fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

Image Alt
Kristustietoisuus retriitti

Valoihminen retriitti 26.-27.10.

Kristustietoisuus retriitti 26. - 27.10.2024 Kulttuurikeskus Sofia, Helsinki

Valoihminen

Olet sydämellisesti tervetullut kokemukselliseen, Jutta Nialan ja Jaakko Muhosen yhteistyössä järjestämään Kristustietoisuus retriittiin teemalla ”VALOIHMINEN”. Retriitti Helsingissä Kulttuurikeskus Sofiassa kutsuu hiljentymään ja voimaantumaan sekä kehollistamaan Kristusvaloa sinussa. Retriitti on kaunis ja koskettava viikonlopun matka henkiseen kirkastumiseen ja rakkauteen. Retriitti on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea puhdasta henkistä rakkautta ja syvää Pyhän Hengen läsnäoloa. Retriitti auttaa sinua ylösnousemaan kohti Kristustietoisuuden ykseyden loistoa.

Kristustietoisuus retriitti – Valoihminen Kulttuurikeskus Sofia la 26. – su 27.10.2024
Vetäjinä Jutta Niala ja Jaakko Muhonen

Olet sydämellisesti tervetullut kokemukselliseen Kristustietoisuus retriittiin kulttuurikeskus Sofiaan hiljentymään ja voimaantumaan sekä kehollistamaan Kristusvaloa sinussa. Retriitti on kaunis ja koskettava viikonlopun matka henkiseen kirkastumiseen ja rakkauteen. Tämän retriittiviikonlopun teemana on Valoihminen.

Lauantai päivä auttaa sinua sytyttämään Kristustietoisuuden fyysisessä kehossa. Teemme päivän aikana fyysisen kehon siunauksia ja kehollistavia solutason valoaktivaatioita sekä Valorukousta. Uudistamme ja aktivoimme sielunsopimukset, jotta voit syntyä uudelleen Valossa. Valoihminen kokee Valoa kaikkialla itsessä. Valoa on laskeutunut aineeseen ja loistaa pyhää rakkautta ja ykseyttä. Valoihminen on vahvasti yhdessä Äiti Maan valoon ja valoverkostoon.

Sunnuntaina uudistamme ja syvennämme Valoyhteyksiä Pyhään Henkeen ja johdatuksen kauniiseen ykseyskenttään. Nostamme mielen kokonaisvaltaisesti Valoon, josta käsin opimme ajattelemaan ja tuntemaan sekä luomaan elämäämme. Valoihminen on laajentunut kosmiseksi ihmiseksi. Hän ajattelee Valossa sekä elää kauniissa liikkeessä olevassa ykseyden johdatuksessa ja oikea-aikaisuudessa.

Retriitin osiot avautuvat koettavaksi rukousmeditaation eri muodoilla, hiljaisuuden, kehollistavan rukouksen, hengityksen, pyhien laulujen ja sanojen kautta. Saat kokea ykseysvalon aktivaatioita, siunauksia, Pyhän Hengen voimaa, kanavointia ja transmissioita kahden ohjaajan kannattelemassa tilassa, jossa pyhä feminiini ja maskuliini ovat tasapainoisesti läsnä.

Retriitin huipentumat ovat lauantai-illan seremonia ja sunnuntain vihkimys Valoportaalissa Sofian kauniissa Kappelissa.

Retriitti on ainutlaatuinen mahdollisuus kokea puhdasta henkistä rakkautta ja syvää Pyhän Hengen läsnäoloa. Retriitti auttaa sinua ylösnousemaan kohti Kristustietoisuuden ykseyden loistoa sekä Valoihmisenä elämistä.

Retriitin ohjaajat Jutta Niala ja Jaakko Muhonen ovat pitkän linjan henkisen polun kulkijoita ja Kristustietoisuuden kanavia. Retriitillä Jutta ja Jaakko yhdistävät voimansa kolmen vuosikymmenen ajalta. Heidän erilaisista ohjaustavoistaan samojen teemojen parissa muodostuu laaja kokonaisuus, joka johdattelee sinua kokemaan ja kehollistamaan sekä oivaltamaan ykseysvaloa ja -tietoisuutta.

