan?
Miltä tuntuu olla Jumalallisen Äidin siunaavassa kannattelussa?

Jumalallisen Äidin, Mustan Madonnan Kristallisen valon kyyneleet syleilevät sinua syntymään yhä laajempaan heräämisen tilaan ja siunaavat olemustasi Pyhän Pimeyden, kosmisen kohdun luojattareksi kohtutietoisuudessasi.

Pyhän pimeyden sylissä tumman veden mysteeri paljastaa hoivaavan, lempeän ja voimaannuttavan olemuksensa. Pyhimmästä pyhimmässä pimeydessä syntyy kirkkain ja puhtain valo.

Antautuvassa, korkeimmalle omistautuvassa kehollistavan rukouksesi tilassa oman olemuksesi pyhyys voi avautua koettavaksi.

Millaisena sinun sielusi rukous heijastuu kehotemppeliisi ja tietoisuuteesi pyhän pimeyden alkutilasta, kosmisen kohdun sylistä?

Somaattinen ja kehollistava pyhän feminiinin retriittikokonaisuus on vuorovaikutuksellinen tila sisäisen ja ulkoisen maailman tanssia, se ohjaa kokemaan elämänvoimasi hengittävää, alati liikkuvaa rytmiä. Se tuo näkyväksi ja koettavaksi tauot, joiden olemuksen syvä hiljaisuus on kehoa, mieltä ja sydäntä ravitseva tila.

Harjoituspolkujen elementtejä ovat sielu/rukoustanssi, somaattinen liike, ääni, hengitys, meditaatiot, pyhät sanat ja mantrat, pyhä geometria ja valomaailman kauniita, yllätyksellisiä elementtejä luovuuteen liittyen.

Saat retriitiltä matkaevääksi valoasi vahvistavia ja energisoivia harjoituksia. Pyhän pimeyden teema tarjoaa valtavan kauniin tilan kokemuksellisiin, sisäisiin oivalluksiin vuoden lopun merkityksestä Kristusvaloon liittyen.

Retriitti alkaa pyhän pimeyden seremonialla ja päättyy Kristusvalon pyhään piiriin.

Iltaisin kokoonnumme jakamisen piiriin, jossa yhteisöllisyyden ilo ja jokaisen piirissä olijan ainutlaatuinen viisaus tulevat näkyviksi ja kuulluiksi. Saat nauttia asioiden laskeutumisesta sinuun erilaisuuden rikkaudessa, jossa monipuoliset kokemuksemme kutovat kauniin oivallusten kudelman.

Päätämme illat harmoniseen äänimaailmaan syvärentoutuksissa gongin ja äänimaljojen parissa.

Temppelitilaamme ympäröivät valomaailman kertaantuvat samanaikaisuuden voiman piirit, joiden alkeminen olemus on pyyteetöntä rakkautta, rauhaa ja armoa. Kaikki ohjaus tapahtuu suorana kanavointina nyt-hetkissä ryhmän energian huomioiden.

Marraskuinen luonto tukee retriitin teemaa olemuksellaan, saamme nauttia talven hiljaisesta luonnosta.

Tuomiston Kartanon upea, korkeavärähteinen energia, kauniit tilat ja kaikkia aisteja hivelevä herkullinen ruoka tarjoavat sinulle hemmottelevat hyvinvoinnin puitteet.

Varaa oma paikkasi pian – EARLY BIRD hinta ohjauksesta 275 € on voimassa 31.8. asti.

Ainutlaatuinen ja ihana sinä, olet sydämellisesti tervetullut luomaan rinnallani valomaailman suorassa ohjauksessa. Sinun ei tarvitse osata/tietää mitään etukäteen. Tule sellaisena kuin olet, sillä olet jo täydellinen.
Jutta

Sitovat ilmoittautumiset ja info: info@sieluolemus.fi
Saat maksutiedot ilmoittautuessasi.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot:

Ilmoittautuessasi sitoudut peruutusehtoihin ja saat maksutiedot. Ilmoittautumismaksu on 150 €, jota ei palauteta. Retriitin maksu on sitova koko summaltaan. Huomioithan ystävällisesti, että maksamatta jättäminen ei ole peruutus, ilmoitathan peruutuksesta aina kirjallisesti sähköpostilla. Voit tarvittaessa antaa paikkasi jollekulle toiselle. Lääkärintodistusta vastaan on mahdollista saada palautus loppumaksusta. Alle viikko ennen retriitin alkamispäivää tehdystä peruutuksesta veloitetaan täysi hinta.

Aika: perjantai 24.11. klo 16 alkaen – sunnuntai 26.11. klo 15
Paikka: Tuomiston Kartano, Riippiläntie 32 Karkku / Sastamala, 38100
Ohjauksen hinta: 333 €
Täysihoito, sisältäen majoituksen ja ateriat Tuomiston kartanolla: 280 €, Tuomiston Kartano laskuttaa majoituksen.

Retriitin ohjaajana toimii Mysteerikoulun Shekinan Tytär – Bratha D’Shekina® perustaja Jutta Niala:
Jutta on mystikko, myös Elämänkosketus hoitaja, Kristustietoisuuden ja pyhän femiinin kanava, henkinen kanssakulkija ja mentori, Reiki Master, Peter Hess® äänimaljametodin harjoittaja, Emily Hess® Sound of Yoga teacher, sertifioitu Vijnana joogaopettaja. Jutalla on yli 25 vuoden monipuolinen kokemus henkisen polun harjoittamisesta, mentoroinnista ja ohjaamisesta.

Lisää minusta ja elämäntyöstäni löydät:
www.juttaniala.fi

www.vijnanajooga.fi

Instagram: @juttaniala 

Copyright © Nataraja Yoga – Jutta Niala – kaikki oikeudet pidätetään

Lisätiedot

koko maksu / varausmaksu

Maksan koko kurssimaksun kerralla