d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

Image Alt
PRANASOUL®

VARJOISTA VALOKSI retriittipäivä 4.11.

Naisten retriittipäivä 4.11.

``VARJOISTA VALOKSI``

TÄTÄ TEEMAA ON PYYDETTY PALJON! Olet sydämellisesti tervetullut mukaan syvälliselle itsesi tutkiskelun ja eheyttämisen päivälle. Päivän aikana toteutamme erilaisia tapoja varjotyöskentelyyn, kuljemme koskettavia ja lohduttavia transformaation polkuja. Saat somaattisia keinoja purkaa kehossasi olevaa jännitystä ja emotionaalisessa kehossasi olevia tunteita.
Pääset käyttämään liikettä, ääntä, hengitystä ja intentiota monipuolisissa harjoituspoluissa, joissa luovat metodit ovat itsetutkiskelusi välineenä.

VARJOISTA VALOKSI

naisten mysteerikoulun retriittipäivä 4.11.2023 klo 10–18 Zeven Temple

Marraskuun lempeän pimeyden ympäröiminä, pyhäinpäivänä, asetumme koskettavalle matkalle varjotyöskentelyn pariin eheyttämään ja hoivaamaan, harmonisoimaan ja oivaltamaan, kirkastumaan ja voimaantumaan.

Meissä kaikissa on sekä varjoja että valoa. Tämä päivä johdattaa sinua varjoista valoon, muuntamaan varjojasi valoksi. Ottamaan itsesi hyväksyntäsi ja myötätuntosi syliin, eheytyäksesi ja tullaksesi jälleen palan matkaa kohti omaa todellista voimaasi, löytääksesi sisältäsi lisää kirkkautta. Tullaksesi kohti sitä, joka ytimessäsi olet. Tullaksesi kohti kotia sinussa.

Et ole yksin, vaan yhteisessä piirissä, tasavertaisena ja yhtä arvokkaana kanssakulkijana muiden rinnalla.

Päivän kirkas johtotähti ohjauksessa on pyyteetön rakkaus, joka tukee sinua purkamaan uskomuksiasi, avautumaan tietoisesti elämänpuun lehdistä juuriin. Pyyteetön rakkaus antaa tilaa eheytymiselle sinussa ja elämässäsi. Sen kirkkaus nostaa sinussa sinulle näkyväksi, mikä juuri kyseisellä hetkellä on tärkeää ja merkityksellistä.

Temppelitilamme on kaunis ja turvallinen; valomaailman suorassa ohjauksessa saat rakkaudellista, lempeää, kunnioittavaa, myötätuntoista ja hyväksyvää ohjausta. Tulet nähdyksi, kuulluksi, todistetuksi ja kosketetuksi pintaa syvemmältä matkatessasi askel askeleelta kohti sydämesi voimaa ja sielusi viisaudesta avautuvaa ymmärrystä.

Päivän aikana toteutamme erilaisia tapoja varjotyöskentelyyn, kuljemme koskettavia ja lohduttavia transformaation polkuja. Saat somaattisia keinoja purkaa kehossasi olevaa jännitystä ja emotionaalisessa kehossasi olevia tunteita.

Pääset käyttämään liikettä, ääntä, hengitystä ja intentiota monipuolisissa harjoituspoluissa, joissa luovat metodit ovat itsetutkiskelusi välineenä.

Saat kokemuksia sydäntietoisuudesta avautuvasta työskentelystä ja oivalluksia uudesta, kun uskomuksesi vapautuvat.

Saat käytännönläheiset ja kokemukselliset harjoitukset matkaeväiksesi, palataksesi niihin, milloin ikinä tarvitset.

Jakamisen piiri on merkityksellinen osa yhteisiä hetkiämme. Kanssasisarien kokemukset luovat voimauttavan tilan ammentaa erilaisuuden rikkaudesta ja todistetuksi tuleminen on vaikuttava tila tulla nähdyksi ja kuulluksi. Valomaailman välittämä rauha, rakkaus ja armo tukevat sinua olemaan oma itsesi, juuri sellaisena kuin olet.

Päivä on tarkoitettu kaikille henkisen polun kulkijoille ja itsetutkiskelusta kiinnostuneille. Kanavoitu ohjaus on sinulle tukena varjotyöskentelyssä, mikäli se tuntuu sinusta oikealta tavalta toteuttaa itsetutkiskelua elämänkatsomuksesi mukaisesti.

Huomioithan, että päivän sisältö ei korvaa terapiaa. Mikäli olet akuutissa kriisissä, vakavasti sairas tai tarvitset muuten fyysistä- tai mielenterveydellistä apua, käännythän lääkärin, terapeutin tai muun ammattiauttajan puoleen. Päivä on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.

Varaa oma paikkasi verkkokaupastani: Maksamasi retriittipäivän hintaa ei palauteta, mutta tarvittaessa voit nimetä tilallesi jonkun toisen.
Info:
 info@sieluolemus.fi
Aika ja paikka: lauantaina 4.11.2023 klo 10–18, Zeven Temple, Minervankatu 1, 00100 Helsinki
hinta: 133 € sis. päivän harjoituskokonaisuudet, ohjauksen ja mentoroinnin, kahvi- ja teetarjoilun pienen purtavan kera.
Ryhmäkoko on rajattu henkilökohtaisen tuen mahdollistamiseksi.

Varaa oma paikkasi pian, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Ohjaajana toimii mysteerikoulun perustaja Jutta Niala, jolla on 25 vuoden kokemus henkisen tien kulkemisesta ja opettamisesta. Jutta on henkinen mentori ja kanssakulkija, mystikko, Kristus/ykseystietoisuuden ja Pyhän Femiinin sanansaattaja ja kanava, Elämänkosketus Hoitaja, Reiki Master, Peter Hess ® Sound Practicioner, Emily Hess Sound of Yoga teacher ®, Sertifioitu Senior Vijnana joogaopettaja.

Lisää minusta ja elämäntyöstäni löydät:
www.juttaniala.fi
www.vijnanajooga.fi
Instagram: @juttaniala

Osallistujien kokemuksia

”Saan PranaSoul® henkisen matkan kokonaisuudesta lisää työkaluja viedä elämääni eteenpäin, ja uudet kengät, joilla jatkaa omaa polkuani. Kiitos sinusta Jutta”

Senja

Osallistujien kokemuksia

”Suuret kiitokset Jutta kanavoinnista. Olen niin otettu millä antaumuksella työtäsi teet. Mieli on rauhallinen ja tyyni.”

Osallistujien kokemuksia

”PranaSoul® henkinen matka toimii moottorina elämässäni. Olen saanut toimivia työkaluja harjoituksen muodossa, joiden avulla elämääni helpottaa, oloani tasapainottaa ja vahvistaa. Tunnen suurta kiitollisuutta Jutalle tekemästään työstä. Kiitos kauniista ja kannustavasta opetuksesta. Tämä on paras lahja, jonka olen voinut elämälleni antaa.”

Laila C.