Jutta on maanläheinen mystikko, henkinen alkemisti ja opettaja. Sisäisestä kasvusta syntyvä muutosvoima ihmisyydessä, sielunsuunnitelman todeksi eläminen, Kristustietoisuuden ja Pyhän Feminiinin kehollistaminen ovat Jutan kutsumuksen ytimessä. Vuonna 2023 hän perusti mysteerikoulun Shekinan Tytär – Bratha D’Shekinah®. Jutta ammentaa voimansa elämäänsä ja kutsumukseensa luonnosta, rukouksesta, uskosta elämään, yhteydestä ja johdatuksesta oman sielun ja alkulähteen voimassa.
Lisää Jutasta ja hänen elämäntyöstään löydät: www.juttaniala.fi

Jaakko on mystikko ja henkisen kasvun kirjailija. Hänen erikoisalaansa on sydäntietoisuus ja ihmisen henkinen eheytyminen sekä ykseys. Jaakko on mielisielu dynamiikan ja filosofian uranuurtajia Suomessa sekä kirjoittanut aiheesta useita kirjoja. Mystikkona Jaakko tuntee suurta rakkautta Jumalaa kohtaan. Se on kaiken hänen toimintansa lähtökohta. Jaakko työskentelee Pyhän Hengen kanssa. Pyhän Hengen Voima ja Lupaus on suurimpia Siunauksia, mitä hänelle on elämässä tapahtunut.”
Lisää Jaakosta ja hänen elämäntyöstään löydät:  www.sydäntietoisuus.fi

Retriitin tiedot:
Aika: lauantai 26.10. klo 9 – sunnuntai 27.10.2024 klo 18.
Paikka: Kulttuurikeskus ja kokoushotelli Sofia, Kallvikinniementie 35, 00980 Helsinki.

SINULLA ON MAHDOLLISUUS VALITA RETRIITTIPAKETTISI KOLMESTA ERI VAIHTOEHDOSTA:
Ilman majoitusta, majoitus kahden hengen huoneessa ja majoitus yhden hengen huoneessa. Kaikki hinnat sisältävät lounaan lauantaina ja sunnuntaina, kahden ohjaajan ohjauksen, valoaktivaatiot ja transmissiot, henkilökohtaisen valosiunauksen Jutan ja Jaakon välityksellä. Majoitushinnat sisältävät lisäksi aamiaisen sunnuntaina. Kulttuurikeskus Sofia sijaitsee kauniissa maisemissa meren rannalla, joten sinulla on mahdollisuus nauttia myös ympäröivästä luonnosta ja sen rauhasta. Sitova ilmoittautuminen ja oman paikkasi varaaminen verkkokaupasta.

Retriitti ilman majoitusta 295 €
Retriitti, majoitus kahden hengen huoneessa 372 €
Retriitti, majoitus yhden hengen huoneessa, 412 €

VARAA OMA PAIKKASI VERKKOKAUPASTA.

Peruutusehdot: Ilmoittautuminen ja retriittimaksu ovat sitovia, lunastettuasi paikkasi verkkokaupasta sitoudut peruutusehtoihin. Mahdollisen peruuntumisen tullessa kyseeseen, voit nimetä sijastasi jonkun toisen. Lääkärintodistusta vastaan on mahdollista saada takaisin 250€ retriitin kokonaismaksusta.

Sydämellä, lämmöllä tervetuloa
Jutta ja Jaakko

Osallistujien kokemuksia

”Saan PranaSoul® henkisen matkan kokonaisuudesta lisää työkaluja viedä elämääni eteenpäin, ja uudet kengät, joilla jatkaa omaa polkuani. Kiitos sinusta Jutta”

Senja

Osallistujien kokemuksia

”Suuret kiitokset Jutta kanavoinnista. Olen niin otettu millä antaumuksella työtäsi teet. Mieli on rauhallinen ja tyyni.”

Osallistujien kokemuksia

”PranaSoul® henkinen matka toimii moottorina elämässäni. Olen saanut toimivia työkaluja harjoituksen muodossa, joiden avulla elämääni helpottaa, oloani tasapainottaa ja vahvistaa. Tunnen suurta kiitollisuutta Jutalle tekemästään työstä. Kiitos kauniista ja kannustavasta opetuksesta. Tämä on paras lahja, jonka olen voinut elämälleni antaa.”

Laila C.

Osallistujien kokemuksia

”Pyhä feminiinisyys, alkemia, mysteeripolku, sisarpiirin jaettu voima. Kanavoitujen harjoitusten suuri merkitys. Nöyryys, jaettu pyrkimys hyvyyteen ja uuden löytämiseen. Ilo. Tie kutsui ja minä lähdin sitä kulkemaan. Uskon että näin käy muillekin. Kutsu kyllä kuuluu.”