d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

Image Alt
NAISTEN RETRIITTIPÄIVÄ 30.12.

”AquaSoul® – Veden Sielu”

Naisten retriittipäivä 30.12.

”AquaSoul® - Veden Sielu”

Ihana nainen, henkisen polun kulkija, valotyöntekijä,
”AquaSoul®- Veden Sielu” retriittipäivä kutsuu sinua elämän lähteen kirkkauteen, veden moniulotteisen mysteerin kauneuteen.
Olet sydämellisesti tervetullut luomaan kaunis ja inspiroiva alku uudelle vuodelle, tehdään yhdessä vesitaikoja!
Olemme suurimmaksi osaksi vettä, vesisieluja vesiplaneetalla, kosmisen veden värähtelevässä sylissä. Vedellä on muisti, sen olemuksen kristallinen ydin aukaisee portin veden mysteeriin. Temppelitilamme energioissa on kosmisen kohdun, alkumeren sylin tila.

”AquaSoul® – Veden Sielu” naisten retriittipäivä lauantai 30.12.2023 Billnäs klo 11–17

Avaamme piirimme Äiti Maan puhtaimmalla ja korkea värähteisimmällä vedellä nauttimalla lähdevesi maljat.

Valo, ääni, hengitys ja vesi muodostavat kanavoitujen AquaSoul® harjoitusten perustan. Elämänvoimaa lisäävät hengitystietoisuusharjoitukset kirkastavat keskittymisesi ja vahvistavat olemuksesi hienovaraista energiavirtaa.

Soljuva sielutanssi kehollistaa vesielementin näkyväksi, saa kehotemppelisi sykkimään solutasolla asti.

Aktivoimme kehotemppelimme veden pyhillä mantroilla ja nostamme vetemme värähdystaajuutta. Valomaailman transmissio valokielen pyhillä sanoilla kirkastaa äänesi olemuksen kosmisen veden pyhyydellä.

Toteutamme vesimeditaation delfiinien ja valaiden avaamassa sydäntietoisuuden tilassa, joka johdattaa Lemurian ikiaikaiseen viisauteen.

Teemme valomaailman kanssa valolähetyksen Äiti Maan vesistöjen ja vedessä elävien olentojen hyväksi sekä Gaia Sophian sieluolemuksen kosmisen veden ulottuvuuksiin.

Äänimaljojen, gongin ja kristallipyramidin lempeä ja harmoninen äänimaisema johdattaa sinut oman olemuksesi äärettömään ytimeen kokemaan syvää hiljaisuutta.

Rakkaudellisessa, kaikkia tasavertaisesti kunnioittavassa rauhan ja turvan tilassa valomaailma ohjaa käytännönläheisesti tuomaan hienovaraisten ulottuvuuksien voiman ihmisyyteesi.

Päivän lopussa on teetarjoilu, jonka aikana toteutamme jakamisen piirin. Tulet nähdyksi, kuulluksi ja koetuksi ainutlaatuisessa kokonaisuudessasi ja viisaudessasi. Jokaisen piirissä olijan kokemukset ja oivallukset kutovat kauniin yhteisöllisen kudelman.

Päivä ohjautuu kanavoituna ryhmän energian mukaan nyt-hetkissä.

Ainutlaatuinen sinä – et tarvitse aiempaa kokemusta mistään. Olet sydämellisesti tervetullut sellaisena kuin olet, sillä olet jo täydellinen.

Varaa oma paikkasi pian, sillä retriittipäivät täyttyvät nopeasti! Mukaan mahtuu 10 ensin ilmoittautunutta.

aika ja paikka: lauantai 30.12.2023 klo 11–17 Billnäs. Saat tarkemman osoitteen maksettuasi retriittimaksun verkkokaupassani.
Hinta: 111 € sis. valomaailman ohjauksen ja transmissiot/aktivaatiot, alkumaljat, tee- ja kahvitarjoilun pienen purtavan kera

Varaa oma paikkasi verkkokaupastani: ”AquaSoul® – Veden Sielu” naisten retriittipäivä 30.12. – Jutta Niala

Huomioithan ystävällisesti, että ilmoittautuminen ja retriittipäivän maksu ovat sitovia, retriittimaksua ei palauteta. Voit tarvittaessa nimetä tilallesi toisen henkilön.

Ryhmäkoko on rajattu henkilökohtaisen tuen mahdollistamiseksi.

Ohjaajana toimii mysteerikoulun perustaja Jutta Niala, jolla on yli 25 vuoden kokemus henkisen tien kulkemisesta ja opettamisesta. Jutta on henkinen mentori ja kanssakulkija, mystikko, Kristus/ykseystietoisuuden ja Pyhän Femiinin sanansaattaja ja kanava, Elämänkosketus Hoitaja, Reiki Master, Peter Hess ® Sound Practicioner, Emily Hess Sound of Yoga teacher ®, Sertifioitu Senior Vijnana joogaopettaja.

Lisää minusta ja elämäntyöstäni löydät:
www.juttaniala.fi
www.vijnanajooga.fi
Instagram: @juttaniala

Äänimaljakuva: Peter Hess instituutti

Osallistujien kokemuksia

”Saan PranaSoul® henkisen matkan kokonaisuudesta lisää työkaluja viedä elämääni eteenpäin, ja uudet kengät, joilla jatkaa omaa polkuani. Kiitos sinusta Jutta”

Senja

Osallistujien kokemuksia

”Suuret kiitokset Jutta kanavoinnista. Olen niin otettu millä antaumuksella työtäsi teet. Mieli on rauhallinen ja tyyni.”

Osallistujien kokemuksia

”PranaSoul® henkinen matka toimii moottorina elämässäni. Olen saanut toimivia työkaluja harjoituksen muodossa, joiden avulla elämääni helpottaa, oloani tasapainottaa ja vahvistaa. Tunnen suurta kiitollisuutta Jutalle tekemästään työstä. Kiitos kauniista ja kannustavasta opetuksesta. Tämä on paras lahja, jonka olen voinut elämälleni antaa.”

Laila C.