fbpx
d

JUTTA NIALA

Ota yhteyttä

Image Alt
NAISTEN RETRIITTIPÄIVÄ 3.3.

Valkoisen Ruusun Alkemia

Naisten retriittipäivä 3.3.

Valkoisen Ruusun Alkemia - viattomuus

Ihana nainen, henkisen polun kulkija, valotyöntekijä, olet sydämellisesti tervetullut Valkoisen Ruusun Alkemia päivälle, joka liittyy Ykseys/Kristustietoisuuteen ja Maria Magdalenan viisausopetuksiin. Päivän teemana on viattomuus, joka on osa kolminaisuuden olemustilaa liittyen sielun korkeimman ulottuvuuden ydinolemukseen. Kaikki retriittipäivän ohjaus on selkeää ja maanläheistä, Pyhän Feminiinin mukaisesti kehollistavaa, ihmisyyden ulottuvuuteen valoa ja valkoisen ruusun energian laatua ankkuroivaa.

VALKOISEN RUUSUN ALKEMIA – VIATTOMUUS

NAISTEN MYSTEERIKOULUN RETRIITTIPÄIVÄ su 3.3.2024 klo 11–17 111 € Billnäs

Valkoisen Ruusun Alkemia retriittipäivä toteutuu ryhmän energian mukaan nyt-hetkissä kanavoituna Valkoisen Ruusun Sisarkunnan tietoisuuskokonaisuuden välittämässä viisaudessa. Valkoisen Ruusun Sisarkunta on ylösnoussut tietoisuuskokonaisuus, Jumalallisen Äidin Shekinah-Sophian nimen kantaja, viisauden vaalija, olemuksen ja valon tuoja.

Tämän Pyhän Feminiinin energianlaadun johdattelemana asetumme Viattomuus teeman äärelle, joka on osa kolminaisuuden olemustilaa liittyen sielun korkeimman ulottuvuuden ydinolemukseen. Se on koostunut viattomuudesta, puhtaudesta ja pyyteettömyydestä.

Valkoisen ruusun alkemia aukaisee kutakin kolmea teemaa syvällisesti, huomioiden kokonaisolemuksemme; ihmisyyden, mielen, sydäntaajuuden, sielun ja hengen.

Valkoisen Ruusun Alkemian viattomuuden teeman retriittipäivä sisältää mm.:

  • varjojen siunauksen – kauniin ja koskettavan kokonaisuuden varjoista valoon teemassa
  • tunnetyöskentelyn puun
  • ihmisyyden siunauksen sisäisen meditaatiomatkan ja valomaailman transmission
  • lähdeveden käyttöä yhdistettynä pyhään lauluun ja pyhään valokieleen, jotka aktivoivat viattomuuden energian laatua ja tietoisuutta yhdistäen itsen oman sielun kirkkauteen
  • sielutanssia
  • kehollista rukousta äänen, liikkeen ja hengityksen elementtien parissa
  • sisäisen meditaatiomatkan Etelä-Ranskan pyhälle paikalle ja transmission
  • kanavoitua tietoa Valkoisen Ruusun alkemiaan liittyen
  • Valkoisen Ruusun initiaation – valkoisen ruusun valokoodien aktivaation

Valkoisen Ruusun Sisarkunta liittyy Ykseys/Kristustietoisuuteen ja Maria Magdalenan viisausopetuksiin.

Kaikki retriittipäivän ohjaus on Pyhän Feminiinin mukaisesti kehollistavaa, ihmisyyden ulottuvuuteen valoa ja valkoisen ruusun energian laatua ankkuroivaa. Valomaailma aukaisee somaattisen ohjauksen avulla selkeästi ja maanläheisesti hienovaraisten ulottuvuuksien olemusta, kunnioittaen jokaisen osallistujan erilaisuutta.

