fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

Image Alt
Uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje, saat kuukausittain energiakatsauksen ja valomaailman timanttista henkistä mentorointia kuukauden energiaan liittyen

Miten tämä vuosi on alkanut sinulla? Upea kahdeksikon vuosi, jossa on paljon runsautta, mahdollisuuksia ja toisaalta se kutsuu olemaan hyvin tietoinen kaikesta, mikä ei enää palvele ja vapautumaan turhasta.

Saat kuukausittain kanavoidun energiakatsauksen ja valomaailman timanttista, arvokasta henkistä mentorointia kuukauden energiaan liittyen. 

Kanavoinneissa kerrotaan kunkin kuukauden energioista ja tärkeistä teemoista, jotka auttavat sinua navigoimaan kuukauden mielenkiintoisissa hetkissä.  Saat korkean valon henkistä mentorointia, minkälaisia asioita voit huomioida ja miten voit työstää niitä hyödyntääksesi helmikuun energioita elämässäsi, arjessasi, henkisellä polullasi, kutsumustyössäsi.

Kuukausikirjeet, samoin kuin kaikki muu tarjontani, perustuu sinun tukemiseesi matkallasi ja oman täyden potentiaalisi löytämiseen sekä valjastamiseen sinun ja elämäsi hyväksi ja sitä kautta yhteiseen hyvään.
Kuukausittaisten uutiskirjeiden kautta valomaailma kutsuu sinua astumaan yhä laajempaan omaan voimaasi ja loistamaan valoa, joka olet.

Antoisia, voimauttavia ja oivalluttavia lukuhetkiä.

Rakkauden ilossa ja valossa,
Jutta

Jutta Niala -postituslista sisältää mysteerikoulun tarjonnan, kanavoinnit, naistenpiirit, äänimaljarentoutukset ja retriitit.

Joogaryhmä -postituslista sisältää tietoa joogapalveluistani mm. joogakoulutukset, retriitit ja joogalomat.