Taustaa Valkoisen Ruusun Alkemiaan:
Pyhiinvaellusmatkani Etelä-Ranskassa aukaisi voimallisen yhteyden kaikkeen edellä mainittuun. Yli puoli vuotta ennen matkaani entisiä elämiäni mm. Katarien ajoilta avautui puhdistettavaksi. Työstettyäni niihin liittyviä teemoja menneisiin elämiini liittyen, avautui Valkoisen Ruusun Sisarkunnan tietoisuuskokonaisuus voimallisesti ja sain sisäisen initiaation. Initiaation myötä otin vastaan paljon kanavoitua tietoa ja pyhiinvaellusmatkallani tapahtui merkittäviä transmissioita pyhissä paikoissa.

Sain kutsun välittää tätä tietoutta ja kokonaisuutta eteenpäin. Viime syksynä sain ohjattavaksi Valkoisen Ruusun Alkemian kokonaisuuden pitkään kanssani kulkeneille. Se oli vaikuttavaa, voimallista, transformoivaa, koskettavaa ja kaunista.

Jos kuulet sydämessäsi kutsun Maria Magdalenan ja Jumalallisen Äidin Shekinah-Sophian viisaudelle ja oman sielusi olemukselle ymmärtääksesi syvällisemmin sielu teemaa, tämä päivä on sinua varten.

Retriittipäivä toteutetaan pienryhmässä henkilökohtaisen tuen ja huomioinnin varmistamiseksi kaikille osallistujille.

Päivä on tarkoitettu henkisen polun kulkijoille ja valotyöntekijöille. Sinun ei tarvitse tietää mitään tiettyä osallistuaksesi päivään, olet sydämellisesti tervetullut sellaisena kuin olet.

 

Retriittipäivän tiedot:

Aika ja paikka: sunnuntai 3.3.2024 klo 11–17 Billnäs. Lunastettuasi paikkasi verkkokaupassani saat retriittikirjeen ja tarkemmat tiedot.
Hinta: 111 € sisältää kaiken ohjauksen pienryhmässä, henkilökohtaisen tuen, valomaailman transmissiot, tee/kahvitarjoilun pienen purtavan kera.
Infoa päivästä: info@juttaniala.fi
Lunasta paikkasi verkkokaupastani:

 

Peruutusehdot:
Retriittipäivän maksua ei palauteta. Mikäli et pääse mukaan, voit nimetä tilallesi jonkun toisen. Lunastettuasi paikkasi verkkokaupastani, hyväksyt peruutusehdot.

Ohjaajana toimii mysteerikoulun perustaja Jutta Niala, jolla on yli 25 vuoden kokemus henkisen tien kulkemisesta ja opettamisesta. Jutta on henkinen mentori ja kanssakulkija, mystikko, Kristus/ykseystietoisuuden ja Pyhän Femiinin sanansaattaja ja kanava, Elämänkosketus Hoitaja, Reiki Master, Peter Hess ® Sound Practicioner, Emily Hess Sound of Yoga teacher ®, Sertifioitu Senior Vijnana joogaopettaja.

Lisää minusta ja elämäntyöstäni löydät:
www.juttaniala.fi
Instagram: @juttaniala
Facebook: https://www.facebook.com/Sieluolemus

Osallistujien kokemuksia

”Saan PranaSoul® henkisen matkan kokonaisuudesta lisää työkaluja viedä elämääni eteenpäin, ja uudet kengät, joilla jatkaa omaa polkuani. Kiitos sinusta Jutta”

Senja

Osallistujien kokemuksia

”Suuret kiitokset Jutta kanavoinnista. Olen niin otettu millä antaumuksella työtäsi teet. Mieli on rauhallinen ja tyyni.”

Osallistujien kokemuksia

”PranaSoul® henkinen matka toimii moottorina elämässäni. Olen saanut toimivia työkaluja harjoituksen muodossa, joiden avulla elämääni helpottaa, oloani tasapainottaa ja vahvistaa. Tunnen suurta kiitollisuutta Jutalle tekemästään työstä. Kiitos kauniista ja kannustavasta opetuksesta. Tämä on paras lahja, jonka olen voinut elämälleni antaa.”

Laila C.